Samenwerkende pedicures

Vorige1Volgende

Samenwerkende Pedicures Nagellakremover 75 ml

3,25

excl. BTW

Klovenzalf 75 ml. Samenwerkende PedicuresKlovenzalf 75 ml. Samenwerkende Pedicures heeft zich al bewezen als heel goede en afdoende geur- en transpiratiebestrijder en is een weldaad, zowel voor de voeten als voor de handen, vooral in de winter. De speciale samenstelling met o.a. wolvet, vaseline en zinkoxide doet de zalf diep in de kloven doordringen.

5,85

excl. BTW

Wratten 50 ml. Samenwerkende PedicuresWratten 50 ml. Samenwerkende Pedicures is een nieuw middel tegen wratten, bestaande uit glycerine, sodiumborate en een klein beetje salicylzuur, waardoor er met 2 maal daags aanbrengen al na enige tijd resultaat te zien is.

5,85

excl. BTW

Samenwerkende Pedicures Voetbalsem Rood 150 mlSamenwerkende Pedicures Voetbalsem Rood 150 ml. voor een weldadige warmte. Bevat o.a. peper en arnica. Samenwerkende Pedicures Voetbalsem Rood is een voetbalsem die de doorbloeding bevordert en zorgt voor een aangenaam gevoel. Te gebruiken voor de dagelijkse verzorging en bij koude voeten.

5,85

excl. BTW

Samenwerkende Pedicures Voet- en BeenGel 150 ml.Samenwerkende Pedicures Voet- en BeenGel 150 ml. te gebruiken bij vermoeide voeten en benen.

5,85

excl. BTW

Honingzalf 75 gr. Samenwerkende PedicuresHoningzalf 75 gr. Samenwerkende Pedicures is een zalf die uitermate geschikt is voor de verzorging van de ruwe en schrale huid. Na het aanbrengen en licht inmasseren voelt de huid al snel weer zacht en soepel en heerlijk ontspannen.

5,85

excl. BTW

Wintervoeten 75 ml. Samenwerkende PedicuresWintervoeten 75 ml. Samenwerkende Pedicures is de oplossing voor wintervoeten. De oorzaak is veelal een slechte doorbloeding van de huid. Masseer voeten (of handen) 2x daags met dit product op basis van o.a. glycerine, kamfer en rozemarijn in. De emulsie zal een warm gevoel veroorzaken en zorgen voor een betere doorbloeding van de huid.

Vanaf 5,27

excl. BTW

Kalknagel oplossing 75 ml. Samenwerkende Pedicures (Mycosenagel)Kalknagel (Mycosenagel) oplossing 75 ml. van Samenwerkende Pedicures

6,15

excl. BTW

Voetgel (Voetschimmel) oplossing 75 ml. Samenwerkende PedicuresVoetgel (Voetschimmel) oplossing 75 ml. van Samenwerkende Pedicures is een afdoende middel tegen voetschimmel , eveneens zonder water.

6,15

excl. BTW

Schoen & Sok Preventief (Anti Schimmel Spray) 150ml. Samenwerkende PedicuresSchoen & Sok preventief 150ml. Samenwerkende Pedicures

6,15

excl. BTW

Voetbalsem Groen 150 ml. Samenwerkende PedicuresVoetbalsem Groen 150 ml. Samenwerkende Pedicures is een heerlijke, zachte voetbalsem op basis van komkommer. Heeft een preventieve werking en is dus zeer geschikt voor het dagelijks onderhoud van de voeten.

6,15

excl. BTW

Voetdeospray 150 ml. Samenwerkende PedicuresVoetdeospray 150 ml. Samenwerkende Pedicures is een heerlijke frisse lotion waarmee u transpiratie en de daarmee gepaard gaande nare geur afdoende bestrijdt. Bevat desinfecterende ingrediënten als glycerine en sodium borate.

6,15

excl. BTW

Samenwerkende Pedicures Voetbalsem Soft 150 mlSamenwerkende Pedicures Voetbalsem Soft 150 ml. voor een fluweelzachte huid en ter voorkoming van kloven.

6,15

excl. BTW

Samenwerkende Pedicures Voetbalsem Blauw 150 mlSamenwerkende Pedicures Voetbalsem Blauw 150 ml. voor een droge en gesprongen huid. De voetbalsem blauw van Samenwerkende Pedicures is rijk aan verzorgende ingrediënten en heeft een sterk huidherstellend vermogen.

6,15

excl. BTW

Samenwerkende Pedicures Ureum Voetlotion 150 ml.Samenwerkende pedicures Ureum is een herstellende voetlotion op basis van onder andere ureum en lactaat

6,15

excl. BTW

Eelt- en likdoorncreme 75 ml. Samenwerkende PedicuresEelt- en likdoorncreme 75 ml. Samenwerkende Pedicures is de meest gemakkelijke en pijnloze en echt werkende oplossing voor het verwijderen van overtollig eelt en het bestrijden van likdoorns.De scrub heeft een uitgekiende samenstelling op basis van wolvet, salicylzuur en walnootschilfers, waardoor succes verzekerd is.

6,25

excl. BTW

Samenwerkende Pedicures Nagellak Roze 12 ml

6,25

excl. BTW

Samenwerkende Pedicures Nagellak Rood 12 ml

6,25

excl. BTW

Samenwerkende pedicures Ureum 500ml voetlotionSamenwerkende pedicures Ureum met handige doseerpomp

13,95

excl. BTW

Samenwerkende Pedicures Voetbalsem Rood 500 mlSamenwerkende Pedicures Voetbalsem Rood voor een heerlijke warmte sensatie. Samenwerkende Pedicures Voetbalsem Rood 500 ml is een voetbalsem die de doorbloeding bevordert en zorgt voor een aangenaam warm gevoel. Te gebruiken voor de dagelijkse verzorging en bij koude voeten.

13,95

excl. BTW

Voetbalsem Blauw 500 ml Samenwerkende PedicuresVoetbalsem Blauw 500 ml Samenwerkende Pedicures is rijk aan verzorgende ingrediënten en heeft een sterk huidherstellend vermogen.

14,60

excl. BTW

Samenwerkende Pedicures Voetbalsem Soft 500 mlSamenwerkende Pedicures Voetbalsem Soft 500 ml. voor een fluweelzachte huid en ter voorkoming van kloven.

14,60

excl. BTW

Voetbalsem Groen 500 ml. Samenwerkende PedicuresVoetbalsem Groen 500 ml. Samenwerkende Pedicures, een salonverpakking van deze heerlijke, zachte voetbalsem voor de dagelijkse verzorging van de voeten. Bevat ingrediënten (o.a. komkommer) die het ontstaan van schimmels tegengaan.

14,75

excl. BTW