Opklapbare massagestoel Multichair | zwart

De opklapbare massagestoel Multichair is werkelijk op iedere mogelijke manier te verstellen:

  • De Hoofdsteun is op de 3 verschillende manieren te verstellen: in hoogte, in de hoek en in diepte.
  • Het Borstkussen is op 2 verschillende manieren te verstellen: in hoogte en in de hoek.
  • Het Armpaneel is op 2 verschillende manier te verstellen: in hoogte en in de hoek.
  • De Zitting is in hoogte te verstellen.

Ook als we kijken naar de materialen straalt de massagestoel Multichair op iedere manier kwaliteit uit. Zo is het frame gemaakt van licht aluminium van hoge kwaliteit dat ook veel in vliegtuigen wordt gebruiken. De hendels en knoppen om de stoel te verstellen zijn gemaakt van nylon dat is versterk met glasvezel.

Qua vulling van de kussens gaat de massagestoel Multichair nog net wat verder dan andere merken; er wordt gebruik gemaakt van dezelfde hoge kwaliteit schuim, maar dan met een dikte van maar liefst 8cm! Ook de stoffering is gemaakt van Skin-Touch PU leer dat enorm comfortabel is op de huid. De elasticiteit van het leer is uitgebreid getest, om te garanderen dat deze niet makkelijk zal scheuren.

De hoofdsteun is op twee verschillende plekken vastgezet, voor extra stevigheid. Het kussen is gemaakt van Ultrasoft luxueus schuim dat zich aanpast aan de vorm van het gezicht, zodat je urenlang comfortabel op de stoel kan blijven zitten.

De kniesteunen van deze stoel zijn te verwijderen. Het kan namelijk voorkomen dat deze minder comfortabel zijn voor sommige cliënten. Op die manier kun je altijd een optimale stoelmassage aanbieden!

Standaard meegeleverd bij de Multichair massagestoel:

  • Hoofdsteun met kussen
  • Koffer gemaakt van dik en sterk materiaal
  • Nederlandse Handleiding

Kenmerken Multichair massagestoel:
Afmetingen (L x B x H) : 67.3cm x 37.4cm x 88,9cm
In hoogte verstelbaar : Ja
Draagvermogen : 204kg
Gewicht Product : 13kg
Materiaal Frame : Aluminium
Materiaal Stoffering : Milieuvriendelijk PU Leer
Dikte Schuimlaag : 8 cm
Kleur : Zwart
Afmetingen Ingeklapt (L x B x H) :  62.5cm x 37.4cm x 36.6cm
Afmetingen Koffer(L x B x H) :  90cm x 53cm x 42cm

Het gebruik van aluminium van vliegtuigkwaliteit voor het frame en de met glasvezel versterkte nylon onderdelen maken deze massagestoel extreem stevig. De stoel is werkelijk op ieder mogelijk manier te verstellen, zowel in de hoek als in de hoogte bij de zitting, de hoofdsteun, het borstkussen en het armpaneel. De vulling van 8cm die bestaat uit  een 3-laagse comfortabele vulling die extreem comfortabel is tijdens stoelmassages. Extreem comfortabel stoffering van milieuvriendelijk PU leer dat niet alleen lekker op de huid aanvoelt, maar ook een stuk langer mee gaat dan PVC vinyl leer dat gewoonlijk wordt gebruikt.

Om de exclusiviteit van deze massagestoel helemaal af te maken wordt de massagestoel geleverd met een luxueuze koffer waarmee je de stoel overal naartoe kunt vervoeren.

Garantiebepalingen:
Garantieperiode 2 jaar
onder voorbehoud van normaal gebruik.
Carry-in-garantie