ROWO

Rowo werd opgericht in 1986 als specialist in de fysiotherapie, sportgeneeskunde en gezondheid. Rowo producten zijn een van hoge kwaliteit, (para-)medische hulpmiddelen.

ROWO - uw specialist voor massage en wellness producten!

Rowo voor de beste kwaliteit, hoge praktische waarde en optimale effectiviteit karakteriseren het onderscheidend vermogen en de reputatie van onze producten.

www.roewo.de  

Vorige1|2

Rowo voetlotion LemonRowo voetlotion Lemon met Allantoine.

Vanaf 18,25

Coldpack instant 14 x 17 cm. Rowo | eenmalig gebruikColdpack instant 14 x 17 cm. Rowo voor eenmalig gebruik.

2,71

Vanaf 1,31

excl. BTW

Paardenzalf | Pferdesalbe Rowo 50 ml.Rowo Paardenzalf (Pferdesalbe) is een humaan cosmeticum, dat vermoeidheid na lichamelijke inspanning tegengaat. Rowo paardenzalf, gewoon toegepast op de getroffen gebieden, biedt onmiddelijke frisheid en vitaliteit. Bevat onder andere: paardenkastanje, arnica, rozemarijn, menthol en alcohol.

2,44

1,65

excl. BTW

Handcreme Rowo 30 ml. met JojobaolieHandcreme Rowo 30 ml. Rowo handcremè bevat Jojobaolie. Rowo handcremè verzorgt en beschermt gevoelige handen. Dermatologisch getest, ideaal voor mensen in de zorg die dagelijks met handschoenen moeten werken. Handcreme Rowo maakt de huid zacht en glad en zorgt voor het herstellen van de huid.

2,44

Vanaf 1,55

excl. BTW

Cold-hot pack Rowo 15 x 20 cm. herbruikbaarRowo Cold hot pack voor meermalig gebruik. Bekijk artikel voor staffelprijzen.

2,71

Vanaf 1,76

excl. BTW

Rowo Sportgel 30 ml.Altijd Rowo Sportgel bij de hand met de 30 ml. verpakking.Sportgel van Rowo is makkelijk mee te nemen dankzij zijn kleine formaat. Rowo Sportgel activeert vermoeide en zware benen, voorkomt vroegtijdige vermoeidheid tijdens het sporten en op het werk. Sportgel van Rowo voorkomt spierpijn en gaat spierkramp tegen.

4,54

Vanaf 2,27

excl. BTW

Been en Venen Balsem Rowo 30 ml.Rowo Been en Venen balsem werkt verkoelend en ontspannend. Rowo Been en Venen balsem werkt perfect tegen spataders. Ideaal voor de diabetische voet.

4,09

Vanaf 2,27

excl. BTW

Coldpackhouder Rowo max. 16 cm.br.x29 cm.l. / zwartBekijk artikel voor staffelprijzen.

4,92

Vanaf 3,31

excl. BTW

Cold-hot pack Rowo | HF 13x28cm. | klittenbandCold-hot pack Rowo13x28cm. met klittenband voor nog makkelijker gebruik bij blessures. Helpt bij verstuikingen, spierscheuringen, kneuzingen en hoofdpijn enz.

5,46

Vanaf 3,24

excl. BTW

Doseerkraan Rowo voor 5 liter en 10 liter jerrycanDeze doseerkraan is voor gebruik op een 5 liter en 10 liter kan massage-olie en massagelotion van Rowo.

5,79

4,13

excl. BTW

Doseerpomp Rowo voor 1 liter fles.Doseerpomp Rowo speciaal voor 1 liter flessen. Met de pomp kunt u makkelijk vloeistoffen en olie pompen.

5,79

4,13

excl. BTW

Rowo Bodylotion Classic 150 ml. | voor Hem en HaarRowo Bodylotion Classic, voor de verzorging van de huid. De bodylotion voor hem en haar met een Classic fragrance.

7,40

4,86

excl. BTW

Rowo PediSens voetcreme 50 ml.Rowo PediSens creme is een voetcreme met kamille, Kamfer en muntolie voor de verzorging van voeten.

7,40

Vanaf 4,42

excl. BTW

Doseerpomp Rowo voor 1 liter fles | NIEUW MODELDoseerpomp Rowo speciaal voor 1 liter flessen. Dit is het nieuwe model pomp voor Rowo flessen welke een rond model zijn (oude pomp is voor ovale flessen). Met de pomp kunt u makkelijk vloeistoffen en olie pompen.

7,02

4,95

excl. BTW

Doseerpomp Rowo voor 500 ml. fles | NIEUW MODELDoseerpomp Rowo speciaal voor 500 ml. flessen. Dit is het nieuwe model pomp voor Rowo flessen welke een rond model zijn (oude pomp is voor ovale flessen). Met de pomp kunt u makkelijk vloeistoffen en olie pompen.

7,02

4,95

excl. BTW

Cold/hot pack Rowo HF 20 x 30 cm. / magnetron / incl. klittenband bandageCold- Hotpack Rowo HF 20 x 30 cm. met etui en klittenband.

8,21

Vanaf 4,34

excl. BTW

Coldspray Rowo 200 ml.Rowo Coldspray. Een snel groot temperatuurverschil activeert alle dynamische thermoreceptors. Een overmaat van stimuli bereiken zo het ruggenmerg, ze worden niet geabsorbeerd door overbelasting als ze in het ruggenmerg aankomen. Daarmee wordt pijn voorkomen.  * NIEUWE RECEPTUUR *

8,21

5,95

excl. BTW

Spraykop voor Rowo Septospray 0,1 desinfect 1 liter flesSpraykop voor Rowo Septospray 0,1 desinfect 1 liter fles

8,22

5,95

excl. BTW

Rowo Voetbad 200 ml.Rowo voetbad met kamille en japanse muntolie beschermt tegen brandende voeten zweetvoeten en voetschimmels. Rowo voetbad werkt verkoelend, desodoriserend en verzorgend.

8,22

Vanaf 5,53

excl. BTW

Eeltzalf 50 ml. RowoEeltzalf 50 ml. Rowo verminderd de eeltlaag, met 10% Urea. Voor de dagelijkse verzorging van droge en ruwe huid.

8,22

Vanaf 5,53

excl. BTW

Rowo warmtebalsem 50 ml.Rowo Warmtebalsem is een bewezen product en is een van de meest gebruikte speciale preparaten. De balsem begelijdt zowel professionele als vrije tijd sporters en wordt ook gebruikt in de behandeling door gespecialiseerde gebruikers. Een massage met Rowo Warmtebalsem genereert een langdurig, prettig gevoel van warmte.

9,88

Vanaf 5,81

excl. BTW

Rowo Sportgel 100 ml.Sportgel van ROWO is een VERKOELENDE  en huidvriendelijke gel die ontspannend werkt na inspanning. Röwo sportgel helpt tegen SPIERPIJN en KRAMPEN. De Sportgel van Rowo is één van de weinige spierwrijfmiddelen met CE keurmerk én het predikaat Medicijnprodukt! Met Sportgel van ROWO heeft u een topproduct in handen.

9,13

Vanaf 5,17

excl. BTW

Rowo Sportgel  spray 100 ml.Rowo Sportgel spray voorkomt vroegtijdige vermoeidheid tijdens het sporten en op het werk, voorkomt spierpijn en gaat spierkramp tegen. Rowo Sportgel Spray is makkelijk aan te brengen door de spray-flacon en heeft dezelfde werking als Rowo Sportgel.

9,13

Vanaf 5,49

excl. BTW

Sportgel roller Rowo 50 ml.Sportgel roller van Rowo heeft dezelfde verkoelende en huidvriendelijke werking als de sportgel die ontspannend werkt na iedere vorm van inspanning. Ook de Rowo Sportgel roller heeft door de unieke combinatie van koude én warmtetherapie in één, een fantastische dieptewerking en geeft zeer snel effect! Het voordeel van de Rowo sportgel roller is dat u geen gel of zalf aan de handen heeft, u rolt de vloeibare sportgel makkelijk uit.

9,13

Vanaf 5,49

excl. BTW

Been en Venen Balsem Rowo 100 ml.Rowo Been en Venen(ader) balsem werkt verkoelend en ontspannend. Been en venen creme van ROWO werkt perfect tegen SPATADERS.

Ideaal voor de diabetische voet.

9,05

Vanaf 5,81

excl. BTW

Doseerpomp Rowo voor 5 + 10 l. jerrycanMet de Rowo doseerpomp voor jerrycans kunt u makkelijk massageolie en massagelotion uit uw 5 liter jerrycan of 10 liter jerrycan oppompen. De pomp is zo ingesteld dat een kleine dosering bedient kan worden en als u verder doordrukt dat er meer emulsie uitkomt. Deze Rowo doseerpomp past ook op andere artikelen, zie de lange omschrijving.

9,05

6,55

excl. BTW

Hirschtalgcreme Rowo 100 ml.ROWO Hirschtalgcreme is een oud bewaard recept voor de verzorging van de huid en de voet. Hirschtalgcreme van ROWO verzorgt en reinigt de huid. Perfect bij schaafwonden en doorlig plekken!

9,88

Vanaf 6,20

excl. BTW

Rowo sportfluid 200 ml.Rowo sportfluid is uitermate geschikt voor gebruik bij pijnlijke spieren en vermoeide ledematen. Bekijk artikel voor staffelprijzen.

10,96

Vanaf 6,63

excl. BTW

Cold-Hotpack ROWO  2 stuk 15x28cm. inclusief houderROWO Cold-hotpack, de gunstige effecten van koude en warmte wordt algemeen aanvaard in de geneeskunde! ROWO Cold-hotpacks gemakkelijk en snel te gebruiken, altijd klaar voor gebruik en een natuurlijke hulp.

10,96

7,37

excl. BTW

Doseerpomp voor Novasan basiscreme 1 l.Pomp voor 1 liter potten Novosan. Zonder pot!

7,59

excl. BTW

Rowo desinfectiemiddel 500 ml.Rowo desinfectiemiddel in 500 ml. spuitfles. Het desinfectiemiddel van Rowo is geschikt voor de handen, huid en ook oppervlakken. Rowo desinfectie is geproduceerd in de EU naar WHO receptuur en is werkzaam tegen bacteriën, influenza- en coronavirussen.

Vanaf 7,64

excl. BTW

Rowo Flexi Forte Gel 50 ml.ROWO Flexi Forte Gel is een innovatief product met bijzondere eigenschappen. Het verenigt conventionele en nieuwe effectieve stoffen in een evenwichtige verhouding. Het resultaat is een diep verwarmend effect.

12,36

Vanaf 7,63

excl. BTW

Rowo Basis massageolie LiproSense 500 ml.Rowo basis massageolie LiproSense is een neutrale massage olie. Rowo LiproSense massage olie bevat geen parabenen en is zeer huidvriendelijk. De massageolie van Rowo leent zich uitstekend voor toevoeging van etherische olie.

13,18

Vanaf 8,09

excl. BTW

Rowo Flexi Forte Roller 50 ml.Flexi Forte roller van ROWO  met Harpago voor soepele spieren en gewrichten, bij rugklachten en stijve gewrichten.

13,18

9,15

excl. BTW

Massagestaaf RowoMassagestaafje van Rowo voor het gemakkelijk wegmasseren van Trigger points.

14,01

9,66

excl. BTW
-50%

Gel inlegzolen Rowo maat 40-46Gel inlegzool van Rowo ter opvulling van en extra schokdemping in (sport)schoenen. Bovendien is de inlegzool met zijn schokdempende eigenschappen ook te gebruiken als (vervangende) inlegzool in (sport)schoenen, skates of skeelers.

4,98

excl. BTW

Rowo magnesium Forte 50 ml. tubeDoor de speciale formulering met menthol en muntolie creëert de Rowo Magnesium Forte Gel een intens gevoel van kou.

14,01

9,99

excl. BTW

Rowo Sportgel 200 ml.Rowo Sportgel is een verkoelende en huidvriendelijke gel die ontspannend werkt na iedere vorm van inspanning. Sportgel van Rowo heeft door de unieke combinatie van koude én warmtetherapie in één, een fantastische dieptewerking en geeft zeer snel effect! Sportgel van Röwo is al jaren hét middel bij spierpijn en spierkrampen.

15,55

Vanaf 9,31

excl. BTW

Been en Venen Balsem Rowo 200 ml.Rowo Been en Venen balsem werkt verkoelend en ontspannend. Rowo Been en Venen (ader) Creme werkt perfect tegen SPATADERS.

Ideaal gebruik voor de diabetische voet.

14,83

Vanaf 9,86

excl. BTW

Rowo Mint spray 150 ml.Rowo Japanse Mintspray activeert en verfrist.

14,83

Vanaf 9,95

excl. BTW

Rowo reiniger - cleaner 1 liter met spraypompRowo massagetafel en behandeltafel reiniger is speciaal ontwikkeld voor de dagelijkse reiniging van uw behandelbank. De samenstelling van Rowo tafel reiniger is veilig voor gebruik op Skai-leder, kunststof en rubber oppervlakken.

14,83

11,95

excl. BTW

Rowo Jodiumzeep 500 ml.Rowo Jodiumzeep 500 ml. is het nieuwste corona- fighting product in ons assortiment. Rowo Jodiumzeep is een professioneel reinigingsmiddel en tegelijkertijd desinfecterend middel voor de handen en huidoppervlakken. De jodium-formulering is werkzaam tegen bacteriën, gisten én omhulde virussen zoals het coronavirus!

35,12

11,95

excl. BTW

Cold Pack Rowo extra zware kwaliteit 20x22 cm.Het Cold Pack Rowo in de uitvoering extra zware kwaliteit kan in de vriezer bewaard worden. Deze Icepacks zullen niet stijf worden en blijven modeleerbaar. De coldpack extra kwaliteit 20 x 22 cm. wordt geleverd met hoesje.

16,47

12,05

excl. BTW

Rowo zalf 1 | 100 ml.Rowo zalf 1 verminderd de wrijvingsweerstand tijdens de massage en kan gebruikt worden voor de behandeling van sportblessures, ijsbehandeling en voor koele vochtige verbanden.

17,36

Vanaf 10,45

excl. BTW

Rowo Zalf 3 | 100 ml.Rowo zalf 3 wordt gekenmerkt door toevoeging van puimsteen. Daardoor is deze massagezalf uitstekend geschikt voor ondersteuning van de lokale prikkeltherapie-massage.

17,36

Vanaf 10,45

excl. BTW

Paardenzalf | Pferdesalbe Rowo 500 ml.Rowo Paardenzalf (Pferdesalbe) is een humaan cosmeticum, dat vermoeidheid na lichamelijke inspanning tegengaat. ROWO paardenzalf, gewoon toegepast op de getroffen gebieden, biedt onmiddelijke frisheid en vitaliteit. Bevat onder andere: paardenkastanje, arnica, rozemarijn, menthol en alcohol.

17,36

12,29

excl. BTW

Fascia wax Rowo 150 ml.Fascia wax van Rowo, of massage wax zorgt voor de beste grip én glijdbaarheid in één product!

18,97

12,95

excl. BTW

Extra kwaliteit Coldpack Rowo 20 x 28 cm.De Ice pack 20 x 28 cm. type extra kwaliteit van Rowo garandeert een langere levensduur dan gewone coldpacks. Het vlies dat gebruikt wordt in de extra kwaliteit coldpack is dikker. De gel van deze Icepacks zijn van een andere, betere samenstelling dan gewone coldpacks.

21,06

14,51

excl. BTW

Rowo Basis massageolie LiproSense 1 literRowo basis massageolie LiproSense is een neutrale massage olie. Rowo LiproSense massage olie bevat geen parabenen en is zeer huidvriendelijk. De massageolie van Rowo leent zich uitstekend voor toevoeging van etherische olie.

20,62

Vanaf 13,28

excl. BTW

Rowo LiproSens Basis Massagelotion 1literBasis Massagelotion van Rowo. Röwo LiproSens lotion basis, van professionals voor professionals. Rowo basis massagelotion vermindert de wrijving bij massage en voedt de huid.

20,62

Vanaf 13,28

excl. BTW

Massage-Creme Sensitive | Zitvlakcreme 500 ml. | RowoRowo massage-creme sensitive zonder parfum en conserveringsmiddelen is de ideale begeleider bij massage van mensen met een gevoelige huid. Wordt tevens veel gebruikt door wielrenners als zitvlakcreme, een goed alternatief voor Skin Lube.

20,62

Vanaf 13,28

excl. BTW

Rowo LiproSens massagezalf SPORT 500 ml.Rowo LiproSens massagezalf SPORT is een verkoelende massage-creme van Rowo, bevat JHP olie, wat staat voor olie uit de Japanse Heilzame Plant. Door zijn diepte werking ervaart men een langere verkoeling na de massage, dit komt de spierregeneratie ten goede.

20,62

Vanaf 13,28

excl. BTW

Rowo Littekenzalf Sensitive 50 ml.Natuurlijke litteken verzorging met Rowo littekenzalf sensitive. Bevat geen parfum, kleurstoffen en conserveringsmiddelen. Rowo littekenzalf sensitive bevorderd de elasticiteit van de huid.

20,14

14,95

excl. BTW

Rowo Flexi Forte Gel 100 ml.Rowo Flexi Forte met Harpago voor soepele spieren en gewrichten, bij rugklachten en stijve gewrichten.

22,27

Vanaf 13,18

excl. BTW

Sportfluid Rowo 1 l. / (verfrissend)Rowo Sportfluid 1 liter

21,97

Vanaf 14,38

excl. BTW

Rowo Après massage tonikumRowo Après Massage Tonikum, verkrijgbaar in 1 liter fles. Reinigt en ontvet na massage en geeft een heerlijk verfrissend gevoel.

22,27

Vanaf 14,38

excl. BTW

Rowo Voetbad 1 literRowo voetbad met kamille en japanse muntoliebeschermt tegen brandende voeten zweetvoeten en voetschimmels.Rowo voetbad werkt verkoelend, desodoriserend en verzorgend.

23,10

Vanaf 14,93

excl. BTW

Rowo LiproSens massage olie SPORT 1 literMet Rowo SPORT massage olie heeft u eindelijk het beste uit twee werelden, de beste kwaliteit massage-olie én de werking van muntolie zoals bekend van Rowo's Sportgel. Rowo LiproSens massage olie SPORT is een verfrissende massageolie voor gebruik vóór en ná de wedstrijd of training. Rowo massage-olie SPORT vermindert de wrijving tijdens de massage en heeft een uitstekende huidverdraagzaamheid.

24,75

Vanaf 15,26

excl. BTW

Rowo face covers Premium SOFT 31 x 41 cm. á 100 stuksMet de Rowo Premium Soft face-cover dek je het hoofdgedeelte af van de massagetafel. Zo werk je hygiënisch én bescherm je het leer tegen beschadigingen. De Rowo gezichtsuitsparingdoekjes zijn verpakt per 100 stuks, je betaald slechts € 0,16 ct/st. Extra zacht materiaal, extra comfortabel.

16,95

excl. BTW

Rowo Voetcreme 1 literVoetcreme Rowo met kamille en JHP olie 1 liter maakt de huid soepel en voorkomt blaarvorming, barsten of stuklopen van de huid. Is jeukremmend en verzorgend. Rowo Voetcreme is een creme met kamille, Kamfer en muntolie voor de verzorging van voeten.

24,75

Vanaf 15,49

excl. BTW

Thermo olie Rowo 1 literRowo Thermo Olie als ondersteuning wanneer warmte applicatie benodigd is. Bij massage of als warming-up.

24,75

Vanaf 15,49

excl. BTW

Rowo massageolie Lemon 1 literRowo Lemon massageolie, verkrijgbaar in 1 liter fles. Vermindert de wrijving op de huid en geeft een verfrissend gevoel na de massage.

24,75

Vanaf 15,49

excl. BTW

Rowo Septospray 0,1 desinfect 1 literRowo Septospray 0,1 is een gebruiksklare desinfectiespray in een 1 liter fles. Rowo Septospray is HBV- en HIV- werkzaam. Rowo Septospray is een effectieve oppervlakte spray, doodt virussen en bacteriën.

14,83

17,49

excl. BTW

Muurdispenser (edelstaal) voor 1 l. fles / Rowo / vierkant model

17,95

excl. BTW

Bio warmtekussen 1 Rowo 20x28 cm. (magnetron)Bio warmte Granenkussen 100% natuurlijke warmte. Doeltreffend tegen spier- en gewrichtspijnen.

25,64

Vanaf 16,60

excl. BTW

Rowo LiproSens zalf 2 THERMO | 150 ml.Rowo LiproSens zalf 2 THERMO is een massagezalf met warmtewerking. Rowo massage zalf 2 vermindert de wrijving bij een massage. Rowo zalf 2 bevat ingrediënten als Capsicum, deze warmtezalf dringt diep door in de huid tot in de spieren.

24,75

Vanaf 15,73

excl. BTW

Badstof gezichtsuitsparing doekjes RowoBadstof gezichtuitsparing doekjes set  4 stuks 50x60 cm.

19,69

excl. BTW
-50%

Basiscreme Novasan 1 literBekijk artikel voor staffelprijzen.

9,98

excl. BTW

Rowo monsterpakket MagnesiumHet Rowo monsterpakket bevat 20 zakjes Rowo Magnesium gel van 5 ml. Overtuig klanten met de werking van Röwo producten, promoot vanuit uw praktijk of salon het product Rowo magnesium. Want proberen en smeren zegt meer dan 1000 woorden.

19,99

excl. BTW

Rowo monsterpakket HirschtalgcremèHet Rowo monsterpakket bevat 20 zakjes Rowo Hirschtalgcremè van 5 ml. Overtuig klanten met de werking van Röwo producten, promoot vanuit uw praktijk of salon het product Rowo Hirschtalgcremè. Want proberen en smeren zegt meer dan 1000 woorden.

19,99

excl. BTW

Rowo monsterpakket WarmtebalsemHet Rowo monsterpakket bevat 20 zakjes Rowo Warmtebalsem van 5 ml. Overtuig klanten met de werking van Röwo producten, promoot vanuit uw praktijk of salon het product Rowo Warmtebalsem. Want proberen en smeren zegt meer dan 1000 woorden.

19,99

excl. BTW

Rowo monsterpakket Been en Venen balsemHet Rowo monsterpakket bevat 20 zakjes Rowo Been en Venen balsem van 5 ml. Overtuig klanten met de werking van Röwo producten, promoot vanuit uw praktijk of salon het product Rowo Bein en Venen balsem. Want proberen en smeren zegt meer dan 1000 woorden.

19,99

excl. BTW

Rowo monsterpakket Flexi Forte gelHet Rowo monsterpakket bevat 20 zakjes Rowo Flexi Forte gel van 5 ml. Overtuig klanten met de werking van Röwo producten, promoot vanuit uw praktijk of salon het product Rowo Flexi Forte gel. Want proberen en smeren zegt meer dan 1000 woorden.

19,99

excl. BTW

Rowo monsterpakket SportgelHet Rowo monsterpakket bevat 20 zakjes Rowo Sportgel van 5 ml. Overtuig klanten met de werking van Röwo producten, promoot vanuit uw praktijk of salon het product Rowo Sportgel. Want proberen en smeren zegt meer dan 1000 woorden.

19,99

excl. BTW
-15%

Rowo Super-Cut kinesiotape schaarDe Rowo Super-Cut schaar is speciaal ontwikkeld voor het knippen van kinesiotape. Door speciale slijptechnieken en een speciale coating knipt de Rowo Super-Cut kinesiotape schaar uw kinesiotape perfect af zonder dat er lijm of andere resten achterblijven.

33,05

17,00

excl. BTW

Rowo LiproSens massagelotion THERMO | 1 literRowo LiproSens massagelotion THERMO met huidbeschermende eigenschappen en intensieve warmtewerking tijdens een massage. Rowo LiproSens lotion THERMO vermindert de wrijving bij de massage. Deze massagelotion is ontwikkeld door professionals, voor professionals. De samenstelling van Rowo LiproSens massagelotion is zorgvuldig samengesteld, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over allergieën en uitslag.

28,93

Vanaf 18,81

excl. BTW

Coldpack Rowo 20 x 47 cm. Extra kwaliteit Type 2Rowo Ice Pack type 2. Dit is een Coldpack van extra kwaliteit vlies en speciale gel die modeleerbaar blijft. De Rowo koudekompres 20 x 47 cm. is geschikt voor koude toepassingen.

30,23

21,53

excl. BTW

Handcreme Rowo 1 Liter met Jojobaolie + Gratis pompHandcreme Rowo 1 Liter met Jojobaolie. Handcreme van Rowo is ook voor de gevoelige huid geschikt. De Jojobaolie maakt uw huid zacht en glad. Röwo handcreme trekt snel in en laat geen vette laag achter. Met gratis pomp!

31,36

Vanaf 19,87

excl. BTW
-20%

Rowo Foamrol HARD | MassagerolFoamrol van Rowo, harde uitvoering massagerol

33,02

19,16

excl. BTW
-20%

Rowo Foamrol ZACHT | MassagerolFoamrol van Rowo, zachte uitvoering massagerol

33,02

19,16

excl. BTW
-20%

Rowo Foamrol MEDIUM | MassagerolFoamrol van Rowo, medium harde uitvoering massagerol

33,02

19,16

excl. BTW

Rowo LiproSens Med Balance Sensitiv 1000 ml.Rowo LiproSens Med Balance Sensitiv is een uiterst huidvriendelijke massage olie. 1 liter Med Balance staat gelijik aan 2,5 liter standaard massage olie of massagelotion, dat scheelt in de kosten! Het masseren met Rowo LiproSens Med Balance Sensitiv is geschikt voor alle huidtypes en in bijzonder problematische huidtypes. Ook therapeuten die een gevoelige huid hebben kunnen Med Balance Sensitive in hun massage- of fysiopraktijk gebruiken. Deze hypo-allergene massage olie is voor vele soorten masseren geschikt.

Vanaf 22,09

excl. BTW

Rowo LiproSens Natural Oil Orange & Ingwer 500 ml.Rowo LiproSens natural oil Sinaasappel & Gember is een 100% natuurlijke massage olie. Deze Vegan massageolie van Röwo met natuurlijke oliën op basis van avocado- en koolzaadolie is geschikt voor professionele massagetherapie. Een massage met LiproSens Natural Oil Orange & Ingwer zal een patiënt nog lang bij blijven en deze zal terugkomen voor herhalingsmassages!

35,50

Vanaf 22,46

excl. BTW

Rowo LiproSens lotion Calendula 1literMassagelotion van Rowo met calendula, Panthenol en Allantoïne. Rowo LiproSens lotion, van professionals voor professionals. Rowo basis massagelotion vermindert de wrijving bij massage, voedt en herstelt de huid.

24,99

excl. BTW

Rowo LiproSens lotion Grapefruit & Vanille 1literMassagelotion van Rowo met Grapefruit en Vanille fragrance, Panthenol en Allantoïne. Rowo LiproSens lotion, van professionals voor professionals. Rowo basis massagelotion vermindert de wrijving bij massage, voedt en herstelt de huid.

24,99

excl. BTW

Rowo LiproSens lotion Lemon 1literRowo massagelotion met Lemon, voor een professionele behandeling met Allantoïne en een verfrissende en verkwikkende lemon fragrance. Bijzonder huidvriendelijke massagelotion met bijzondere eigenschappen. Ontwikkeld door professionals, voor professionals.

24,99

excl. BTW

Aroma Bio warmtekussen Rowo U-modelAroma Bio warmtekussen is een 100% natuurzuivere granenkussen en zorgt voor een weldadige verlichting van uw pijnlijke en vermoeide spieren en gewrichten. Medicijnproduct ISO 13485

36,65

Vanaf 23,24

excl. BTW

Rowo LiproSens Med Balance Calendula 1 literRowo LiproSens Med Balance Calendula is een massageolie met zeer huidvriendelijke eigenschappen. Deze massage emulsie is zeer zuinig in gebruik, de olie trekt niet snel in en behoudt zijn eigenschappen tijdens de gehele massage. 1 liter Rowo LiproSens Med Balance staat equivalent aan 2,5 liter gewone olie in gebruik. Dat scheelt in de portemonnee.

27,99

excl. BTW

Rowo LiproSens Med Balance SENSES 1 literRowo LiproSens Med Balance SENSES is een massageolie met zeer huidvriendelijke eigenschappen. Deze massage emulsie is zeer zuinig in gebruik, de olie trekt niet snel in en behoudt zijn eigenschappen tijdens de gehele massage. 1 liter Rowo LiproSens Med Balance staat equivalent aan 2,5 liter gewone olie in gebruik. Dat scheelt in de portemonnee, om nog maar te zwijgen over de heerlijke fragrance van Med Balance SENSES.

27,99

excl. BTW

Coldpack Rowo 30 x 47 cm. Extra kwaliteit Type 3Coldpack Rowo in de maat 30 x 47 cm. Dit is een extra stevige kwaliteit Icepack. De Coldpack Type 3 van Rowo heeft een dikkere vlies en een dikkere gel wat er voor zorgt dat de coldpack tot -25 graden gekoeld kan worden zonder zijn flexibiliteit te verliezen.

41,24

29,51

excl. BTW

Rowo Gel kussen gezichtsuitsparing ca 23 x 30 cm.Rowo gel kussen voor de gezichtsuitsparing van een massagetafel. Beschermt het leer en zorgt voor meer ligcomfort voor de patënt.

29,90

excl. BTW

Rowo LiproSens Zalf 1 SPORT | 500 ml.Rowo LiproSens Zalf 1 SPORT kan direct toegepast worden bij blessures wanneer sterke koeling gewenst is. Rowo LiproSens Zalf 1 SPORT kan gebruikt worden voor de behandeling van sportblessures, ijsbehandeling en voor koele vochtige verbanden. Rowo LiproSens Zalf 1 bevat menthol en heeft een sterk koelende werking die lang aanhoud.

49,55

Vanaf 30,31

excl. BTW

Rowo LiproSens zalf 2 THERMO | 500 ml.Rowo LiproSens zalf 2 THERMO is een massagezalf met warmtewerking. Rowo massage zalf 2 vermindert de wrijving bij een massage. Rowo zalf 2 bevat ingrediënten als Capsicum, deze warmtezalf dringt diep door in de huid tot in de spieren.

49,55

Vanaf 30,31

excl. BTW

Rowo LiproSens Zalf 3 PEELING | 500 ml.Rowo LiproSens Zalf 3 PEELING wordt gekenmerkt door toevoeging van puimsteen. Daardoor is deze massagezalf uitstekend geschikt voor ondersteuning van de lokale prikkeltherapie-massage. Met Rowo LiproSens Zalf 3 PEELING bereik je meer met je massage. Door toevoeging van zalf 3 aan je massage(-olie of -lotion) scrub je de huid waardoor er meer antihistamine aangestuurd wordt naar de aangedane plaats, de bloedcirculatie wordt positief beïnvloed.

49,55

Vanaf 30,31

excl. BTW

Rowo Paraffine 5 kg.Rowo 5 kg. witte Paraffine

53,68

38,95

excl. BTW

Sportgel 1liter RowoSPORTGEL VAN ROWO is een verkoelende en huidvriendelijke gel die ontspannend werkt na iedere vorm van inspanning. Rowo Sportgel heeft door de unieke combinatie van koude én warmtetherapie in één, een fantastische dieptewerking en geeft zeer snel effect! Rowo Sportgel is hét middel tegen spierpijn en spierkrampen.

64,17

Vanaf 39,31

excl. BTW

Been en Venen Balsem Rowo 1 liter inclusief gratis pompBeen en Venen Balsem van ROWO voor de intensive verzorging van vermoeide benen en ter ondersteuning bij behandeling van spataders. Uitermate geschikt voor de diabetische voet. Dermatologisch getest. Inclusief gratis pomp

66,07

Vanaf 41,63

excl. BTW

Rowo Basis massageolie LiproSense 5 literRowo basis massageolie LiproSense is een neutrale massage olie. Rowo LiproSense massage olie bevat geen parabenen en is zeer huidvriendelijk. De massageolie van Rowo leent zich uitstekend voor toevoeging van etherische olie.

69,38

Vanaf 44,27

excl. BTW

Sportfluid Rowo 5 l. / (verfrissend)Rowo Sportfluid 5 liter kan

79,77

Vanaf 50,91

excl. BTW

Rowo face covers Eco-papier 35 x 47 cm. doos á 500 stuksMet de Rowo Eco face-cover dek je het hoofdgedeelte af van de massagetafel. Zo werk je hygiënisch én bescherm je het leer tegen beschadigingen. De Rowo gezichtsuitsparingdoekjes zijn verpakt per 500 stuks, je betaald slechts € 0,11 ct/st. Na gebruik kunnen deze face covers bij het oud papier voor recycling, dat is wel zo milieubewust!

59,95

excl. BTW