Performance Premium Pure Whey 900 gram

Premium Pure Whey is het perfecte product voor de levering van kwalitatieve eiwitten aan jou al sporter of aan iedereen met een actieve levensstijl.
Om je herstel na een pittige training efficiënt te laten verlopen, moeten er voldoende bouwstenen (eiwitten, aminozuren) in je lichaam voorhanden zijn. Premium Pure Whey is door zijn snelle opname van wei-eiwitten in het lichaam, het ideale recuperatie- en onderhoudssupplement. Het is rijk aan belangrijke essentiële aminozuren die het lichaam zelf niet kan aanmaken, waaronder 17% aan BCAA's en 13% aan L-Glutamine. Daarnaast bevat dit hoogwaardige product door middel van cross-flow microfiltratie geen toegevoegde suikers en is het arm aan vetten.
Deze heerlijk smakende shake bevat gemiddeld 23g eiwitten en is gemakkelijk te mengen met zowel melk als water, zonder een opgeblazen gevoel nadien.
- 17% BCAA?s 23g eiwitten en 13% L-Glutamine per dosis
- Uniek aminozuurprofiel
- Laag koolhydraten en vetten
- Enkel natuurlijke aroma's
- te mixen met water of melk

De bouwstenen
Pure Whey is het ideale voedingssupplement voor ondersteuning, herstel en instandhouding van spieren na een fysieke inspanning. Dit komt doordat de wei-eiwitten snel door het lichaam wordt opgenomen. Eiwitten en aminozuren zijn DE bouwstenen die je nodig hebt na een zware training. Eiwitten dragen bij tot de instandhouding van normale botten en herstel, instandhouding en groei van spiermassa. De Pure Whey eiwitshake van Performance heeft een hoge dosering aan eiwitten en is heerlijk om te drinken.

Wat zit er in?
Deze shake zit barstensvol belangrijke essentiële aminozuren die het lichaam alleen uit voeding of uit voedingssupplementen kan krijgen omdat het lichaam deze niet zelf aanmaakt. In Pure Whey zit 17% aan BCAA?s en 13% aan L-Glutamine, daar moet je heel veel voor eten.  Door  cross-flow microfiltratie bevat dit hoogwaardige product geen toegevoegde suikers en is het arm aan vetten. Deze heerlijk smakende shake bevat gemiddeld 23g eiwitten per dosering en is makkelijk te mengen met zowel melk als water, zonder een opgeblazen gevoel nadien.

Premium Pure Whey van Performance ingrediënten:
VANILLE:
Wei-eiwitconcentraat (Emulg .: soja-lecithine) (melk), wei-eiwitisolaat (Emulg .: soja-lecithine) (melk), aroma, natriumchloride, zoetstof (sucralose)
CHOCOLADE:
Wei-eiwitconcentraat (Emulg .: soja-lecithine) (melk), cacaopoeder 10-12% (cacao), wei-eiwitisolaat (Emulg .: soja-lecithine) (melk), aroma (cacao), natriumchloride (sucralose)
BANANA:
Wei-eiwitconcentraat (Emulg .: soja-lecithine) (melk), wei-eiwitisolaat (Emulg .: soja-lecithine) (melk), aroma, natriumchloride, kleurstof (bèta-caroteen (E160a (iii))), zoetstof (sucralose)
AARDBEI:
Wei-eiwitconcentraat (Emulg .: soja-lecithine) (melk), wei-eiwitisolaat (Emulg .: soja-lecithine) (melk), aroma, kleur (rode biet (E162)), natriumchloride, zoetstof (sucralose)

* Om een zo lang mogelijke T.H.T. datum te garanderen bestellen wij dit product voor u rechtstreeks af bij de fabriek *