Performance Kre-Alkalyn 120 caps (Kreatine)

PERFORMANCE Kre-Alkalyn is een effectief goed werkend topproduct wat de geschiedenis van de creatine heeft veranderd.
Toxische stof: creatinine:
Gewone creatine supplementen hebben behoorlijk wat bijwerkingen. De meest voorkomende zijn krampen, diarree en waterretentie. De meeste van deze nevenwerkingen komen echter niet van de creatine, maar van de creatinine. Het is voor het lichaam een natuurlijke reactie om deze toxische stoffen te verwijderen door vocht te onttrekken uit het darmstelsel en de spieren. Dit heeft als nefast gevolg dat belangrijke mineralen en elektrolieten pijnlijke krampen kunnen veroorzaken bij sporters.

PERFORMANCE Kre-alkalyn Xtreme: de nieuwe technologie!
Het ingrediënt is gebufferd en verandert niet in creatinine wanneer het aan een vloeistof wordt toegevoegd. Het voorkomt de omvorming tot creatinine alvorens het de spier heeft bereikt. Na uitgebreid onderzoek werd er ontdekt dat de omzetting van creatine naar creatinine rechtstreeks te maken heeft met de pH-waarde van de vloeistof. Een vloeistof met een lage pH-waarde zal veel sneller converteren dan een vloeistof met een hoge pH-waarde. Opmerkelijk is het feit dat, eens de pH-waarde van 7.0 overschreden is, de omvorming naar creatinine vertraagt en vanaf 12.0 zelfs volledig stopt.

PH-waarde: 12.0:
PERFORMANCE Kre-Alkalyn Xtreme is gebufferd met een alkaline die een pH-waarde heeft van meer dan 12.0 waardoor het perfect stabiel blijft in water, fruitsap of in een normale vloeistof. Hierdoor kunnen we ook verzekeren dat dit supplement integraal het maagsysteem passeert en de bloedbaan ingaat om nadien naar de spieren te worden getransporteerd.

Resultaat:
Verhoogde opname en beschikbaarheid. Je kan meer resultaat verwachten met een kleinere inname.

Geen neveneffecten meer:
PERFORMANCE Kre-Alkalyn Xtreme zal je alle voordelen van creatine bieden zonder de neveneffecten! Geen opgeblazen gevoel meer, geen vochtretentie en krampen worden geëlimineerd. De belangrijkste reden is dat je slechts tussen de 1.5 en de 3g PERFORMANCE Kre-Alkalyn Xtreme per dosis neemt, en dat je geen conversie naar creatinine hebt. Het zijn precies deze twee factoren die je de vervelende bijwerkingen bezorgen.