Performance Kre-Alkalyn 120 caps (Kreatine)

Creatine wordt gebruikt om meer explosieve kracht te kunnen leveren zonder te snel te verzuren. Hierdoor kan je langer een fysieke inspanning op hoge intensiteit volhouden. Gevolg een toename van gewicht en spierkracht.

Kre-Alkalyn kreatine:

  • Meer kracht
  • Hoger trainingsvolume
  • Meer vetvrije massa
  • Makkelijker explosieve kracht leveren
  • Mogelijk een positief effect op duurprestatie

KRE-ALKALYN XTREME VAN PERFORMANCE: EEN TOPPRODUCT
Hoe zit dat nu precies: creatinine
De “normale” creatine supplementen kennen bijwerkingen die vervelend en pijnlijk kunnen zijn. We hebben het dan over krampen, diarree en het vasthouden van vocht. Veel van die bijwerkingen komen helemaal niet door de creatine zelf maar de omzetting van creatine naar de toxische stof creatinine. Het lichaam wil deze toxische stof natuurlijk verwijderen en reageert door het onttrekken van vocht uit de spieren en het darmstelsel.

Kre-alkalyn Xtreme: de nieuwe technologie!
Kre-alkalyn verandert niet in creatinine. Dit heeft te maken met de pH-waarde van de vloeistof waar creatine in oplost. Een vloeistof met een lage pH-waarde zal creatine veel sneller worden omgezet naar creatinine dan een vloeistof met een hoge pH-waarde. Opmerkelijk is het feit dat, eens de pH-waarde van 7.0 overschreden is, de omvorming naar creatinine vertraagt en vanaf 12.0 zelfs volledig stopt. PERFORMANCE Kre-Alkalyn Xtrem blijft perfect stabiel in water, fruitsap of in een normale vloeistof omdat het gebufferd is met een alkaline met een pH-waarde van meer dan 12.0, voor de kenners onder ons.

Resultaat
Verhoogde opname en beschikbaarheid. Je kan meer resultaat verwachten met een kleinere inname. Geen bijwerkingen zoals hierboven beschreven maar wel alle voordelen van creatine. Dus geen opgeblazen gevoel meer, geen vasthouden van vocht en last van krampen.

Creatine wordt gebruikt om meer explosieve kracht te kunnen leveren zonder te snel te verzuren. Hierdoor kan je langer een fysieke inspanning op hoge intensiteit volhouden. Gevolg een toename van gewicht en spierkracht.

Gebruiksaanwijzing:
Neem dagelijks 5 capsules met water.
Op trainingsdagen 1 uur voor de training.

Kre-Alkalyn XTreme van Performance ingrediënten:
Kre-Alkalyn®: Creatine monohydraat, capsule: gelatine, kleurstof: indigotin