Rowo JHP olie 10 ml.

ROWO JHPolie is een waardevol middel met een breed spectrum van werkzaamheid. De speciale Japanse muntolie is uniek en zeer effectief.  Toepassings gebieden van dit kruiden farmaceutisch product zijn onder andere spier- en gewrichtsziekten, bacteriële ziekten, gastro-intestinale klachten, overgangsklachten, aandoeningen van de luchtwegen en problemen met de bloedsomloop.
Rowo JHP olie wordt bereid uit de plant menthae arvensis var.piperascens. De olie die hieruit via een specifiek procedé wordt verkregen, is niet vergelijkbaar met de Europese pepermunt olie vanwege het hoge gehalte aan menthol, methylacetaat, chlorophyl, sporen koper en verschillende andere biologische substanties.
Rowo JHP olie is te gebruiken bij:

- Verkoudheid  
- Spier- en gewrichtspijnen  
- Maag- en darmklachten  
- Eterische olie om in te nemen, in te wrijven en te inhaleren.

Rowo JHP olie is een beproefd plantaardig preperaat. De verschillende werkzame stoffen, die in zuivere vorm aanwezig zijn en de hoge concentratie maken het mogelijk Rowo JHP olie in- en uitwendig toe te passen. 10 ml. etherische olie bevat Oleum Menthae arvensis var. piperascens 10ml.
WEETJE: Japanse munt.  Etherische olie wordt verkregen uit bepaalde akkerbouw perpmuntjes, het belangrijkste ingrediënt is menthol. Menthol is een alcohol die is verkregen uit pepermunt. De Japanse munt die wordt gebruikt in de ROWO Japanse munt olie heeft een zeer speciale samenstelling. De inhoud ervan is niet vergelijkbaar met munt die groeit in Europese gebieden.  De ROWO Japanse munt olie heeft zeer uiteenlopende effecten die genezing ondersteunen en kunnen daarom worden gebruikt in de meest uiteenlopende situaties. Het is onder andere te gebruiken bij verkoudheidsverschijnselen, hoodfpijn, migraine, reuma- en gewrichtspijn.
Niet inwendig gebruiken bij zware leverfunctie-stoornissen en slechte galfunctie. Bij zuigelingen en kleine kinderen wordt het gebruik ontraden.