Thaise kruiden balsem Geel

De gele Thaise kruidenbalsem heeft als belangrijkste actieve ingrediënt Zingiber Cassumunar (plai). De gele Thaise kruidenbalsem heeft een sterke pijnstillende en ontstekingsremmende werking en is bijzonder geschikt voor lokaal gebruik (kleinere oppervlakten) , denk daarbij aan behandeling van reumatische gebieden (vingers, tenen, knieën, armen en handen), kneuzingen, verstuikingen en blauwe plekken.

Ingrediënten Thaise kruidenbalsem geel:
kokosolie, cosmetische olie < 5%, Borneol, kamfer, Menthol, Methyl salicylaat, Plai (Zingiber Cassumunar), geen steroïden.

5 Golden Dragon Brand Thaise kruidenbalsem
Thaise kruidenbalsem is een traditionele Thaise kruidenbalsem die gebruikt wordt voor het verlichten van spier- en of gewrichtspijn in de benen, voeten, rug, nek en schouders en wordt vaak gebruikt ter ondersteuning van Aziatische massagetechnieken zoals Traditionele Thaise Massage (Aroma therapie). Het verlicht bij hoesten, hoofdpijn en duizeligheid veroorzaakt door migraine, griep of verkoudheid en pijn veroorzaakt door vergif van insectenbeten en helpt daarnaast om te ontspannen na een dag hard werken.

Gebruik van Thaise kruidenbalsem:
Voor alle Thaise balsems van 5 Golden Dragon Brand geldt, licht inwrijven op de te behandelen gebieden

Wat gebeurt er als ik een dosis mis?
Aangezien 5 Golden Dragon Brand kruiden balsem alleen gebruikt word wanneer dat nodig is, is het missen van een dosis onwaarschijnlijk.

Wat gebeurt er als ik overdoseer?
Een overdosis van 5 Golden Dragon Brand kruiden balsem is onwaarschijnlijk en niet gevaarlijk. Als iemand per ongeluk een balsem heeft ingeslikt dient u direct  medische hulp in te roepen.

Waarschuwingen bij het gebruik van de 5 Gouden Dragon Brand kruiden balsem?
5 Golden Dragon Brand kruiden balsem is een product dat uitsluitend voor uitwendig gebruik bedoeld is.
Het product niet gebruiken op een verbrande huid, door de wind uitgedroogde huid, geïrriteerde – of beschadigde huid, in of nabij de ogen of op de slijmvliezen. Als u dit product per ongeluk in de ogen, neus of mond krijgt, direct uit spoelen met schoon water.
Gebruik geen kruiden balsem in geval van borstvoeding en of zwangerschap. niet gebruiken in geval van eventuele allergieën voor een of meer van de ingrediënten.

5 Golden Dragon Brand kruiden balsem bijwerkingen?

Hoewel er geen directe bijwerkingen zijn gemeld, zouden er problemen kunnen optreden bij het gebruik van kruiden zoals kamfer en menthol.
Stop direct met het gebruik van een product dat kamfer en/of menthol bevat en bel uw arts meteen als sommige van de volgende bijwerkingen optreden zoals: moeilijke ademhaling; zwelling van uw gezicht, lippen, tong of keel.

Welke medicijnen geven contra-indicaties bij het gebruik 5 Golden Dragon Brand kruiden balsem ?
Het is niet waarschijnlijk dat andere medicijnen interacties vertonen bij gelijktijdig gebruik met 5 Golden Dragon Brand kruiden balsem. Echter indien u medicijnen van een arts krijgt voorgeschreven dient u elk van uw zorgverleners (ook de apotheek) in te lichten over alle medicijnen en hulpmiddelen die u gebruikt, met inbegrip van voorgeschreven medicijnen, over de toonbank geneesmiddelen, vitaminen en plantaardige producten.

Disclaimer:  Alle moeite is gedaan om ervoor te zorgen dat de informatie verstrekt door 5 Golden Dragon Brand en Thai Massage Supplies Europe nauwkeurig, actueel en volledig is, maar is echter geen garantie omdat de kennis over dit product tijdsgevoelig kan zijn. De producten van 5 Golden Dragon Brand worden in Azië  gebruikt als traditionele geneesmiddelen maar zijn geen medicijnen zoals wij die in de westerse wereld kennen en gebruiken. Alle medische en huidverzorging claims zijn niet wetenschappelijk bewezen in de Europese Unie maar zijn afkomstig uit meer dan 2500 jaar Aziatische ervaring. Alle in deze bijsluiter genoemde producten zijn voor uitwendig gebruik en zijn uitsluitend bedoeld als ondersteunende massage producten en niet als huidverzorging producten. Alle ingrediënten en formules zijn gecertificeerd door de Thai Food & Drug Administration.