Performance Protein Baking mix 750 gram

Met de Protein Baking mix maak je niet alleen hemelse pannenkoeken, maar tover je eveneens onder andere verrukkelijk smakende proteïne wafels op tafel.
Performance Protein Baking Mix is lekker alternatief in je dagelijks voedingspatroon met dezelfde spieropbouwende voordelen als een gewone shake. Deze bakmix bevat 4 verschillende hoogwaardige, kwalitatieve eiwitbronnen die bijdragen tot de instandhouding en toename van je spiermassa.
Calcium caseïnaat wordt langzaam verteerd en zorgt voor een geleidelijke aminozuurafgifte in je bloedstroom. Whey-eiwitten daarentegen zijn heel snel werkzaam waardoor je lichaam onmiddellijk wordt voorzien van de nodige aminozuren die bijdragen aan spiergroei en spierherstel. Hydrolisaat heeft hoogwaardige aminozuurprofielen, bevat weinig vet en heeft een uitzonderlijk laag lactosegehalte. Isolaat wordt aangezien als de puurste vorm met de hoogste biologische waarde. Het wordt sneller opgenomen dan andere eiwitten, wat kan bijdragen tot een maximale eiwitsynthese. Ook isolaat bevat nagenoeg geen vet of lactose en kan worden beschouwd als de beste eiwitbron ter ondersteuning van vetvrije spiermassa.

Als laaste bevat deze bakmix ook het eiwit ei-albumine dat de herstelling van spieren stimuleert nog tot lang nadat ze ingenomen zijn.
- Verschillende hoogwaardige eiwitten
- Stimuleert de spieropbouw
- 51 g eiwitten per 100 g
- Heerlijke smaak
- Makkelijk te bereiden