Rowo face covers Eco-papier 35 x 47 cm. doos á 500 stuks

Rowo face covers Eco-papier 35 x 47 cm. doos á 500 stuks.
Gezichtsuitsparingdoekjes voor gebruik op een massagetafel en behandeltafel. Extra groot formaat voor extra bescherming. De ruimte voor het gezicht is in deze doekjes uitgesneden in een kruis, zo kun je makkelijk de flappen invouwen naar de vorm van de gezichtsuitsparing van jouw tafel.
Als je waarde hecht aan hygiënisch werken dan zijn deze eco-friendly face-covers een onmisbaar facilitair product voor jouw praktijk.

Kenmerken Rowo face covers:
groot formaat 35 x 47 cm.
doos á 500 stuks, slechts € 0,07 cent per stuk
recyclebaar
geproduceerd in de EU
verpakt in stevige doos, te gebruiken als hygiënische dispenser voor uitname

Face covers zijn bijna niet meer weg te denken in massagepraktijken en fysiotherapiepraktijken. Het staat professioneel en oogt hygiënisch voor degene die op de tafel terecht komt. Niet alleen hoort het bij de dagelijkse gebruiksartikelen als massage-olie en badstofhoezen maar is het ook een onmisbaar product in de bescherming van het leer van de behandeltafel. Door het gebruik van een gezichtuitsparingdoekje bescherm je het leer rond de gezichtsuitsparing, zweet, make-up en haarproducten krijgen zo geen kans tot het intrekken. De face covers van Rowo zijn milieuvriendelijk en toch betaalbaar gebleven.