Rowo face covers Premium SOFT 31 x 41 cm. á 100 stuks

Rowo face covers Premium SOFT 31 x 41 cm. á 100 stuks
Gezichtsuitsparingdoekjes voor gebruik op een massagetafel en behandeltafel. Het extra zachte en comfortabele non-woven materiaal voorkomt drukpunten op het gezicht ten opzichte van goedkopere en ruwere materialen. Het non-woven materiaal van de Rowo gezichtsuitsparingdoekjes laat zich makkelijk vormen naar de gezichtsuitsparing van uw massagetafel.
Als je waarde hecht aan hygiënisch werken dan zijn de Rowo SOFT face-covers een onmisbaar facilitair product voor jouw praktijk.

Kenmerken Rowo face covers SOFT:

  • formaat 31 x 41 cm.
  • doos á 100 stuks, slechts € 0,16 cent per stuk
  • non-woven materiaal
  • geproduceerd in de EU
  • stevig materiaal, vriendelijk voor de patiënt

Face covers zijn bijna niet meer weg te denken in massagepraktijken en fysiotherapiepraktijken. Het staat professioneel en oogt hygiënisch voor degene die op de tafel terecht komt. Niet alleen hoort het bij de dagelijkse gebruiksartikelen als massage-olie en badstofhoezen maar is het ook een onmisbaar product in de bescherming van het leer van de behandeltafel. Door het gebruik van een gezichtuitsparingdoekje bescherm je het leer rond de gezichtsuitsparing, zweet, make-up en haarproducten krijgen zo geen kans tot het intrekken. De face covers van Rowo zijn zacht voor de huid maar stevig in gebruik.