Pedicure artikelen

Bij Sport Lavit vindt u een groot assortiment Pedicure artikelen. Complete lijnen van o.a. Laufwunder, Gehwol, Samenwerkende pedicures, Rowo en Busch staan voor u klaar in de geheel vernieuwde showroom. Alle pedicure producten vindt u op de eerste verdieping. Uiteraard kunt u ook online bestellen.

Gezichtsmasker | GezichtsschermGoed beschermd weer aan de slag! Disposable gezichtsschermen beschermen zorgverleners tegen spatten, druppels en verneveling van vloeistoffen die mogelijk besmet kunnen zijn met het coronavirus.

5,95

excl. BTW

Dormo-Gel desinfecterende handgel 500 ml. met pompDormo-Gel desinfecterende handgel is een reinigingsmiddel voor de handen op 70% alcohol basis. Dormo-Gel desinfecterende handgel is effectief tegen coronavirussen, een ideaal alternatief voor Sterillium! Reinig de handen zonder water met handgel van Dormo-Gel.

6,00

excl. BTW

Rowo Voetbad 200 ml.Rowo voetbad met kamille en japanse muntolie beschermt tegen brandende voeten zweetvoeten en voetschimmels. Rowo voetbad werkt verkoelend, desodoriserend en verzorgend.

8,22

Vanaf 5,53

excl. BTW

Eeltzalf 50 ml. RowoEeltzalf 50 ml. Rowo verminderd de eeltlaag, met 10% Urea. Voor de dagelijkse verzorging van droge en ruwe huid.

8,22

Vanaf 5,22

excl. BTW

Samenwerkende Pedicures (Mycosenagel)Kalknagel oplossing 75 ml.Samenwerkende Pedicures Kalknagel (Voorheen Mycosenagel) oplossing 75 ml.  

6,15

excl. BTW

Voetgel (Voetschimmel) oplossing 75 ml. Samenwerkende PedicuresVoetgel (Voorheen Voetschimmel) oplossing 75 ml. van Samenwerkende Pedicures is een afdoende middel tegen voetschimmel , eveneens zonder water.

6,15

excl. BTW

Schoen & Sok Preventief (Anti Schimmel Spray) 150ml. Samenwerkende PedicuresSchoen & Sok preventief 150ml. Samenwerkende Pedicures

6,15

excl. BTW

Voetbalsem Groen 150 ml. Samenwerkende PedicuresVoetbalsem Groen 150 ml. Samenwerkende Pedicures is een heerlijke, zachte voetbalsem op basis van komkommer. Heeft een preventieve werking en is dus zeer geschikt voor het dagelijks onderhoud van de voeten.

6,15

excl. BTW

Samenwerkende Pedicures Klovenzalf 75 ml.Samenwerkende Pedicures klovenzalf 75 ml  werkt pijnstillend en zorgt voor een snel herstel.

6,15

excl. BTW

Voetdeospray 150 ml. Samenwerkende PedicuresSamenw.Pedicures voetdeospray à 150 ml.Samenwerkende Pedicures is een heerlijke frisse lotion waarmee u transpiratie en de daarmee gepaard gaande nare geur afdoende bestrijdt. Bevat desinfecterende ingrediënten als glycerine en sodium borate.

6,15

excl. BTW

Wratten 50 ml. Samenwerkende PedicuresSamenwerkende Pedicures Wratten 50 ml. Samenwerkende Pedicures is een nieuw middel tegen wratten, bestaande uit glycerine, sodiumborate en een klein beetje salicylzuur, waardoor er met 2 maal daags aanbrengen al na enige tijd resultaat te zien is.

6,15

excl. BTW

Samenwerkende Pedicures Voetbalsem Soft 150 mlSamenwerkende Pedicures Voetbalsem Soft 150 ml. voor een fluweelzachte huid en ter voorkoming van kloven.

6,15

excl. BTW

Samenwerkende Pedicures Voetbalsem Blauw 150 mlSamenwerkende Pedicures Voetbalsem Blauw 150 ml. voor een droge en gesprongen huid. De voetbalsem blauw van Samenwerkende Pedicures is rijk aan verzorgende ingrediënten en heeft een sterk huidherstellend vermogen.

6,15

excl. BTW

Honingzalf 75 gr. Samenwerkende PedicuresSamenwerkende Pedicures Honingzalf bevat o.a. honing en calendula.

6,15

excl. BTW

Wintervoeten 75 ml. Samenwerkende PedicuresSamenwerkende Pedicures Wintervoeten 75 ml. is de oplossing voor wintervoeten. De oorzaak is veelal een slechte doorbloeding van de huid. Masseer voeten (of handen) 2x daags met dit product op basis van o.a. glycerine, kamfer en rozemarijn in. De emulsie zal een warm gevoel veroorzaken en zorgen voor een betere doorbloeding van de huid.

Vanaf 5,54

excl. BTW

Samenwerkende Pedicures Ureum Voetlotion 150 ml.Samenwerkende pedicures Ureum is een herstellende voetlotion op basis van onder andere ureum en lactaat

6,15

excl. BTW

Soft Snogg 3 x 450 cm.Soft Snogg 1 is een product van schuimstof, die door de speciale impregnering alleen aan zichzelf hecht en niet hecht aan huid, haar, kleding of handschoenen.

6,25

excl. BTW

Eelt- en likdoorncreme 75 ml. Samenwerkende PedicuresSamenwerkende Pedicures Eelt- en likdoorncreme 75 ml.  is de meest gemakkelijke en pijnloze en echt werkende oplossing voor het verwijderen van overtollig eelt en het bestrijden van likdoorns.De scrub van Samenwerkende Pedicures heeft een uitgekiende samenstelling op basis van wolvet, salicylzuur en walnootschilfers, waardoor succes verzekerd is.

6,25

excl. BTW

Samenwerkende Pedicures Nagellak Roze 12 mlSamenwerkende Pedicures Nagellak Roze 12 ml

6,25

excl. BTW

Rowo warmtebalsem 50 ml.Rowo Warmtebalsem is een bewezen product en is een van de meest gebruikte speciale preparaten. De balsem begelijdt zowel professionele als vrije tijd sporters en wordt ook gebruikt in de behandeling door gespecialiseerde gebruikers. Een massage met Rowo Warmtebalsem genereert een langdurig, prettig gevoel van warmte.

9,88

Vanaf 5,81

excl. BTW

Rowo Sportgel 100 ml.Sportgel van ROWO is een VERKOELENDE  en huidvriendelijke gel die ontspannend werkt na inspanning. Röwo sportgel helpt tegen SPIERPIJN en KRAMPEN. De Sportgel van Rowo is één van de weinige spierwrijfmiddelen met CE keurmerk én het predikaat Medicijnprodukt! Met Sportgel van ROWO heeft u een topproduct in handen.

9,13

Vanaf 5,17

excl. BTW

Been en Venen Balsem Rowo 100 ml.Rowo Been en Venen(ader) balsem werkt verkoelend en ontspannend. Been en venen creme van ROWO werkt perfect tegen SPATADERS.

Ideaal voor de diabetische voet.

9,05

Vanaf 5,81

excl. BTW

Bergland Zinkzalf 50 ml.Bergland Zinkzalf is ideaal voor de verzorging van jeukende of geïrriteerde huid.

9,88

6,69

excl. BTW

Vellentang 10 cm (M)

6,75

excl. BTW

Doseerpomp Bode 0,5 ltrDoseerpomp voor op de 500 ml. flessen van Bode. Deze pomp is geschikt voor Sterillium Med, Sterillium Pure en Baktolin Pure

6,75

excl. BTW

Hirschtalgcreme Rowo 100 ml.ROWO Hirschtalgcreme is een oud bewaard recept voor de verzorging van de huid en de voet. Hirschtalgcreme van ROWO verzorgt en reinigt de huid. Perfect bij schaafwonden en doorlig plekken!

9,88

Vanaf 6,20

excl. BTW

Bloedstelping plaatje Willospon 80x50x10 mm.Willospon is uitermate geschikt voor aanvullende lokale bloedstelping.

6,89

excl. BTW

Chemasept reinigingslotion 500 ml.Chemasept reinigingslotion is ideaal ter verfrissing van de huid voor en na de massage.

6,90

excl. BTW

Beenbalsem Gehwol 125 ml.Gehwol Balsem l. is een verfrissende en verkwikkende voetbalsem voor de normale huid. Gehwol Balsem verzorgt, deodoriseert, voorkomt voetschimmel. Verkoelende menthol en essentiële oliën van rozemarijn en lavendel verfrissen en verkwikken vermoeide, pijnlijke voeten. Het branderige goevoel verdwijnt direct. Bij 12 stuks, 1 stuk gratis!

6,95

excl. BTW

Gehwol Med. Anti-transpirant 125 mlGehwol Med. Anti-transpirant 125 ml. zorgt bij dagelijks gebruik voor drogere en geurloze voeten. Pakt de oorzaak van zweetvoeten aan: vermindert de vochtuitstoot en gaat zo de vorming van voetengeur tegen. Daarnaast beschermt het de huid tegen bacteriën die transpiratievocht omzetten in voetschimmel en jeuk tussen de tenen. Bij 12 stuks, 1 stuk gratis!

6,95

excl. BTW

Slijpkaphouder rond 5 mm.Slijpkaphouder rond 5 mm. De (schuurpapier) slijpkappen kunnen op de dop gedrukt worden en vormen zo een uitermate handig oplossing voor het verwijderen van eelt.

6,95

excl. BTW
-15%

Mesitran anti-bacteriele wondzalf 20 gr.L-Mesitran is een anti-bacteriële wondzalf op basis van honing. Aangetoond is dat honingzalf opmerkelijke resultaten geeft in wondbehandeling, zoals de antibacteriële en wondreinigende werking, de afname van de ontstekingsreactie, de absorptie van veel wondvoht, het voorkomen van maceratie en optimalisering van de wondgenezing.

5,91

excl. BTW
-20%

Voetcare poeder 40 gramVoetcare poeder helpt tegen zweetvoeten, zwemmerseczeem en voetschimmel.

5,56

excl. BTW

Likdoornpen 12 cm.Likdoornpen voor het traceren van likdoorns

6,95

excl. BTW

Snogg Soft Next 3 cm. x 4,50 m. | BLAUWSnogg Soft 1 Next 3 cm. x 4,5 meter blauwe zelfhechtende pleisterrol.

6,95

excl. BTW

Gehwol Voet + Schoen deodorant 150 ml.Gehwol Voet + Schoen deodorant spray met zinkricinoleaat bestrijdt en voorkomt zweetgeur van de voeten en in de schoenen.

6,95

excl. BTW
-29%

Handgel 80 ml. | Alcohol-GelHandgel is een reinigingsmiddel voor de handen op 75% alcohol/Ethanol basis. Deze handgel is effectief tegen diverse virussen en doodt 99,9% van de bacteriën. Reinig de handen zonder water met deze handgel.

4,95

excl. BTW

Podigeen Lavendel 1 literPodigeen Lavendel voor het reinigen van de  huid.

7,20

excl. BTW

Bergland Paardenzalf verwarmend 100 ml.Bergland pferdensalbe warm is een speciaal voor de mens ontwikkelde "warmte paardenzalf". De actieve ingrediënten van de "Horse Ointment Warming" zorgen voor een langdurige, gelijkmatige opwarming van de huid. Het aanwezige gemberextract stimuleert de warmte-receptoren, een aangenaam gevoel van warmte verspreidt zich.

10,70

7,25

excl. BTW

Bergland Arnica creme 100 ml.Bergland Arnica creme met de activerende eigenschappen van het arnica-extract en het regenererende effect van lavendel en immortelle olie is een uitstekende formule voor de verzorging van huid en spieren.

10,70

7,25

excl. BTW

Bergland Duivelsklauw creme 100 ml.Bergland Duivelsklauw creme bevordert de bloedcirculatie in combinatie met volledig natuurlijke etherische oliën van rozemarijn, jeneverbes, sparren en lavendel. Bergland Duivelsklauw is uitstekend voor een aangename massage van lichaam en spieren.

10,70

7,27

excl. BTW

Nagellijm Spange lijm met kwastjeNagellijm met kwastje

7,45

excl. BTW

Laufwunder Sensitivbalm 75 mlLaufwunder Sensitivbalm is geschikt voor de dagelijkse behandeling van de zeer gevoelige, droge en de eczeem gevoelige huid.

7,45

excl. BTW

Afspraakkaartjes 100 stuksWitte, langwerpige afspraakkaartjes met aan de voorzijde tekeningetjes van de voet. Op de binnenzijde is ruimte voor 10 afspraken.

7,65

excl. BTW

Daktarin strooipoeder 20 gramDaktarin strooipoeder wordt gebruikt bij schimmelinfecties van de huid. Bij behandeling van infecties van de voeten is het aan te bevelen naast Daktarin crème tegelijkertijd en als nabehandeling dagelijks poeder op de huid te strooien, vooral tussen de tenen en eventueel ook in de kousen en schoenen. Dit bevordert de genezing en werkt preventief.

7,70

excl. BTW

Gehwol Fusskraft Hydrolipid lotion 125 mlGehwol Fusskraft Hydrolipid lotion 125 ml. is een zeer krachtig preparaat voor de behandeling van de zeer droge voet- en beenhuid.

7,75

excl. BTW

Bergland Hoornhuid balsem 100 ml.Bergland Bergland Hoornhuid balsem maakt harde en broze huid weer soepel. Bergland hoornhuid balsem helpt scheuren, kloven en eelt glad en zacht te maken.

11,53

7,77

excl. BTW

Bergland Voetmassage creme 100 ml.Bergland Voetmassage creme maakt vermoeide en zware voeten weer gelukkig en fris. Bergland Voetmassage creme is ook ideaal voor gebruik voor én na het sporten, het verfrist en gaat vervelende voeten geur en zweetluchtjes tegen.

11,53

7,77

excl. BTW

Rowo desinfectiemiddel 500 ml.Rowo desinfectiemiddel in 500 ml. spuitfles. Het desinfectiemiddel van Rowo is geschikt voor de handen, huid en ook oppervlakken. Rowo desinfectiespray is geproduceerd in de EU naar WHO receptuur en is werkzaam tegen bacteriën, influenza- en coronavirussen.

Vanaf 6,36

excl. BTW

Gehwol Fusskraft Soft Feet badolie 200 mlGehwol Fusskraft Soft Feet badolie met amandel en vanille. Na slechts één bad voelt je huid heerlijk zacht. Geschikt voor alle huidtypes, in het bijzonder voor de droge en gevoelige huid.

8,55

excl. BTW

Gehwol Fusskraft Soft Feet lotion 125 ml.Gehwol Fusskraft Soft Feet lotion met extracten van waterlelie en zijde is een milde vocht inbrengende lotion voor zijdezachte goed verzorgde benen en voeten.

8,55

excl. BTW

Gehwol Fusskraft Soft Feet peeling 125 ml.Gehwol Fusskraft Soft Feet peeling verwijdert op milde wijze afgestorven huidcellen, vernieuwd het huidoppervlak en maakt dat glad.

8,55

excl. BTW

Praktisept 500 ml.Chemodis Praktisept is een reinigingsmiddel voor dagelijkse hygiëne in de praktijk. Uitermate geschikt voor reiniging van behandeltafels en massagebanken.

8,75

excl. BTW

Bergland Paardenzalf verkoelend 200 ml.Bergland pferdensalbe is een speciaal voor de mens ontwikkelde "paardenzalf" welke verkoelt en verfrist.

13,18

8,87

excl. BTW
-13%

Papierrol Tork Advanced Wiper 415 Mini Centerfeed RollTork Advanced Wiper 415 Mini Centerfeed Roll papierrollen vallen niet uiteen als het nat is zijn satijnzacht, voelen prettig aan en absorberen snel en goed.

7,80

excl. BTW

Papierrol Tork Advanced Wiper 415 Centerfeed RollPapierrol Tork Advanced Wiper 415 Centerfeed Roll is een multifunctionele, goed absorberende poetsrol. Voor gebruik in bijvoorbeeld praktijkruimte.

8,95

excl. BTW

SwanFoam zelfklevend Hapla 45 x 22.5 x 0.5 cm.SwanFoam zelfklevende foamplaat

8,95

excl. BTW

Gehwol Fusskraft Soft Feet 125 mlGehwol Fusskraft Soft Feet voetcrème bevat melkpeptiden en honingextracten voor verzorgde voeten en benen. Deze ingrediënten maken de huid soepeler en zichtbaar gladder.

8,95

excl. BTW

Mouw overtrekken Polyethyleen 100 stuksMouw overtrekken per 100 stuks verpakt. Beschermen de mouwen en onderarmen tegen vlekken.

8,95

excl. BTW

Snogg Soft Next naturel 4,5 m. x 6 cm.Snogg Soft Next is een comfortabel, flexibel, ademend, zelfklevend wondverband.

8,95

excl. BTW
-20%

Schort PE 100 x 140 cm. 19Mu | per 25 stuksWegwerp schorten met V-nek en makkelijk afscheurblok met 2 gaten voor ophangen. Deze wegwerp schorten zijn gemaakt van PE 19 Mu dik materiaal.

7,16

excl. BTW

Alcohol Podior 80% 1 literAlcohol Podior op 80% alcohol basis voor reiniging van oppervlakken, huid en instrumentaria.

8,95

excl. BTW
-10%

Been vitaal Gehwol 125 ml.Gehwol Fusskraft Been-Vitaal is een crème met algenextract en advocado olie en andere heilzame plantenstoffen.

8,55

excl. BTW

Holster met fles voor massage olie 250 ml.Holster met pompfles voor massage olie en massagelotion. Altijd je massage olie binnen handbereik met dit handige holster. Wordt geleverd inclusief pompfles van  250 ml.

9,90

excl. BTW
-40%

Voetcare kalknagel olie | Tea Tree olieBehandel schimmelnagels met Voetcare kalknagel olie.

5,95

excl. BTW

Dettol Med wondspray 100 ml.De werkzame stof in Dettol Med is benzalkoniumchloride 0,20%. De spray wordt gebruikt om verse kleine wonden te reinigen en om gewone bacteriën die geassocieerd zijn met infectie van lichte wonden, te verwijderen.

Dettol wondspray is niet bedoeld om de wondheling te verbeteren of om gebruikt te worden om de wondheling te verbeteren. Dettol wondspray mag niet worden gebruikt op grote of ernstige wonden en het is enkel bestemd voor kortdurend, plaatselijk kortetermijngebruik.


Dettol Med wondspray mag maar eenmaal per 24 uur worden gebruikt.

Lees voor het gebruik altijd eerst de  bijsluiter in de verpakking.

9,95

excl. BTW

Sterillium Med 500 ml.Sterillium kan overal worden gebruikt en is niet afhankelijk van de aanwezigheid van water of wastafel.

9,95

excl. BTW

Sterillium Gel Pure 475 ml.Handdesinfectie Sterillium Gel pure is een hygiënisch en een preoperatief handdesinfectiemiddel met uitstekende verzorgende eigenschappen.

9,95

excl. BTW
-50%

Safe Touch Harsstrips 7 x 23 cm. á 100 stuksSafe Touch Harsstrips, vliesstrips voor hars technieken.

4,98

excl. BTW

Tork vloeibare zeep premium extra mild parfumvrij 1 liter wit s1 420701Tork Premium Soap Liquid non-perfumed is een zeep voor mensen die vaak hun handen moeten wassen, zoals medisch personeel in ziekenhuizen, tandartsen, enz. Dit is een zeer milde, crèmeachtige zeep en dermatologisch getest.

9,95

excl. BTW

Geplastificeerd papier 50 cm x 50 m. / 3-laagsGeplastificeerd papier voor behandeltafels en -stoelen.

9,95

excl. BTW

badstofhoes wit voor Werkkruk | TabouretBadstofhoes voor werkkrukken en tabouretten, geschikt voor ronde zit en pony zit.

9,95

excl. BTW

Rowo magnesium Forte 50 ml. tubeDoor de speciale formulering met menthol en muntolie creëert de Rowo Magnesium Forte Gel een intens gevoel van kou.

14,01

9,99

excl. BTW

Hartmann Bacillol AF desinfectie TissuesHartmann Bacillol AF desinfectie Tissues. Snelwerkende desinfectiedoekjes op basis van alcohol met een uitgebreid werkingsspectrum, geleverd in een handige flowpack. 1 verpakking bevat 80 desinfectiedoekjes.

10,00

excl. BTW

Hartmann Bacillol 30 desinfectie TissuesHartmann Bacillol 30 desinfectie Tissues. Materiaalvriendelijke, snelwerkende reinigings- en desinfectiedoekjes voor kwetsbare oppervlakken, in een handige flowpack. 1 verpakking Bacillol desinfectiedoekjes bevat 80 whipes.

10,00

excl. BTW
-5%

SwanFoam zelfklevend Hapla 45 x 22.5 x 0.7 cm.SwanFoam zelfklevende foamplaat

9,63

excl. BTW

Barbicide concentraat 480 ml.Barbicide is een breedspectrum desinfectans en werkt al binnen 5 minuten effectief tegen bacteriën en schimmels (gisten). Bestrijdt pseudomonas, stafylokokken en salmonella.

10,25

excl. BTW

Nagelmasse Gehwol 15 ml.Nagelmasse Gehwol 15 ml. ter verfraaiing, bescherming en reparatie van teen- en vingernagels. Gehwol nagelmasse maakt oneffenheden glad en repareert gescheurde nagels. Vastzetten van kunstnagels en bescherming tegen schimmelnagels. Bij 12 stuks, 1 stuk gratis!

10,30

excl. BTW

Bergland Zilvercreme 100 ml.Bergland zilvercreme bevat microdeeltjes welke zorgen voor een snelle verbetering en normalisatie van de gevoelige, rood wordende, evenals een onzuivere, droge en schilferige huid.

14,83

10,46

excl. BTW

Podiskin 1 literPodiskin kan gebruikt worden voor het desinfecteren van huidoppervlakken. Dankzij de terugvetter die toegevoegd is aan Podiskin droogt de huid niet uit.

10,50

excl. BTW

Fraisentester | FrezentesterFrais tester voor pedicure fraisen.

10,75

excl. BTW

Rowo Sportgel 200 ml.Rowo Sportgel is een verkoelende en huidvriendelijke gel die ontspannend werkt na iedere vorm van inspanning. Sportgel van Rowo heeft door de unieke combinatie van koude én warmtetherapie in één, een fantastische dieptewerking en geeft zeer snel effect! Sportgel van Röwo is al jaren hét middel bij spierpijn en spierkrampen.

15,55

Vanaf 9,31

excl. BTW

Been en Venen Balsem Rowo 200 ml.Rowo Been en Venen balsem werkt verkoelend en ontspannend. Rowo Been en Venen (ader) Creme werkt perfect tegen SPATADERS.

Ideaal gebruik voor de diabetische voet.

14,83

Vanaf 9,86

excl. BTW

Tork Premium Soap Liquid Extra Hygiëne 1 literTork Premium Soap Liquid Extra Hygiene is een Antibacterieele zeep voor frequent gebruik. Tork Premium Soap Liquid is getest en goedgekeurd volgens EN 1040 en EN 1499. EN 1499-test bevestigt dat de hygiënische handwas handen 99,9% vrij van bacteriën laat.

10,95

excl. BTW

Wegwerp hoofdmutsje / haarnetjes 100 stuksWegwerp hoofdmutsjes, haarnetjes verpakt per 100 stuks.

10,95

excl. BTW

Dettol MED 500 ml.Dettol Med 500 ml. desinfectiemiddel voor oppervalkte en huid.

10,95

excl. BTW

Arnica zalf 200 gramArnica zalf in een pot van 200 gram.

10,95

excl. BTW

Bergland Paardenzalf verwarmend 200 ml.Bergland pferdensalbe warm is een speciaal voor de mens ontwikkelde "warmte paardenzalf". De actieve ingrediënten van de "Horse Ointment Warming" zorgen voor een langdurige, gelijkmatige opwarming van de huid. Het aanwezige gemberextract stimuleert de warmte-receptoren, een aangenaam gevoel van warmte verspreidt zich.

16,49

11,29

excl. BTW

Otoform Kc katalysator 20 gramDe katalysator kan worden aangeschaft als de harder van de volgende producten op of vervallen is: - Otoform Kc 170 gram + katalysator - Otoform Kc 800 gram + katalysator

11,40

excl. BTW

WandelOlie huidolie Akkermint 150 mlAan de verkoelende WandelOlie is de essentiële olie Akkermint toegevoegd. Een perfecte olie voor na het sporten of na een dag wandelen wanneer de voeten en onderbenen warm en branderig aanvoelen. Na het in masseren van de olie heeft het een verkwikkende werking en de frisse mint-geur zorgt voor een energiek gevoel.

11,50

excl. BTW

WandelOlie huidolie Kardemom 150 mlDe Verwarmende WandelOlie is verrijkt met Kardemom. Deze essentie¨le kardemom-olie heeft als specifieke eigenschap te verwarmen. Zowel de geur, als het effect na het in masseren zorgen voor een heerlijk behaaglijk en relaxed gevoel.

11,50

excl. BTW

Bergland Aloë vera-gel 200 mlBergland Bergland Aloë vera-gel is een optimale vochtinbrengende crème voor de huid en de actieve bestanddelen worden zeer snel geabsorbeerd. Het heeft onder meer het voedende effect van vitamine A, C, E, dat de celgroei en regeneratie ondersteunt.

16,49

11,70

excl. BTW

Laufwunder Eeltweker 1 literLaufwunder Eeltweker 1 liter eelt weekmaker (ook wel: eeltweker of hoornhuidweker) is een actieve eeltoplosser. Laufwunder eeltweekmaker bevat Salicylzuur op alcoholbasis. Deze unieke combinatie heeft als voordeel dat de huid niet verzeept aanvoelt, eelt snel en gecontroleerd oplost en de huid fris en schoon aanvoelt. Bij 12 stuks, 1 stuk gratis!

11,80

excl. BTW

Rowo reiniger - cleaner 1 liter met spraypompRowo massagetafel en behandeltafel reiniger is speciaal ontwikkeld voor de dagelijkse reiniging van uw behandelbank. De samenstelling van Rowo tafel reiniger is veilig voor gebruik op Skai-leder, kunststof en rubber oppervlakken.

14,83

11,95

excl. BTW

Podilon 1 literPodilon is effectief tegen coronavirussen wanneer schone handen minimaal 30 seconden worden ingewreven!

11,95

excl. BTW

Rowo Jodiumzeep 500 ml.Rowo Jodiumzeep 500 ml. is het nieuwste corona- fighting product in ons assortiment. Rowo Jodiumzeep is een professioneel reinigingsmiddel en tegelijkertijd desinfecterend middel voor de handen en huidoppervlakken. De jodium-formulering is werkzaam tegen bacteriën, gisten én omhulde virussen zoals het coronavirus!

35,12

11,95

excl. BTW

Hartmann Bacillol 30 Foam 750 ml fles meHartmann Bacillol 30 Foam is een gebruiksklare desinfectievloeistof welke reinigt en desinfecteert in één stap. Hartmann Bacillol 30 Foam is snelwerkend en bevat geen geur en kleurstoffen. Bijzonder geschikt voor kwetsbare oppervlakken als kunstleer en plexiglas.

11,95

excl. BTW

Gehwol Fusskraft Soft Feet badolie 1000 mlGehwol Fusskraft Soft Feet badolie met amandel en vanille. Na slechts één bad voelt je huid heerlijk zacht. Geschikt voor alle huidtypes, in het bijzonder voor de droge en gevoelige huid.

12,50

excl. BTW

Busch Diamantfrais extra fijn 840 EF / 055 (60.000 rpm) | Busch diamantfreesBusch Diamantfrais extra fijn 840 EF / 055 (60.000 rpm)

12,51

excl. BTW

Rowo desinfectiespray 1 literRowo desinfectiespray is een gebruiksklare desinfectiespray in een 1 liter fles. Rowo desinfectiespray is HBV- en HIV- werkzaam. Rowo desinfectantspray is een effectieve oppervlakte spray en doodt virussen en bacteriën.

14,83

Vanaf 11,01

excl. BTW

Antidruk producten

Pleisters en antidrukmiddelen zijn niet weg te denken in de pedicure praktijk. Wij vertegenwoordigen een uitgebreid assortiment met verbandmiddelen, watten en antidrukmiddelen.

Busch Fraisen en toebehoren

Busch pedicure fraisen (frezen). Compleet assortiment bij Sport Lavit.

Gehwol pedicure producten

Groots assortiment Gehwol pedicure voetverzorgingsproducten bij Sport Lavit. Op het gehele assortiment van Gehwol geld Bij aanschaf van 12 stuks, 1 stuk gratis! Van Fusskraft tot klovenzalf en van nagelweker tot voetpoeder bij Sport Lavit vindt u alles van Gehwol.

Latex handschoenen poedervrij - Nitrile handschoenen poedervrij – Latex handschoenen gepoederd

Compleet assortiment Latex Handschoenen (gepoederd en ongepoederd), Nitrile Handschoenen. Altijd uit voorraad leverbaar bij Sport Lavit. Wij zijn niet voor niets dè Pedicure groothandel!

Laufwunder pedicure producten

Laufwunder is de Duitse fabrikant van voeten crème van de beste kwaliteit. Voeten crème van Laufwunder is gemaakt van huidvriendelijke, eersteklas beproefde grondstoffen met plantenextracten en natuurlijke substanties. Zo is er bijvoorbeeld een voetencrème speciaal voor de diabetische voet.Maar ook voor kloven, transpirerende voeten. Al deze crèmes zorgen voor verzachting en verbetering van de kwaal aan uw voeten. Natuurlijk zijn alle voetencrème's voldoende aanwezig om uit onze pedicure groothandel binnen 24 uur te leveren. Èn bij Sport Lavit geld bij aanschaf van 12 Laufwunder producten ontvangt u 1 gratis product!

Pedicure instrumenten

Diverse instrumenten voor de pedicure praktijk. Pedicure scharen, tangen, vijlen, pincetten en knippers.

Pedicure | diverse verzorgingsprodukten

Diverse pedicure en voetverzorgingsproducten. Aceton, nagellakremover, myconol, samenwerkende pedicures, Mykored, Pedicare, Ghen pre-odorant, klovencreme, daktarin, lamisil.

Pedicure | Praktijkbenodigdheden

Groot assortiment pedicure praktijkbenodigdheden van pipet flesjes tot celstofdeppers en van petrischaaltjes tot mondmaskers. Alles wat u nodig heeft in de pedicure praktijk vindt u onder één dak bij Sport Lavit.

Reymerink reiniging en desinfectie

Reymerink staat al 15 jaar met succes aan de top als producent van professionele vloeistoffen voor huid- en instrumentenbehandeling voor pedicure en podotherapeuten. Reymerink levert ook professionele produkten voor de nailindustrie. Reymerink staat bekend om haar kwaliteit en service! Produkten voor reiniging en desinfectie op een rij: Podiclean (Desinfectiemiddel voor instrumentarium en kleine oppervlakken.) Podilon (Huiddesinfectiemiddel voor toepassing op kleine huidoppervlakken.) Podiskin (Hand- en huiddesinfectiemiddel met terugvettende werking.) Podigeen (Huiddesinfectiemiddel op zeepbasis.) Podisept (Instrumentenreiniger.) Podisan (Inactiverings- en desinfectievloeistof voor oppervlakken, apparatuur en instrumenten.) Podisonic (Reinigingsmiddel voor toepassing in ultrasoonapparatuur.) Podinail (Krachtige snelwerkende huidverweker.) Podinail-oil (Zachtwerkende verweker voor de gevoelige huid.) Podispray (Vloeistof voor de spraytechniek.) Podispray lemon (Vloeistof voor de spraytechniek, verrijkt met Lemon Grass Oil.)

Rowo pedicure producten

De must-have voor iedere pedicure salon, Rowo voetverzorgingsproducten. Verwen je voeten met voetencrème of neem een lekker voetenbad met Rowo Lemon voetbadzout. Last van eelt en kloven? Gebruik dan Rowo Hirschtalgcreme.

Samenwerkende pedicures

Samenwerkende Pedicures is een serie unieke en gepatenteerde voetverzorgingsproducten, die uitsluitend verkrijgbaar zijn via de pedicure. Stuk voor stuk zijn het producten die daadwerkelijk een oplossing bieden voor veel voorkomende problemen, zoals mycosenagels (kalknagel) en voetschimmel. Alle Samenwerkende Pedicures producten zijn uitvoerig getest met verbluffende resultaten.

Swann Morton mesjes en accessoires

Swann morton is leverancier van medische mesjes en mes houders voor huisartsen , fysiotherapeuten, pedicure en worden ook veel gebruikt in de modellen bouw. Swann morton staat dan ook voor kwaliteit en is leverbaar in sterile en non sterile. Wij leveren de swann morton mesjes in diverse maten. Swann morton mesjes al jaren een begrip voor de pedicure.