Rowo desinfectiemiddel 500 ml.

Rowo desinfectiemiddel is een biocide desinfectiesprayl naar receptuur van het WHO tegen bacteriën en virussen zoals het coronavirus en griepvirussen. Dit desinfectiemiddel is te gebruiken voor de huid (handen) en voor oppervlakken te desinfecteren. Met Rowo desinfectant haalt u het beste van twee werelden in huis!

Hoe dien ik Rowo desinfectiemiddel te gebruiken?
Voor de handen, goed nat spuiten en 30 seconden inwrijven, droogt vanzelf op.
Spray op het vervuilde oppervlak en laat kort intrekken.

Is gebruik van Rowo desinfect veilig voor alle oppervlakken?
Rowo desinfectiemiddel kan gebruikt worden bij een zeer groot verscheidenheid aan oppervlakken. Dit middel is ook te gebruiken voor de handen.
Indien u twijfelt of u op uw toplaag Rowo desinfect mag toepassen dan adviseren wij eerst op een onopvallend stuk een klein beetje te testen.
Anders dan Alcohol 80% of alcohol 70% is Rowo desinfectiespray vriendelijker voor veel oppervlakken. Alcohol lost de weekmakers in rubber en plastic op wat er voor zorgt dat oppervlakken scheuren of barsten. Rowo desinfectiespray is minder agressief en zal oppervlakken minder snel aantasten

Eigenschappen Rowo desinfectiespray:

  • gebruiksklare desinfectiespray voor handen en huid
  • gebruiksklare desinfectiespray tevens geschikt voor oppervlakken
  • werkzaam tegen bacteriën, coronavirussen en griepvirussen
  • op basis van ethanol 40%
  • spraykop inclusief

Biozide: N-92279 (PT1 + PT2)
Warennummer: 38089410
ADR code: 322

Let bij gebruik van deze desinfectiespray op:
Buiten bereik van kinderen houden. Brandbaar. Weg houden van brandhaarden en niet roken tijdens gebruik. Wanneer in de ogen terecht is gekomen, met veel water spoelen en contact opnemen met spoedeisende hulp. Bij doorslikken, medische assistentie inschakelen en label tonen. Gebruiken in een goed geventileerde ruimte.