Performance Pure Micellar Casein 900 gram

Wei en caseïne zijn 2 dierlijke eiwitbronnen komende vanuit koemelk. Waar wei-eiwitten aanzien worden als 'snelle' eiwitten doordat ze vlot in je lichaam worden opgenomen, zijn de caseïne-eiwitten het tragere broertje. Caseïne zal geleidelijk aan worden verteerd, geeft een aangenaam verzadigd gevoel en zorgt voor een stabiele, efficiënte stroom van aminozuren in je bloedbaan.
Dit maakt de Pure Micellar Casein dé ideale shake voor het slapengaan, maar zelfs gedurende de hele dag in combinatie met onze Pure Whey. Eiwitten zorgen voor de instandhouding en toename van spiermassa. Omdat jouw lichaam als sporter geregeld zwaar belast wordt, is het aangewezen om te zorgen voor een optimaal klimaat waarin het lichaam altijd toegang hebt tot alle nodige eiwitten (en dus ook aminozuren).
- Pure micellaire caseïne
- Geen toegevoegde suikers
- Aspartaam vrij
- Meer dan 20gr eiwitten per portie
- Langzame koolhydraten
- Geschikt voor het slapen gaan

HEERLIJKE EIWITSHAKE MET ?TRAGE? CASEÏNE-EIWITTEN.
Waar wei-eiwitten  als ?snelle? eiwitten bekend staan doordat ze vlot in je lichaam worden opgenomen, zijn de caseïne-eiwitten het tragere broertje. Caseïne wordt geleidelijk aan verteerd door je lichaam en geeft een aangenaam verzadigd gevoel. Het zorgt voor een stabiele, efficiënte stroom van aminozuren in je bloedbaan.

Zeg ?hallo? tegen je nieuwe favoriete snack voor het slapen gaan!
Dit maakt Micellar Casein van Performance dé ideale shake voor het slapen gaan, zodat de eiwitten tijdens de nacht nog lang kunnen doorwerken om de spieren te herstellen. Ook gedurende de dag kan Micellar Casein worden ingenomen het beste nog in combinatie met de PERFORMANCE Pure Whey.

Maar wat is caseïne precies?
Wei-eiwit en caseïne-eiwit komen uit koemelk en zijn afgeleid van het kaasmaakproces.
Het totale eiwitgehalte van melk is verdeeld in ongeveer 80% caseïne en 20% wei.
Caseïne wordt ook het langzamere eiwit genoemd in tegenstelling tot wei als het snelle equivalent.

De voordelen?
Timing! Caseïne gaat langer mee in uw systeem. Het wordt geleidelijk verteerd en stolt wanneer het de maag raakt. Het lijkt een anti-katabool effect te hebben.
Goed voor het voorkomen van spierafbraak, omdat het uw bloedbaan voorziet van een langzame, stabiele en efficiënte stroom van aminozuren die uren kan duren.
Resultaat? Een verhoogd gevoel van volheid over een langere periode dankzij een hoger verzadigingsniveau.
Het zal ook betere resultaten opleveren, omdat studies hebben aangetoond dat het nemen van wei en caseïne samen heeft bijgedragen aan een grotere toename van magere, vetvrije massa.
Combineer het beste van beide werelden.

Wanneer moet je het nemen?
Beroemd als ?de betere slaapmuts?, het kan ook gemakkelijk op elk moment van de dag worden geconsumeerd.
Maar vanwege de trage spijsvertering en aminozuurafgifte, kan caseïne het best worden gebruikt voor het vasten of wanneer u langere tijd zonder eten bent (werk, reizen, overnachten, ?).
Neem het om je verzadigd te houden en je spieren tevreden te stellen. Zelfs als je het zat bent om die eenvoudige magere yoghurt te eten voor het slapen gaan, steeds weer opnieuw.
Een Pure Micellar Casein-shake houdt katabolisme (spierafbraak) tegen en kan een aangename verandering zijn in uw dagelijkse maaltijdplan.

CHOCOLADE:
Micellaire caseïne ( melkeiwitisolaat ) (89%), cacaopoeder, aroma, verdikkingsmiddelen (Guargom en Xanthaangom), natriumchloride, zoetstof (sucralose)

VANILLE:
Micellaire caseïne ( melkeiwitisolaat ) (96%), Smaak, Verdikkingsmiddelen (Guargom en Xanthaangom), Natriumchloride, Zoetmiddel (Sucralose)

BANAAN:
Micellaire caseïne ( melkeiwitisolaat ) (95%), Smaak, Verdikkingsmiddelen (Guargom en Xanthaangom), Natriumchloride, Kleur (bèta-caroteen (E160a (iii))), Zoetmiddel (Sucralose)

Meng 30 gram (1 maatschepje) zet 250 ml water van magere melk.

* Om een zo lang mogelijke T.H.T. datum te garanderen bestellen wij dit product voor u rechtstreeks af bij de fabriek *