McDavid Active Runner Socks zwart

McDavid Active Runner Socks zijn compressiekousen die zorgen voor een verbeterde bloedcirculatie in voeten en kuiten dankzij de Targeted Compression? technologie. Het dragen van deze compressiekousen vermindert verzuring van de spieren en versnelt het herstel van de spieren. Door het unieke naaipatroon tevens een ondersteuning voor de achillespees. Te gebruiken tijdens het sporten. Juist ook door sporters met een logesyndroom. Sneldrogende en antimicrobiële draden zorgen voor extra comfort.

Schoenmaat:
maat S: 36 - 38    
maat M: 39 - 41
maat L: 42 - 44
maat XL: 44 - 46
maat XXL: 46 - 48

Compressie is goed. McDavid compressie items verwarmen grotere spiergroepen en verminderen vermoeidheid en krampen. Compresie beperkt het energieverlies bij overmatig bewegen. De pasvorm van McDavid compressiekleding vermindert ook de kans op schaafwonden en huidirritatie. Uiteindelijk, bevordert McDavid compressiekleding uw prestatie.
Klaar om je spieren aan het werk te zetten voor een betere prestatie. Targeted Compression? technologie is de intelligente compressie die iedereen wenst. Een betere bloedcirculatie, stabiliteit in de spieren en een snelle recuperatie en dit gefocust op een bepaalde zone of spiergroep. Alle voordelen van McDavid compressie zijn steeds gericht op dat deel waar het het meest nodig is. McDavid richt zich op jouw beste prestatie.?