Rowo magnesium Forte 50 ml. tube

ROWO

Rowo magnesium Forte gel met een hoge concentratie magnesium voor doelgerichte ontspanning na inspanning, geeft een intens koude gevoel, dit komt door de speciale samenstelling met menthol en muntolie. Dit hoogwaardig Duits kwaliteitsproduct biedt ondersteuning bij kramp en spierpijn.

Bij Rowo heeft men bestaande recepturen van magnesium bestudeerd en geanalyseerd, zodoende is men op een revolutionair en geheel eigen receptuur gekomen. Rowo Magnesium Forte Gel trekt snel in en biedt verlichting vanaf het moment dat u het nodig heeft. Zodoende kan deze gel perfect ingezet worden bij accute spierpijn en kramp. Bij menig marathon biedt deze magnesium gel uitkomst als de spieren verkrampen.

Geadviseerd wordt om bij chronische krampen en pijnen de magnesium gel preventief te smeren, bijvoorbeeld voor u gaat slapen, zodat u 's-nachts lekker door kunt slapen.
Magnesium heeft vele gezondheidsvoordelen, te weten:
Draagt bij aan een normale energiehuishouding.
Draagt bij tot de instandhouding van normale botten.
Draagt bij aan een normale celdeling.
Draagt bij aan een heldere geest.
Draagt bij aan een normale spierwerking.
Helpt bij vermoeidheid/moeheid.
Speelt een belangrijke rol in het functioneren van zenuwen.

Rowo Magnesium Forte trekt snel in, verfrist en stimuleert is dermatologisch getest.
Duits kwaliteitsproduct

Inhoudstoffen Rowo Magnesium Forte:

  • Magnesiumchloride
  • Mentha Arvensis Leaf Oil
  • Menthol
  • Panthenol

Bent u moe? Futloos? Niet vooruit te branden? Dan kan het zijn dat u een magnesium tekort heeft. Rowo Magnesium Forte geeft u de prikkel die u nodig heeft. Kom in beweging met Rowo.
Rowo Magnesium Forte heeft gezorgd voor een ROWOLUTION!
Een uitgebreid panel van testpersonen was na aanbrengen direct overtuigd van de werking, zij voelden zich vitaler en minder beperkt in hun bewegen.
Laat u overtuigen door de kracht van magnesium!