McDavid Recovery Shirt

Uniek  shirt met compressie en hDc vochtregulatie technologie. Dit compressie shirt stabiliseert en verwarmt de spieren.
De stof heeft de eigenschap dat het transpiratievocht snel over de oppervlakte verspreidt en zo de verdamping versnelt. Hierdoor kan de warmte  het lichaam sneller verlaten met als gevolg dat  het lichaam zo koeler blijft en je beter kunt presteren.
Je lichaam is koeler in warme omstandigheden en warmer in koude omstandigheden.
Maatvoering (omvang rond de borst):
maat S: 86  -  91  cm
maat M: 91  -  102 cm
maat L: 102  -  112 cm
maat XL: 112  -  122 cm
maat XXL: 122  -  132 cm

Wanneer je traint, wil je gehydrateerd worden en blijven. De McDavid hDc technologie is een super effectieve vochtafvoerende stof die luchtdoorlatend en comfortabel is. hDc onttrekt zweet van de huid en breekt het af voor een snelle verdamping. Dit werkt even goed wanneer je traint in warmere omstandigheden - jij behoudt een koel en droog gevoel, terwijl in koudere omstandigheden - blijf je warmer.
Compressie is goed. Onze compressie items verwarmen grotere spiergroepen en verminderen vermoeidheid en krampen. Compresie beperkt het energieverlies bij overmatig bewegen. De pasvorm van onze compressiekleding vermindert ook de kans op schaafwonden en huidirritatie. Uiteindelijk, bevordert McDavid compressiekleding uw prestatie.
Klaar om je spieren aan het werk te zetten voor een betere prestatie. Targeted Compression technologie is de intelligente compressie die iedereen wenst. Een betere bloedcirculatie, stabiliteit in de spieren en een snelle recuperatie en dit gefocust op een bepaalde zone of spiergroep. Alle voordelen van onze compressie zijn steeds gericht op dat deel waar het het meest nodig is. McDavid richt zich op jouw beste prestatie.