Performance BCAA 6000 90 Tabs

Intensief trainen vraagt om extra BCAA's. BCAA's verschillen van de andere aminozuren in die zin dat ze onmiddellijk in de spier worden gemetaboliseerd en niet in de lever worden opgeslagen. BCAA's zijn voor krachttrainingen een absolute noodzaak. Ze gaan eiwitafbraak in de spier tegen (katabolisme) en zorgen voor een sneller en beter herstel van de spieren, wat uiteindelijk resulteert in spiermassatoename.
BCAA's gebruik je dus best onmiddellijk voor en na de trainingen. Voor de training zullen de BCAA's spierafbraak tijdens de inspanningen minimaliseren. Na de training zullen ze zorgen voor een maximale eiwitsynthese, recuperatie en opbouw van de spieren.
Vitamine B6 voor een betere assimilatie van de BCAA's. Indien het lichaam een tekort heeft aan vitamine B6 kunnen de BCAA's niet vlot worden opgenomen. Door de combinatie van aminozuren met vitamine B6 worden alle oorzaken van een mogelijk tekort opgevangen.

Performance BCAA 6000:

  • Verrijkt met vitamine B6 voor een snelle opname
  • Vertraagt spierafbraak
  • Versnelt het herstel
  • Stimuleert de eiwitsynthese
  • Helpt bij spiermassatoename

HERSTEL, SPIERTOENAME EN SPIERMASSA
BCAA 6000 van Performance met Leucine, Isoleucine en Valine + Vit B6! BCAA's , branched chain amino acids zijn de 3 vertakte aminozuren Leucine, Isoleucine en Valine. Onze spiermassa is voor 35% uit deze aminozuren opgebouwd, wat wil zeggen dat na een zware training er nood is aan een aanvoer van nieuwe BCAA's. Het zijn essentiële aminozuren dus moeten we ze via voeding of voedingssupplement innemen.

Intensief trainen vraagt om extra BCAA's!
BCAA's gaan direct naar de spieren in plaats van eerst naar de lever zoals andere aminozuren. Hierdoor zorgen deze aminozuren voor een minimale afbraak van de spier tijdens de inspanning en een beter herstel van de spieren na de inspanning. Dit resulteert in een versnelde spiermassatoename. Het is slim om de BCAA's vlak voor en direct na de training worden ingenomen. Voor de training helpen de BCAA's om afbraak tijdens de training te verminderen. Na de training zorgen de BCAA's voor een betere eiwitsynthese die het herstel en opbouw van de spieren een boost geeft.

Vitamine B6 voor een betere opname van de BCAA's
Om ervoor te zorgen dat alle BCAA's van ons product goed worden opgenomen, hebben we vitamine B6 toegevoegd wat ervoor zorgt dat alle aminozuren vlot worden opgenomen.

BCAA 6000 van Performance ingrediënten:
BCAA-poeder 2: 1: 1, vulmiddel (microkristallijne cellulose), calciumcarbonaat, coating (hydroxypropylmethylcellulose, hydroxypropylcellulose, talk, middellange keten van triglyceriden, kleurstoffen (E171, E132, E172, E120, samengeperste appel / zwarte bes/radijs), antiklontermiddel (siliciumdioxide), Versterkingsmiddel (E471), vitamines, (pyridoxinehydrochloride en thiaminehydrochloride), bevochtiger (glycerol).

Neem 3 tabletten voor en 3 na de training

Gefabriceerd in een fabriek waar melk, eieren, gluten, soja, pinda?s, noten, schaaldieren en schaaldieren worden verwerkt.