Performance complex Omega 3 | 90 caps

PERFORMANCE Omega 3 is een onmisbaar voedingssupplement voor een gezond lichaam!
PERFORMANCE Omega 3 is een groep onverzadigde vetzuren. Het ondersteunt de doorstroming, is goed voor het cholesterolgehalte, het concentratievermogen, de huid en het zenuwstelsel, en het houdt spieren en gewrichten soepel.

  • Stimuleert de algemene gezondheid van het lichaam
  • Heilzaam voor de cholestrol
  • Helpt bij de doorbloeding van de spieren.
  • Goed voor het hart- en bloedvatenstelsel

Deze essentiële vetzuren kan het lichaam niet zelf aanmaken, maar ze vervullen wel een aantal voorname functies in het lichaam. Helaas komen ze te weinig voor in het westerse dieet. Naast een gezonde voeding met voldoende plantaardige omega 3-vetzuren en vette vis, kan eigenlijk alleen therapeutisch ingewerkt worden met omega 3-vetzuren in de vorm van visolie. De belangrijkste omega 3-vetzuren zijn: a-linoleenzuur (ALA of LNA), eicosapentaeenzuur (EPA), docosohexaeenzuur (DHA).

Hart- en vaatstelsel:
Er zijn diverse wetenschappelijke onderzoeken die tot de conclusie komen dat visoliesupplementen (die EPA en DHA bevatten) het ongunstige LDL cholesterol en de triglyceridengehaltes verlagen.

Hersenfuncties:
Het zenuwstelsel heeft, van alle weefsels in het lichaam, het hoogste vetpercentage en ongeveer 8% van de hersenen bestaat uit omega 3-vetzuren. Om deze reden worden omega 3-vetzuren bij diverse psychische aandoeningen ingezet , zoals onder andere: agressie, klinische depressie, bipolaire stoornis, dementie en de ziekte van Alzheimer.

Auto-immuunziekten:
Vanwege de anti-inflammatoire eigenschappen van omega 3-vetzuren zijn deze vetzuren ook onderzocht in de context van ontstekingsziekten en auto-immuunziekten (zoals de ziekte van Crohn en reumatoïde artritis). De gunstige effecten van omega 3-vetzuren op reumatoïde artritis zijn inmiddels aangetoond. Producten op basis van omega 3 werken ontstekingsremmend. Het remt de vermeerdering van adipocyten (cellen die de ophoping van vetten regelen).

Omega 3 kan de prestaties verbeteren door een betere doorbloeding van de spieren, wat betekent: meer zuurstof, meer afvoer van afvalstoffen en minder verzuring !
PERFORMANCE Omega 3 bevat talrijke eigenschappen die zorgen voor een gezonder lichaam !

OMEGA 3 CAPSULES, GOED VOOR JE GEZONDHEID!
Een onmisbaar voedingssupplement om een gezond lichaam te behouden! Het innemen van Omega 3 van Performance is niet alleen geschikt voor sporters, maar voor iedereen die zijn gezondheid wil behouden. Omega 3 is namelijk een essentieel vetzuur met verschillende voordelen voor het lichaam zoals het ondersteunen van de doorstroming, het controleren van het cholesterolgehalte, het concentratievermogen, de huid, het zenuwstelsel en het houdt spieren en gewrichten soepel.

Hoe te gebruiken: neem 3 softgels per dag met 250 ml water voor elke maaltijd

Omega 3 van Performance ingrediënten:
Visolie, capsule (gelatine, bevochtigingsmiddel: glycerol, gezuiverd water), antioxidant: tocoferolrijke extracten.