McDavid Recovery Compressie kousen

McDavid Recovery Compressie Socks bevorderen de bloedcirculatie in voeten en kuiten, dankzij de Targeted Compression technologie, waardoor een verbeterde afvoer van afvalstoffen herstel versnelt. McDavid Recovery compressie kousen zijn ideaal voor sporters met pijnlijke onderbenen.
Per paar.
Indicaties:
- spierpijn
- logesyndroom
- mediaal tibiaalstress syndroom  (shin-splits)
- stressfractuur

De kousen kunnen langere tijd gedragen worden voor of na een inspanning.

Maatvoering (schoenmaat):
maat S: 36 - 38    
maat M: 39  - 41
maat L: 42 - 44
maat XL: 44 - 46
maat XXL: 46 - 48

Samenstelling: 44% Smartcel Sensitive/ 34% Tactel/ 14%Polyamid/ 8% LycraTactel

Compressie is goed. McDavid compressie items verwarmen grotere spiergroepen en verminderen vermoeidheid en krampen. Compresie beperkt het energieverlies bij overmatig bewegen. De pasvorm van McDavid compressiekleding vermindert ook de kans op schaafwonden en huidirritatie. Uiteindelijk, bevordert McDavid compressiekleding uw prestatie.
Klaar om je spieren aan het werk te zetten voor een betere prestatie. Targeted Compression technologie is de intelligente compressie die iedereen wenst. Een betere bloedcirculatie, stabiliteit in de spieren en een snelle recuperatie en dit gefocust op een bepaalde zone of spiergroep. Alle voordelen van McDavid compressie zijn steeds gericht op dat deel waar het het meest nodig is. McDavid richt zich op jouw beste prestatie.