Performance Vita Vites vitamine tabletten

Een complex van 20 vitaminen, mineralen en antioxidanten met Spirulina, Omega 3 & 6. Performance Vita Vites is een compleet allesomvattend supplement en bevat de vitaminen B2, B3, B5, B6, B9, B12, C en magnesium. Spirulina is één van de meest complete voedingsstoffen in termen van voedingseigenschappen. Het bevat een uitzonderlijke hoeveelheid volledig plantaardige eiwitten (60%).
Vita Vites helpt de algemene gezondheid te behouden en vermoeidheid te voorkomen. Een gezonde en evenwichtige dagelijkse voeding voorziet ons van de meerderheid van de vitaminen en mineralen die we nodig hebben. Onze maaltijden zijn echter niet altijd ideaal evenwichtig en onze levensstijl laat soms iets te wensen over. Met Performance Vita Vites vul je de dagelijkse behoefte gemakkelijk aan.

Vita Vies vitaminesupplementen van Performance:

  • Vermindert vermoeidheid
  • Bescherming van cellen tegen oxidatieve stress
  • Bevordert de goede werking van de spieren
  • Ondersteunt het imuumsysteem

ONMISBAAR VOOR DE GEZONDHEID
De combinatie van vitamines, mineralen en antioxidanten is onmisbaar voor de gezondheid van sporters en van normale mensen. Vita Vites multivitaminen en mineralen is een uitgekiende formule. Mineralen en vitaminen halen we grotendeels uit een gezond en evenwichtig voedingspatroon. Helaas, zijn onze maaltijden niet altijd in evenwicht. Hierdoor halen we soms te weinig vitaminen en mineralen uit onze voeding. Zo bevat Vita Vites de vitaminen B2, B3, B5, B6, B9, B12, C en magnesium die vermoeidheid kunnen tegengaan. Vitamine A, B12 en selenium dragen bij tot de normale werking van het immuunsysteem. Magnesium, calcium en vitamine D spelen een rol bij de normale werking van onze spieren. Antioxidanten zijn moleculen die de oxidatie van bepaalde chemische stoffen voorkomen, en daardoor de productie van vrije radicalen beperken. Vitamine B2, C en E, koper, mangaan, seleen en zink ondersteunen de bescherming van de cellen tegen oxidatieve stress. Spirulina is één van de meest complete voedingsstoffen in termen van voedingseigenschappen. Het bevat een uitzonderlijke hoeveelheid volledig plantaardige eiwitten (60%).

Goed voor sporters
Bij sporters is een goede voeding essentieel voor het herstel van het beschadigde weefsel als gevolg van een zware inspanning. Ook blessures, chronische vermoeidheid en stagnatie worden veroorzaakt door een tekort aan vitaminen en mineralen. Vitaminen en mineralen bevinden zich in  Vita Vites van Performance in overvloed. Ze spelen een belangrijke rol bij een goede algemene werking van het lichaam. De combinatie van Vita Vites helpt om de vermoeidheid van een intensieve training te beperken.

Meer weetjes
Ook onze weerstand heeft baat bij een voldoende hoeveelheid aan vitaminen en mineralen. Antioxidanten zijn moleculen die de oxidatie van onze cellen helpen te voorkomen, en beperken de productie van vrije radicalen. Vrije radicalen zijn atomen die zich vrij kunnen hechten aan het spierweefsel en het spierweefsel zo kunnen beschadigen. Omega 3 en omega-6 zijn essentiële vetzuren die betrokken zijn bij de goede ontwikkeling en het functioneren van het lichaam. Essentiële vetzuren zijn vetzuren die het lichaam zelf niet produceert en die we dus uit onze voeding moeten opnemen. Dit is niet altijd even gemakkelijk, dus ook helpt Vita Vites hier een handje. Spiruline is het meest complete supplement op het gebied van voedingswaarden. Spiruline is het rijkste eiwitsupplement bestaande uit plantaardige eiwitten (60%). Het is tevens een krachtig antioxidant en makkelijk verteerbaar en opneembaar voor het lichaam.

Vita Vites helpt bij de algemene gezondheid van het lichaam, specifiek voor sporters die moeten herstellen na een inspanning.

Vita Vites van Performance ingrediënten:
Calciumcarbonaat, magnesiumoxide, vulstof: microkristallijne cellulose, olijfextract (Olea europaea) gestandaardiseerd voor oleuropeïnegehalte (vulstof: dextrine, antiklontermiddel: siliciumdioxide), ascorbinezuur (vitamine C), spirulina (4,8%) ) (Spirulina platensis), vis olie (glucosestroop, stabilisator: mannitol, emulgatoren: caseïnaat, sojaeiwitten, tetranatriumpyrofosfaat, lecithinen, tricalciumfosfaat; antioxidanten: natriumascorbaat, extract rijk aan tocoferolen; natuurlijke smaak) – omega-3 (0,4%), borageolie (Borago offinicalis) (antiklontermiddel: silicium, plantaardige olie (palmolie en kokosolie)) – omega-6 (0,6%), d-alfa-tocoferol acetaat (vitamine E), nicotinamide (vitamine B3), choline bitartraat, inositol, zinkcitraat, extract van citrusvruchten (Citrus aurantium) gestandaardiseerd voor flavonoïdengehalte, mangaangluconaat, calciumpantothenaat (vitamine B5), antiklontermiddel: magnesiumstearaat, koper gluconaat, retinylacetaat (vitamine A), antiklontermiddel: siliciumdioxide, riboflavine (vitamine B2), thiaminehydrochloride (vitamine B1), cyanocobalamine (vitamine B12) (vulstof: calciumfosfaat), pyridoxinehydrochloride (vitamine B6), cholecalciferol ( vitamine D3) (vulstof: gemodificeerd zetmeel, maltodextrine; antioxidant: natriumascorbaat, di-alfa-tocoferol; canola-olie), biotine, chroompicolinaat, foliumzuur (vitamine B9), kaliumjodide, natriumseleniet (seleen (0,002%)), bekleding: HPMC, stearinezuur; kleurstoffen: titaandioxide, karamel. Bevat een stof die is afgeleid van melk

Neem 2 tabletten per dag met 150 ml water, liefst tijdens een maaltijd

Vis, soja en melk.

Gefabriceerd in een fabriek waar melk, eieren, gluten, soja, pinda’s, noten, schaaldieren en schaaldieren worden verwerkt.