Thai Boxing olie | Thaise sport olie | Geel 60ml.

5 Golden Dragon Brand Sport olie (Thaise boxing oil) is een uitwendige pijnstiller. Dit product wordt gebruikt door sportmensen en speciaal door Thai boksers over de hele wereld. Alleen de geur is voor vele vechters al genoeg om in de wedstrijd sfeer te komen en wordt toegepast voor, tijdens en na het sporten/gevecht. Perfect om de spieren warm te maken en te houden. (warming-up), breng voor het sporten de olie op de huid aan. Masseer krachtig in zodat de olie goed in de huid en spieren trekt. Na inspanning de getroffen gebieden sprayen en inmasseren, na gebruik goed de handen wassen, contact met ogen, slijmvliezen en open wonden vermijden en de huid niet afdekken

Contra indicaties:
De olie mag niet gebruikt worden door personen met een overgevoeligheid voor één of meer ingrediënten.
De olie is niet geschikt voor gebruik tijdens zwangerschap en wanneer er borstvoeding gegeven word en is uitsluitend bedoeld voor uitwendig gebruik.

Ingredienten Thaise sport olie: Methyl Salicylate, Zingiber Olie, Borneo Olie, Camphor, Menthol, Yellow Plai herb Balm Olie.

Disclamer: Gezien de producten gecertificeerd zijn door de Thai Ministery of Health en niet een EC keurmerk hebben mogen er geen medische eigenschappen aan dit product toegekend worden binnen de EU. Wij hebben de omschrijving van de Thaise fabrikant opgenomen. Hierin staan medische en huidverzorgende eigenschappen die volgens de EU richtlijnen niet aan het product mogen worden toegekend gezien deze niet wetenschappelijk bewezen zijn. Wij verzoeken u dan ook deze te negeren. Het betreft een massage hulpmiddel.