Omron BF-306 Lichaamsvetmeter

De Omron BF-306 werkt volgens de algemene meetmethode BMI ( Body Mass Index) en legt deze vast in het geheugen (voor 9 personen). Het grafische display geeft direct aan in vier indexen waarin uw vetpercentage zit, - te hoog - hoog -normaal - laag.
Het kan namelijk dat u wel gewicht verliest, maar dit wil niet zeggen dat uw vetpercentage ook naar beneden gaat. Deze vetmeter verteld u dat!
- Meet lichaams vet percentage
- Meet lichaams vet massaindex
- Gevalideerd medisch apparaat
- Ontworpen en geadviseerd door specialisten
- Geheugen voor 9 personen
- Snel, accuraat en makkelijk
Grafische weergave van het vetpercentage en BMI In tegenstelling tot de meeste andere lichaamsvetmeters is de OMRON BF-306 een medisch hulpmiddel (CE MDD 93/42). Dit is onder andere te danken aan de uitgebreide studies met betrekking tot de BF-306, die de nauwkeurigheid van deze lichaamsvetmeter aantonen. De OMRON lichaamsvetmeter BF-306 maakt het mogelijk thuis zelf het lichaamsvetpercentage te bewaken en moedigt daardoor de gebruikers aan om preventieve maatregelen te nemen door het voedings- en bewegingspatroon te verbeteren. De gemeten waarden zijn accuraat en kunnen worden gebruikt om de effecten van de genoemde maatregelen te volgen. Omron geeft u 3 jaar garantie.