Thaise Basis massageolie

5 Golden Dragon Brand Thaise massage oliën  
Alle onze oliën zijn originele 5 Golden Dragon Brand oliën. Kokosolie is voor massage misschien nieuw voor de westerse wereld maar is in tropische landen al duizenden jaren in gebruik. Het zit vol met antioxidanten en is rijk aan vitamine E dat helpt bij de bestrijding van infecties, het voorkomt veel nadelige effecten van huid veroudering zoals verzakkingen, rimpels en ouderdomsvlekken. Ook verzacht en hydrateert kokosolie de huid.

Iedere massage olie (ook de aroma therapie oliën) van 5 Golden Dragon Brand is zowel puur verkrijgbaar als in een gemixte versie waaraan verschillende cosmetische oliën zijn toegevoegd. Deze cosmetische oliën worden toegevoegd om de houdbaarheid te verlengen en om de olie kleurloos te maken. Aan onze pure oliën zijn geen andere ingrediënten toegevoegd dan essentiële oliën waardoor deze wat geliger van kleur zijn. Kokosolie wordt bij een massage echter zeer goed door de huid opgenomen en laat dan ook nagenoeg geen vlekken in de kleding achter.

5 Golden Dragon Brand Thai massage oliën zijn gefractioneerde oliën op basis van pure kokos. Omdat de koudgeperste olie door de aanwezigheid van laurine zuur stolt bij temperaturen die beneden de 23 graden Celsius komen, wordt het kokosvet doormiddel van een destillatie proces gefractioneerd. De olie wordt gesmolten, en daarna langzaam afgekoeld. De verschillende soorten vetzuren, zoals laurine zuur, stollen elk bij een andere temperatuur en door het langzaam af te koelen kunnen ze van elkaar worden gescheiden. Het laurine zuur wordt verwijderd en wat overblijft is een ?fractie? van de kokosolie, vandaar de naam gefractioneerde kokosolie.

DE VOORDELEN VAN GEFRACTIONEERDE KOKOSOLIE

Laurine zuur is alleen belangrijk als de kokos in voeding wordt gebruikt
Je hoeft gefractioneerde kokosolie nooit te verhitten om het vloeibaar te maken, het is altijd klaar voor gebruik.
Geurloos en in de met cosmetische olie gemengde versie ook kleurloos
De perfecte draagolie: het is geurloos, dus de perfecte draagolie om essentiële oliën in te mengen.
Zeer licht op de huid: gefractioneerde kokosolie voelt een beetje als droge olie.
Langer houdbaar: omdat de instabielere onderdelen zijn verwijderd is gefractioneerde kokosolie veel langer houdbaar dan virgin kokosolie/vet.
Geeft nagenoeg geen vlekken.
Onze verschillende Aroma-therapie oliën zijn uitermate geschikt voor de verschillende soorten massage. We hebben draagoliën en verschillende soorten aroma therapie oliën (draagolie, vermengd met essentiële oliën, die een krachtige therapeutische waarde hebben). Om de maximale voordelen bij een massage te verkrijgen, moet dan ook de meest geschikte aromamix worden gekozen.

Golden Dragon Brand Thaise massage oliesoorten

Basis (bevat geen essentiële oliën)
Jasmijn
Pepermunt
Citroengras
Eucalyptus
Sinaasappel
Refreshing (limoen)
Lavendel
Plai (zingiber cassumunar)
Voet massage olie
Ingrediënten puur: Kokosolie, 5%, essentiële oliën

Ingrediënten gemixt : Kokosolie, Cosmetische olie < 5%, essentiële oliën

Disclamer: Gezien de producten gecertificeerd zijn door de Thai Ministery of Health en niet een EC keurmerk hebben mogen er geen medische eigenschappen aan dit product toegekend worden binnen de EU. Wij hebben de omschrijving van de Thaise fabrikant opgenomen. Hierin staan medische en huidverzorgende eigenschappen die volgens de EU richtlijnen niet aan het product mogen worden toegekend gezien deze niet wetenschappelijk bewezen zijn. Wij verzoeken u dan ook deze te negeren. Het betreft een massage hulpmiddel.