Sport Lavit tijdens de coronapandemie

Hoe werkt Sport Lavit tijden de coronapandemie? En wat kan Sport Lavit voor uw organisatie betekenen?

Onze winkel is tijdens de coronapandemie gewoon geopend. Omdat wij veel eerstelijnszorg bedrijven beleveren is het voor ons essentieel dit volgens de hoogste standaarden te blijven doen. Tijdens de grote schaarste van (medische)mondkapjes en (medische)handschoenen kunnen wij dankzij goede inkoopkanalen en jarenlange contacten u toch beleveren.

Om u ervan te verzekeren dat onze winkel in Helmond veilig bezocht kan worden dragen wij bij ontvangst van bezoek een mondkapje. Bij de ingang staat een desinfectiepaal waar u de handen kunt desinfecteren. Uiteraard desinfecteren wij zelf ook regelmatig de handen. Deurklinken, pinautomaat, balie, wc e.d. worden met regelmaat schoongemaakt en gedesinfecteerd.

Wij kunnen u een passend advies geven voor uw eigen organisatie betreffende oppervlakte desinfectie, handdesinfectie en gezichtsbescherming. Hieronder vindt u directe links naar producten die wij u aanbevelen en welke wij zelf ook gebruiken in de bestrijding van het COVID-19 virus.

Tevens kunt u bij Sport Lavit in Helmond, of online op www.sportlavit.nl , terecht voor Corona sneltests. Voor sommige corona sneltesten dient u BIG geregistreerd te zijn. Deze vragen wij u door te geven bij uw bestelling.

Waar veel bedrijven problemen hebben met het leveren van medische handschoenen kunnen wij uit voorraad Nitrile handschoenen leveren. Wij leveren geen grote handelspartijen uit! Wij zijn van mening dat iedereen in de eerstelijnszorg toegang dient te hebben tot deze beschermingsmaterialen ten tijde van de coronapandemie.

Terug naar het overzicht