Meten en testen

Meetapparatuur en Testapparatuur voor het meten van je gewicht tot vet meting en bloeddrukmeters. Bloeddrukmeter, Pulse-oximeter, reflexhamer, goniometer, stethoscoop zijn te vinden bij Sport Lavit uw sportmedische groothandel. Alle bekende merken als Seca, Baseline, Aneroid, Omron onder één dak.

Vorige1Volgende
-20%

Afwasbare HuidpotloodAfwasbare Huidpotlood ideaal wanneer markeertekens gewenst zijn bij het aanbrengen van bijvoorbeeld Kinesiotape of Sporttape.

Vanaf 2,96

Koortsthermometer digitaalHandige digitale koortsthermometer met goed afleesbaar L.C.D. display. Meet in 60 seconden de lichaamstemperatuur tussen de 32 en 43 oC. Een signaaltoon geeft het einde van de meting aan.

5,35

excl. BTW

Goniometer 20 cm.AANBIEDING! Goniometer, of gradenboog, voor fysiotherapeuten en (studenten) blessure preventie.

5,95

excl. BTW

StethoscoopEen stethoscoop is een instrument om naar geluiden in het lichaam te luisteren. Bijvoorbeeld te gebruiken bij het bepalen van de bloeddruk.

8,20

excl. BTW

Reflexhamer TaylorDe Taylor reflexhamer is een neurologisch onderzoeksinstrument. Te gebruiken om spierrekkingsreflexen, bijvoorbeeld de achillespeesreflex en de kniepeesreflex, op te wekken in het kader van een neurologisch onderzoek.

8,95

excl. BTW

Goniometer rond 360 gradenAANBIEDING! Goniometer, Gradenboog, rond 360 graden gemaakt van transparant kunststof voor accurate hoekmeting.

9,95

excl. BTW

Seca Meetlint 201Seca Meetlint oprolbaar Type 201 om de omvang te bepalen van hoofd, heupen, armen, benen en taille. Meetbereik: 205 cm

10,20

excl. BTW

Reflexhamer BerlinerDe reflexhamer Berliner is een neurologisch onderzoeksinstrument. Te gebruiken om spierrekkingsreflexen, bijvoorbeeld de achillespeesreflex en de kniepeesreflex, op te wekken in het kader van een neurologisch onderzoek.

10,75

excl. BTW

Bloeddrukmeter AneroidAneroid bloeddrukmeter hand-model compleet met standaard kleefmanchet en etui. De Aneroid bloeddrukmeter ontlucht d.m.v. een draaiknop.

13,95

excl. BTW

VoetmaatmeterVoetmaatmeter Heidermass om eenvoudig de voetmaat op te meten.  Uitvoering: hardplastic.

13,95

excl. BTW

Stemvork 128 Herz niet gedempt 20 cmVerminderde sensibiliteit voor pijn, temperatuur en vibratie kunnen symptomen zijn voor een diabetische voet. Om dit te testen zijn diverse hulpmiddelen verkrijgbaar. Pijn en druk wordt getest met een Monofilament, temperatuur met de Tip-Therm en vibratie met een Stemvork. Uitvoering: RVS

14,50

excl. BTW

Sensibiliteit meter Tip-ThermSensibiliteit meter Tip-Therm, de top van de Tip-Therm is koud en daardoor geschikt om sensibiliteit te testen. Verminderde sensibiliteit voor pijn, temperatuur en vibratie kunnen symptomen zijn voor een diabetische voet. Om dit te testen zijn diverse hulpmiddelen verkrijgbaar.

17,50

excl. BTW

Sensibiliteitsmeter WartenbergWartenberg Sensibiliteitsmeter voor het meten van de gevoeligheid van de patiënt. Bevat een wiel met spikes welke prikkels veroorzaken.

18,00

excl. BTW

Binnenschoen maatmeterBinnenschoen maatmeter is een ideaal hulpmiddel om de maat van de binnenkant van de schoen te meten.

18,95

excl. BTW

StemvorkspannerDe stemvorkspanner is gemaakt voor de stemvork in een niet gedempte uitvoering. Veel professionals vinden het aanslaan van de stemvork met een juiste trillingsduur moeilijk. Met de de stemvorkspanner zal het aanslaan van de stemvork telkens op een nagenoeg identieke wijze worden verricht waardoor de aanvangs-trillingssterkte constant is en de betrouwbaarheid van de test toeneemt.

19,70

excl. BTW

Monofilament | NeuropenDe neuropen of monofilament wordt gebruikt voor het meten van de gevoeligheid van de huid bij diabetes-patiënten. Verminderde sensibiliteit voor pijn, temperatuur en vibratie kunnen symptomen zijn voor een diabetische voet. Dit model is uitschuifbaar en dus ook geschikt voor ambulant gebruik.

19,85

excl. BTW

Meetlint Seca 206Oprolbaar meetlint van Seca met muurbevestiging. Heeft een meet bereik van 0 tot 220 cm. Verdeling in milimeters.

21,45

excl. BTW

Acupressuur pen 15 cmAcupressuur pen 15 cm

21,67

excl. BTW
-10%

Baseline HuidplooimeterBaseline huidplooimeter voor vetpercentage meten.

20,57

excl. BTW

Stemvork 128 Herz gedempt 19 cmEen aluminium stemvork is een tweetandige vork die bij trilling een toon voortbrengt met nauwkeurig bekende stemtoonhoogte. Tevens blijft de trilling voelbaar en daardoor geschikt voor het testen van sensibiliteit. De functie van de dempers op de stemvork houdt verband met de hardheid van het geluid dat wordt geproduceerd bij het aanslaan ervan.

28,75

excl. BTW

Infrarood Huidthermometer DiaTempInfrarood huidthermometer waarmee heel snel een accurate temperatuur van de huid kan worden vastgesteld. Het dagelijks gebruik van deze huidthermometer door patiënten met diabettes mellitus is een effectieve methode om het ontstaan van ulcera aan de voet of het been te voorkomen.

32,95

excl. BTW

Bloeddrukmeter met stethoscoopBloeddrukmeter met een stethoscoop vast in het manchet. Wordt geleverd in een vinyl opbergtasje.

44,50

excl. BTW

Omron BF-306 LichaamsvetmeterDe Omron BF-306 lichaamsvetmeter geeft in enkele seconden aan of uw dieet of trainingsprogramma effectief is in het verlagen van uw vetpercentage.

58,00

excl. BTW

Pulse-Oximeter CMS-50DLPulse-Oximeter CMS-50DL is een meetinstrument in de vorm van een clip.Met de pulse-oxymeter kan zeer eenvoudig het zuurstofgehalte in het bloed worden vastgesteld (zuurstofsaturatie), een belangrijke graadmeter voor sporters, longpatiënten, bergwandelaars, vliegsporters, E.H.B.O.-ers en stoppende rokers.

64,95

excl. BTW

Bloeddrukmeter Omron M1 PlusDe bloeddrukmeter Omron M1 Plus is een half automatische, digitale bloeddrukmeter, die klinisch is gevalideerd. De Omron M1Plus heeft een korte meetduur en 21 geheugenplaatsen. Door middel van een handpomp wordt de manchet opgepompt. Heeft een groot LCD display.

69,95

excl. BTW

Bloeddrukmeter Omron M6 ComfortOmron M6 Comfort is een volautomatische bloeddrukmeter met eenvoudige eenknops-bediening voor gebruik thuis en in de spreek-kamer. Deze bloeddrukmeter is voorzien van een grote display voor een makkelijke aflezing van bloeddruk en hartslag. Het geheugen biedt ruimte voor 90 metingen inclusief datum en tijd.

99,95

excl. BTW

Seca weegschaal digitaal 813Eenvoudige digitale opstapweegschaal van het bekende merk Seca met een flink plateau (voorzien van een antislip-oppervlak) en een weegcapaciteit tot 200 kilo. Werkt op batterijen.

129,00

excl. BTW

Seca Meetlat 220Telescopische meetlat 220 voor Seca kolomweegschaal 703 of 710. Kenmerken: - Meetbereik: 60 - 200 cm - Aflezing: 1 mm

132,00

excl. BTW

Weegschaal Seca 761SECA mechanische weegschaal 761 met wijzeraflezing en ronde klok in de kleur zwart/wit. Kenmerken: - Europese ijkklasse IV - Weegbereik: 150 kg. - Aflezing: 1000 gr.

163,10

excl. BTW

Seca Meetlat muurbevestiging 222De Seca 222 is een mechanische meetlat met een groot meetbereik. Dit model is speciaal ontwikkeld voor montage aan de muur. Met zijn verbrede meetschijf en hielpositionering zorgt dit model voor een preciese meting tot op de milimeter. Door het telescopische systeem kunt u de lengte altijd aflezen op ooghoogte zelfs bij de langste patienten.

179,00

excl. BTW