Performance The Bomb Pre-Workout PUNCH 300 gram

The Bomb is de ultieme pre-workout formule die de productie van stikstofoxide stimuleert om een ??maximale pomp te waarborgen door combinatie van belangrijke componenten: 4 aminozuren, trage en snelle koolhydraten, creatine, guarana extract en vitamine B3.

L-Arginine : dit aminozuur speelt een belangrijke rol bij de productie van stikstofoxide (NO) en onstpant gladde spiervezels waardoor de doorstroming naar de spieren verbetert Afvalstoffen zoals melkzuur en ammoniak worden zo sneller afgevoerd en dus werkt het spierherstellend. Allerlei nutriënten worden ook beter aangevoerd en dit leidt tot snellere spieropbouw.

Beta-alanine is een precursor van het dipeptide carnosine dat bij hevige inspanningen het teveel aan waterstofatomen neutraliseert. Hierdoor kunnen spiercellen op een hoog niveau blijven presteren en verhoogt beta-alanine het spieruithoudingsvermogen. Beta-alanine gaat ook zeer goed samen met creatine: de combinatie geeft meer kracht bij sporters dan creatine alleen.

L-Tyrosine is een precursor van verschillende neurotransmitters, zoals dopamine, noradrenaline en adrenaline. Dit geeft meer motivatie en concentratie voor de training. Een optimale hoeveelheid noradrenaline resulteert in meer alertheid en energie.

Taurine bevindt zich vooral in onze spieren en biedt bescherming tegen vrije radicalen die cellen kunnen aanvallen. Dit aminozuur brengt ook de verhouding tussen natrium en kalium in balans. Tijdens trainingen dalen de taurine gehaltes en door het gehalte optimaal te houden, komt dit de prestaties en spierkracht ten goede.

Kre-Alkalyn is een gebufferde vorm van creatine monohydraat die stabiel blijft na toevoeging van een vloeistof. Het voorkomt dus de vorming van creatinine dat de nieren kan belasten en dat ook de oorzaak kan zijn van krampen. Kre-Alkalyn verhoogt het vetvrije lichaamsgewicht, spierkracht en spiervolume. De effectiviteit wordt gemaximaliseerd wanneer het gecombineerd wordt met beta-alanine. Dan zorgt creatine monohydraat voor de grootste toename van spiermassa.

Guarana extract is niet alleen een rijke bron van cafeïne, maar ook van allerlei andere actieve stoffen zoals guaranine, andere alkaliden, tannines en saponinen. Guarana heeft allerlei nuttige eigenschappen: het bevordert de vetverbranding, verbetert de energiebalans, verhoogt de uithouding en verdrijft het vermoeidheidsgevoel. PERFORMANCE The Bomb bevat een optimale dosis van dit weldadig kruid zodat de alertheid, energieniveau en herstel na training of zware inspanning optimaal is en blijft.

Vitamine B3 of nicotinamide is een wateroplosbare vitamine en is een bouwsteen van belangrijke co-enzymen zoals NAD en NADP die een belangrijke rol spelen om energie uit koolhydraten, eiwitten en vetten vrij te maken. Deze nuttige vitamine verhoogt de spierkracht en het uithoudingsvermogen.

Met PERFORMANCE The Bomb is explosiever en langer trainen vanzelfsprekend! En in tegenstelling tot andere pump producten, hoef je er geen nachtrust voor te laten!
The Bomb Pre-Workout PUNCH 300 gram voor 16 servings