Polsbrace | Polsversteviger PUSH Sports

De Push Sports polsbrace biedt compressie en ondersteuning rond de pols. Dat levert minder pijnklachten, de juiste ondersteuning en een veilig gevoel om lichte overbelastingsklachten te bestrijden tijdens het sporten. De Push Sports polsbrace is gemaakt van comfortabel materiaal en bovendien af te stellen op individuele behoeften van de persoon die de polsversteviger gebruikt.

Voordelen van de Push Sports polsbrace:

  • makkelijk zelf aan te leggen
  • door de uitgekiende constructie van de banden ondersteunt de polsversteviger waar het moet en geeft ruimte waar het kan
  • voelt zeer comfortabel aan

Wanneer de PSB Polsversteviger gebruiken?

  • ter preventie van polsblessures
  • bij een pijnlijke en geïrriteerde pols
  • bij een verhoogde beweegelijkheid van de pols

Contra indicaties voor gebruik van de Push Sports polsbrace:
Er zijn geen aandoeningen bekend waarbij de Push Sports polsversteviger niet gedragen kan of mag worden.

Maatvoering Push Sports polsversteviger:
De Push Sports Polsversteviger is verkrijgbaar in één maat in een linker en rechter uitvoering.

Aandachtspunten bij het dragen van de Push Sports polsversteviger:
zorg dat je de brace niet te strak aan trekt. Let er voor op dat de polsbrace voor de juiste indicaties gebruikt wordt. Bij aanhoudende pijnsensatie raadpleeg uw huisarts, fysiotherapeut of sportverzorger.
De polsbrace van Push Sports kan gewassen worden bij een max. temperatuur van 30 graden celsius, fijne machinewas of handwas. Bij wassen in de wasmachine van de polsbrace zorg dat de klittenband gesloten is ter bescherming van de brace en ander wasgoed. Droog de Push Sports polsversteviger aan de lucht, leg de brace nooit in de droger of op de verwarming.