Semperguard LATEX handschoenen WIT gepoederd doos à 100st.

Semperguard latex handschoenen gepoederd in de kleur wit.
Deze Semperguard latex handschoenen zijn gemaakt van natuurlijk rubber latex, niet steriel verpakt en geschikt voor zowel linkerzijde als rechterzijde.

De latex onderzoekshandschoen van Semperguard is geschikt voor gebruik bij medisch onderzoek, diagnostische en therapeutische procedures.
De manchet van de handschoen is voorzien van een rolrand, waardoor de handschoen eenvoudig is aan te trekken. Door een speciale behandelmethode bevat de Semperguard handschoen een laag gehalte aan latexproteïne, waardoor er minder kans is op een latexallergie. Deze Semperguard latex handschoenen zijn licht gepoederd. Semperguard latex gepoederde handschoenen zijn verpakt in een doosje per 100 stuks, behalve maat XL, deze zijn verpakt per 90 stuks!

Eigenschappen Semperguard gepoederde latex handschoenen:

  • kleur wit
  • natuurlijk rubber latex
  • niet steriel
  • links en rechtszijdig te gebruiken
  • gaat ruim over de pols, veilig in gebruik
  • licht gepoederd

Semperguard gepoederde latex handschoenen zijn gefabriceerd conform MDR 93/42EEC, EN 455, PPE regulatie EU 2016/425, EN 420 en ISO 374.

Bewaar uw Semperguard gepoederde latex handschoenen in de originele verpakking in een droge en donkere plaats op een temperatuur tussen de 10 en 30 graden celcius.

Let op! Deze Semperguard gepoederde Latex handschoenen bevat natuurlijke latex, wat een allergische reactie kán veroorzaken. Indien dat voorkomt kunt u overstappen op bijvoorbeel Nitril handschoenen.