Push Sport

Push sport braces

Push Sport braces, die uitstekend in te zetten zijn bij een blessure, zijn gebaseerd op het principe van de tapebandage.

https://pushsports.eu/nl/home

Vorige1Volgende

Polsbrace Push SportsDe Push Sports polsbrace biedt het polsgewricht de juiste ondesteuning bij het buigen en strekken. Middels een elastische band geeft de Push Sports polsbrace druk rond het polsgewricht.

Vanaf 37,84

Push Sports kniebraceDe Push Sports kniebrace is een prettig zittende sportbrace, die de buigbewegingen van de knie volledig toelaat. De Push Sports kniebrace heeft 2 bladveren voor optimale ondersteuning van de knie. Voorzien van 2 straps zakt de Push Sports kniebrace nooit af.

Vanaf 83,00

Enkelbrace PSBDe PSB Enkelbrace is uniek omdat hij je niet hindert in je normale bewegingen, maar het enkelgewicht wel optimale ondersteuning geeft.

Vanaf 0,00

Duimbrace Push SportsDe duimbrace van Push Sports ondersteunt de duim als het gewricht door verrekking van de gewrichtsband instabiel is geworden. De banden van de Duimbrace Push Sports zijn individueel instelbaar hierdoor kun je zelf bepalen wat een fijne stand van de duim is voor jouw type sport.

Vanaf 37,84

Push Sports Enkelbrace 8De Enkelbrace 8 van Push Sports biedt goede ondersteuning van het enkelgewricht maar geen bewegingsbeperking wat leidt tot optimale sportbeleving. De Push Sports Enkelbrace 8 draagt makkelijk in de voetbalschoen en wandelschoen, de enkelbrace is dun en heeft een hoog draagcomfort. Door de anti-slip in de enkelbrace blijft de brace goed op zijn plaats bij zware inspanning.

Vanaf 37,38

Polsbrace | Polsversteviger PUSH SportsDe Push Sports polsbrace biedt ondersteuning aan de pols en vermindert pijnklachten in het polsgewricht. De Polsversteviger van PUSH Sports geeft tevens compressie.

Vanaf 18,95

Enkelbrace Kicx Push SportsMet de enkelbrace Kicx van Push Sports heb je een brace die uitermate geschikt is voor revalidatie training na een enkelblessure, bij preventief gebruik tegen enkelkwetsuur en bij enkelinstabiliteit.

Vanaf 66,00

Push Sports ElleboogbraceDe Push Sports Elleboogbrace geeft druk op de spieren van de onderarm waardoor de peesaanhechting van de spieren op het ellebooggewricht wordt ontlast. De Push Sports Elleboogbrace is de ideale Brace voor een tennisarm en/of golfarm. One size fits all.

23,62

excl. BTW

Patellabrace Push SportsDe Patellabrace Push Sports is zeer geschikt voor overbelastingklachten rond de knieschijf. De Pelotte in de Patellabrace van Push Sports oefent druk uit op de kniepees onder de knieschij en vermindert zo pijnklachten bij bijvoorbeeld een jumpersknee en Osgood Schlatter.

23,62

excl. BTW