McDavid Recovery Broek

Unieke broek met Targeted compressie en hDc vochtregulatie technologie. Deze compressie broek stabiliseert en verwarmt de spieren. De Targeted compressie bevordert de bloedcirculatie in de grote spiergroepen zoals billen, dijen en kuiten voor een betere recuperatie na het sporten.
De stof heeft de eigenschap het transpiratievocht snel over de oppervlakte te verspreiden en zo de verdamping te versnellen. Hierdoor kan warmte  het lichaam sneller verlaten met als gevolg dat  het lichaam zo koeler blijft en je beter kunt presteren.
Je lichaam is koeler in warme omstandigheden en warmer in koude omstandigheden.
Maatvoering (omvang rond de taille):
maat S: 71  -  76  cm
maat M: 76  - 86 cm
maat L: 86  -  97 cm
maat XL: 97  -  107 cm
maat XXL: 107  -  117 cm

Compressie is goed. McDavid compressie items verwarmen grotere spiergroepen en verminderen vermoeidheid en krampen. Compresie beperkt het energieverlies bij overmatig bewegen. De pasvorm van McDavid compressiekleding vermindert ook de kans op schaafwonden en huidirritatie. Uiteindelijk, bevordert McDavid compressiekleding uw prestatie.
Klaar om je spieren aan het werk te zetten voor een betere prestatie. Targeted Compression technologie is de intelligente compressie die iedereen wenst. Een betere bloedcirculatie, stabiliteit in de spieren en een snelle recuperatie en dit gefocust op een bepaalde zone of spiergroep. Alle voordelen van onze compressie zijn steeds gericht op dat deel waar het het meest nodig is. McDavid richt zich op jouw beste prestatie.
Wanneer je traint, wil je gehydrateerd worden en blijven. McDavid hDc technologie is een super effectieve vochtafvoerende stof die luchtdoorlatend en comfortabel is. hDc onttrekt zweet van de huid en breekt het af voor een snelle verdamping. Dit werkt even goed wanneer je traint in warmere omstandigheden - jij behoudt een koel en droog gevoel, terwijl in koudere omstandigheden - blijf je warmer.