Rowo desinfectiespray 5 liter jerrycan

ROWO

Rowo desinfectiespray is een gebruiksklare desinfectant, deze hoeft niet verdund te worden. Met Rowo desinfectiespray haalt u een hoogwaardig desinfectiemiddel in huis voor medische preparaten, deurklinken, toiletbrillen, zonnebanken, telefoons, etc. Rowo Septospray is ideaal voor gebruik in uw praktijkruimte, wachtruimte, fitnessruimte, salon, etc. Rowo desinfect is zelfs werkzaam tegen HBV en HIV.

Rowo desinfectiespray is vrij van Formaldehyde. Anders dan Alcohol 80% of alcohol 70% is Rowo desinfectiespray vriendelijker voor veel oppervlakken. Alcohol lost de weekmakers in rubber en plastic op wat er voor zorgt dat oppervlakken scheuren of barsten. Rowo desinfectiespray is minder agressief en zal oppervlakken minder snel aantasten

Hoe dien ik Rowo desinfectant te gebruiken?
Spray Rowo desinfectiespray op het vervuilde oppervlak en laat kort intrekken.
Vóór gebruik even goed schudden.

Is gebruik van Rowo desinfectant veilig voor alle oppervlakken?
Rowo desinfectiespray kan gebruikt wordenbij een zeer groot verscheidenheid aan oppervlakken.
Dit middel is in de strijd tegen corona toegepast op zo'n beetje alle soorten oppervlakken zonder problemen te veroorzaken of oppervlakken aan te tasten
Indien u twijfelt of u op uw toplaag Rowo desinfectiespray mag toepassen dan adviseren wij eerst op een onopvallend stuk een klein beetje te testen.

Eigenschappen Rowo desinfectiespray:

  • gebruiksklare desinfectant
  • werkzaam tegen bacteriën en corona-virussen
  • werkzaam tegen Hepatitus B (HBV) en HIV
  • E-lab / GMP getest
  • op basis van 2-propanol en Ethanol

Biozide: N-49355
PZN 8764719
IVN 01-Spray

Let bij gebruik van deze desinfectiespray op:
Buiten bereik van kinderen houden. Brandbaar. Weg houden van brandhaarden en niet roken tijdens gebruik. Wanneer in de ogen terecht is gekomen, met veel water spoelen en contact opnemen met spoedeisende hulp. Bij doorslikken, medische assistentie inschakelen en label tonen. Gebruiken in een goed geventileerde ruimte.