Rowo LiproSens creme Basis

ROWO

Rowo LiproSens creme Basis is een bijzonder huidvriendelijk massagecremé, deze massagelotion kan tevens gebruikt worden als bodylotion. Door de toevoeging van Allantione en Panthenol wordt de huid verzorgt en herstelt. Tijdens een massage met Rowo LiproSens Basis creme heb je als massagetherapeut uitstekende grip en huidkontakt.

Rowo basis massagecremé is volledig neutraal in geur waardoor je als massagetherapeut deze massagecremé gedurende de hele dag kunt blijven gebruiken. De verpakking bevat een geïntegreerde pomp welke afsluitbaar is als je de flacon mee wilt nemen, ook makkelijk als je ambulant werkt. Met Rowo haal je als therapeut een betrouwbaar merk in huis. Alle producten van Rowo worden volgens GMp standaard geproduceerd en voldoen aan de kwaliteits eisen volgens DIN / EN / ISO 9001 en 13485. Ook dit massageproduct is dermatologisch getest.

De slogan luidt dan ook, van professionals voor professionals!

Rowo massagecreme Basis is gemakkelijk afwasbaar en laat geen vlekken achter in de kleding, handdoeken of badstofhoezen. Doordat Aqua een van de bestandsdelen is is de massagecremé makkelijk uitwasbaar.