Performance Magnesium Liquid orange/pineapple 20x25ml.

Elke ampul van 25 ml bevat 250 mg magnesium en 90 mg vitamine C. De ampullen zijn handig in gebruik, je kan ze zo meenemen en onderweg uitdrinken.
Spierkrampen kunnen best veel pijn doen en beletten u om verder te sporten. Buiten geregeld hydrateren kan je de krampen bestrijden met een inname van calcium en magnesium. Als er niet voldoende calcium zit in het vocht dat de spieren en zenuwen omringt, worden de zenuwuiteinden overwerkt en is het risico op spierkrampen groter.
Magnesium is vooral in de sportwereld gekend omdat het spierzwakte tegen gaat. Calcium en magnesium dienen bij voorkeur samen genomen te worden om te voorkomen dat er een verstoord evenwicht ontstaat. Naast tal van belangrijke eigenschappen speelt magnesium een belangrijke rol in het energieproces binnen elke afzonderlijke cel. Wanneer het gehalte aan magnesium eerder laag is, wordt de productie van energie geremd. Een reden te meer voor sporters om voldoende magnesium te nuttigen. Tevens zorgt magnesium voor een goede lichamelijke ontspanning, de spieren en het hart hebben baat bij voldoende inname.
Botafbraak komt geregeld voor bij het volgen van een dieet. We hebben allemaal graag gezonde beenderen en mooie gezonde tanden, dus een supplementatie met calcium komt ons beendergestel en uiterlijk zeker ten goede.
Prijs voor een doos van 20 ampullen !