Swann Morton Stitch Cutter steriel 0420

Swann Morton Stitch Cutter steriel

Handig en kostenbesparend, ons assortiment steriele steekmessen is ideaal voor gebruik in 'poliklinieken', op 'spoedeisende hulpafdelingen', op 'ziekenhuisafdelingen' in 'huisartsenpraktijken' en voor 'verpleging in de gemeenschap'. De traditionele koolstofstalen steriele standaard steeksnijder met zijn afgeronde afgeronde punt die ervoor zorgt dat de huid niet wordt beschadigd terwijl de chirurgische rand met minimale weerstand door de hechting snijdt.

Hoe de Swann Morton Stitch Cutter te gebruiken
Reinig indien nodig het gebied grondig met een passende oplossing. Houd het vrije uiteinde van de hechtdraad en schuif vervolgens onder de steekafsnijder zodat deze plat op de huid van de patiënt ligt.
Draai de steekafsnijder voorzichtig omhoog zodat de snijkant maakt contact met het hechtmateriaal als zo dicht mogelijk bij waar het de huid binnendringt.
Trek voorzichtig aan de hechtdraad en zorg ervoor dat de gedeelte dat naar buiten is blootgesteld de wereld wordt aldus niet door de wond getrokken het introduceren van mogelijke besmetting en een verhoogd risico op postinfectie.

Eigenschappen:
Stitch cutter vereisen geen handvatten, de standaard steeksnijder is van koolstofstaal.
Per stuk in folie verpakt in een steriele verpakking van 100 stuks.