Rowo Flexi Forte Gel 1Liter + GRATIS Pomp !

1 LITER POTTEN WORDEN GELEVERD MET GRATIS POMP!
Rowo Flexi Forte gel met Harpago. Traditionele en nieuwe werkzame stoffen gecombineerd in een evenwichtige verhouding. Sterke dieptewerking van de gel. (heet) Trekt snel in de huid.
ROWO Flexi Forte Gel is een innovatief product met bijzondere eigenschappen. Het verenigt conventionele en nieuwe effectieve stoffen in een evenwichtige verhouding. Het resultaat is een diep verwarmend effect.  

Harpago, of met een typische volksnaam ook wel duivelsklauw genoemd naar z'n vorm en groeiwijze, is al vele eeuwen door natuurvolkeren volop gebruikt als heilzaam middel bij allerhande spierblessures of gewrichtsbeschadigingen.  Voor soepele spieren en gewrichten, bij rugklachten en stijve gewrichten. Rowo Flexi Forte helpt u de soepelheid van uw gewrichten te behouden.

Flexi Forte bevat o.a. Duivelsklauw en Brandnetel. Duivelsklauw heeft een sterke anti-inflammatoire, vermindert de zwelling en pijn gemakkelijk.  Daarom is het bijzonder geschikt voor de behandeling van artrose en andere gewrichtsklachten.
WEETJE: HarpagophytumprocumbensHarpago (duivelsklauw) is een plant afkomstiguit Afrika, die wordt gebruikt als medicinaleplant. De secundaire opslag wortels bevatteniridoid glycosiden, de belangrijke harpagosideen ook fenol glycosiden, acteoside enisoacteoside.

* Niet gebruiken bij gevoelige huid, slijmvlies, open wonden of in de ogen.
* Na gebruik goed de handen wassen.
* Niet bij kinderen onder de 12 jaar gebruiken.