Performance Whey Proteïne Isolate 900 gram

Performance Whey Isolate bevat maar liefst 88% eiwitten van topkwaliteit (whey isolaat en hydrolisaat). Ze worden sneller opgenomen dan andere eiwitten en zorgen voor een maximale eiwitsynthese. Performance Whey Isolate bevat nagenoeg geen vet, is de beste eiwitbron ter ondersteuning van de opbouw van vetvrije spiermassa en eveneens lactosearm. Deze formule heeft een superieur aminozuurprofiel, hoog in glutamine en ongeëvenaard in BCAA's (19,5% per portie), waardoor een optimale recuperatie verkregen wordt na de training of wedstrijd.
- 88% topkwaliteit eiwitten
- 19,5% BCAA's
- Arm aan vetten
- Meest pure eiwitshake
- Perfect te mixen met water of magere melk

MEEST PURE EIWITSHAKE
Whey Isolate is de ultieme en meest pure proteïneshake van allemaal, MET een fantastische smaak. Whey Isolate bevat maar liefst 88% eiwitten van topkwaliteit (wei isolaat en hydrolisaat). Ze worden sneller opgenomen dan andere eiwitten en zorgen voor een maximale eiwitsynthese. Whey Isolate bevat nagenoeg geen vet, is de beste eiwitbron ter ondersteuning van de opbouw van vetvrije spiermassa en eveneens lactosearm. Deze formule heeft een superieur aminozuurprofiel, hoog in glutamine en ongeëvenaard in BCAA?s (19,5% per portie), waardoor een optimaal herstel van de spieren wordt bereikt na de training of wedstrijd.

Wat is dat nu precies, Wei-isolaat?
Als bijproduct van het maken van kaas ondergaat Whey Isolate een ander filtratieproces in tegenstelling tot Pure Whey Protein. De koolhydraten en het vet, die van nature voorkomen in wei-eiwit, worden zoveel mogelijk uitgefilterd. Resulterend in Whey Isolate wat veel puurder is dan wei-eiwit.

Wat zijn de voordelen
Whey-isolaat bevat hoge niveaus van vertakte ketenaminozuren. 19,5% per portie! BCAA?s zijn anders dan andere aminozuren ter bevordering van spiergroei, omdat ze direct in het spierweefsel kunnen worden gemetaboliseerd. Omdat Whey Isolate weinig of geen melksuiker bevat, is dit product ook interessant voor mensen met lactose-intolerantie. Whey Isolate bevat niet alleen meer eiwitten, maar wordt ook sneller door het lichaam opgenomen en zorgt voor een snellere insulinerespons.

Belangrijk om te weten
Wanneer we realistisch zijn en naar de grondstof kijken, beginnen het proces met een poeder dat uit 94% eiwitten bevat. Na toevoeging van natuurlijke aroma?s, zoals onze chocolade, daalt het percentage onvermijdelijk tot onder de 90%. Resulterend in ons zuiverste wei-isolaat bestaande uit 88% hoogwaardige eiwitten (isolaat en hydrolisaat).

Wanneer te nemen?
Whey Protein Isolate kan op elk moment worden ingenomen, op elk moment van de dag.

Gebruiksaanwijzing: Meng 30 gram (= 1 afgestreken maatschep) met 250 ml water

Whey Protein Isolate van Performance ingrediënten:
CHOCOLADE:
wei-eiwitisolaat (Emulg .: soja- lecithine) ( soja, melk ) (91%), weiproteïne-isolaathydrolisaat (Emulg .: soja- lecithine) ( melk ) (4%), cacaopoeder 10-12% (cacao ), Smaak, Verdikkingsmiddelen (Guargom en Xanthaangom), Natriumchloride, Zoetstoffen Sucrolose en Stevioglycosiden.

VANILLE:
wei-eiwitisolaat (Emulg .: soja- lecithine) ( melk ) (92%), weiproteïne-isolaathydrolisaat (Emulg .: soja- lecithine) ( melk ) (4%), aroma, verdikkingsmiddelen (guargom en xanthaangom) , Natriumchloride, Zoetstoffen Sucrolose en Stevioglycosiden.

* Om een zo lang mogelijke T.H.T. datum te garanderen bestellen wij dit product voor u rechtstreeks af bij de fabriek *