Supradyn Complex Forte sinaasappel/passievrucht

Supradyn Complex Forte is een voedingssupplement dat dient ter verhoging van de weerstand. Vult een tekort aan vitamines en mineralen aan met Supradyn complex forte bruistabletten. De bestanddelen in Supradyn Complex Forte zijn vitamines en mineralen.

Soms zijn er momenten dat het lichaam een verhoogde behoefte heeft aan energie, bijvoorbeeld bij verhoogde lichamelijke inspanning, geestelijke belasting of als je weer op krachten moet komen. Als je je moe en lusteloos voelt kun je met Supradyn complex forte een extra aanvulling op de voeding voorzien door de tekorten een vitamines en mineralen aan te vullen. Supradyn complex forte is speciaal samengesteld voor een steuntje in de rug tijdens veeleisende periodes. Met de vitamines B2, B3, B5, B6, B8, B12, C en het mineraal magnesium en het sporenelement ijzer activeren energie bij vermoeidheid.

Vorm:
Supradyn complex forte in bruistablet met de smaak sinaasappel en passievrucht. 15 bruistabletten met hoge dosering multivitamines en mineralen.
1 bruistablet per dag, met 1 koker kunt u ruim 2 weken vooruit!

Lees voor gebruik altijd de bijsluiter in de verpakking.
Gebruik Supradyn bij volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar; 1 bruistablet per dag. De bruistablet Supradyn complex forte oplossen in voldoende water en vervolgens innemen, bij voorkeur bij de maaltijd. De aanbevolen hoeveelheid niet overschrijden. dagelijks gebruik gedurende een aaneengesloten periode wordt geadviseerd om het lichaam voldoende te voorzien van extra energie. Supradyn complex forte is ook geschikt voor zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven. Een voedingssupplement is geen vervanging van gevarieerde voeding en een gezonde leefstijl. Supradyn complex forte bruistabletten zijn niet geschikt voor kinderen onder 3 jaar. Bevat een bron van fenylalanine.