Thera-Band

Vorige1Volgende

Thera-band 45 meterThera-band 45 meter zijn universele latex oefenbanden, die gebruikt kunnen worden voor weerstandstraining. De banden geven zowel positieve als negatieve kracht op de spieren. Training met Thera-Band geeft zowel verbetering van kracht en beweeglijkheid als samenwerking van spiergroepen.

Vanaf 105,95

Thera-Band 5,5 meterThera-Band 5,5 meter zijn universele latex oefenbanden, die gebruikt kunnen worden voor weerstandstraining. Thera-banden geven zowel positieve als negatieve kracht op de spieren. Training met Thera-Band geeft zowel verbetering van kracht en beweeglijkheid als samenwerking van spiergroepen.

Vanaf 14,08

Thera-Band LoopsThera-Band Loops in 20 cm., 30 cm. of 45 cm. Diverse sterktes van licht tot zeer zwaar.

Vanaf 5,25

Thera-Band Tubing LoopThera-Band Tubing Loop met comfortabele manchetten

Vanaf 15,84

Thera-Band Tubing 30,5 meterTheraband Tubing 30,5 meter verpakking

Vanaf 44,09

Thera-Band Dispenser 30 x 1,5 meterDispenser met 30 Thera-Band Oefenbanden in de lengte van 1,5 meter. Universele latex oefenbanden die gebruikt kunnen worden voor weerstandstraining. Verschillende sterktes verkrijgbaar.

Vanaf 101,53

Thera-Band Soft WeightsThera-Band Soft Weights is het veelzijdige en handzame alternatief voor gewone gewichten en halters.

Vanaf 13,19

Thera-Band Bodytrain. 1,4 m. vast

Vanaf 12,31

Bodytrainer - flexibel Thera-BandThera-Band bodytrainer flexibel is een nog sterkere tubing met handvaten. Voor extreme training.

Vanaf 12,31

Thera-Band Tubing 7,5 mThera-Band Tubing 7,5 meter is gemaakt van 100 % latex en is extreem sterk.

Vanaf 11,43

Thera-Band latex-vrij 22 meterLatex-vrije oefenbanden van Thera-Band

Vanaf 64,41

Thera-Band NoppenbalTheraBand Noppenballen zijn te gebruiken voor reflexzonemassage, vinger- en grijpoefeningen, ter bevordering van de doorbloeding en sensibiliseren na operaties.

Vanaf 4,59

Thera-Band Digi-Flex vinger- en handtrainerDe Thera-Band Digi-Flex is een vinger- en handtrainer met welke de coördinatie, spierkracht en mobiliteit van de vingers en handen te trainen zijn. De vingers kunnen separaat van elkaar getraind worden. De Thera-Band Digi-Flex is verkrijgbaar in verschillende weerstanden.

Vanaf 23,01

Thera-Band handtrainersThera-Band Handtrainers worden gebruikt voor het versterken en voor verbetering van de vaardigheden van handen, vingers en onderarmen. Andere toepassingen omvatten het verminderen van stress en warmte en koude therapie.

Vanaf 11,43

Thaise Basis massageolie5 Golden Dragon Brand Thaise massage olie is een olie op basis van pure kokosolie.

Vanaf 1,50

Thaise kruiden balsem Geel5 Golden Dragon Brand Thaise kruiden balsem is een traditionele Thaise kruidenbalsem die gebruikt wordt voor het verlichten van spier- en of gewrichtspijn in de benen, voeten, rug, nek en schouders en wordt vaak gebruikt ter ondersteuning van Aziatische massagetechnieken zoals Traditionele Thaise Massage (Aroma therapie).

Vanaf 11,50

Thaise kruiden balsem Groen5 Golden Dragon Brand Thaise kruiden balsem is een traditionele Thaise kruidenbalsem die gebruikt wordt voor het verlichten van spier- en of gewrichtspijn in de benen, voeten, rug, nek en schouders en wordt vaak gebruikt ter ondersteuning van Aziatische massagetechnieken zoals Traditionele Thaise Massage (Aroma therapie).

Vanaf 11,50

Thaise kruiden balsem Wit5 Golden Dragon Brand Thaise kruiden balsem is een traditionele Thaise kruidenbalsem die gebruikt wordt voor het verlichten van spier- en of gewrichtspijn in de benen, voeten, rug, nek en schouders en wordt vaak gebruikt ter ondersteuning van Aziatische massagetechnieken zoals Traditionele Thaise Massage (Aroma therapie).

Vanaf 11,50

Thera-Band deurankerThera-Band deuranker voor Theraband banden en tubing

5,25

excl. BTW

Thera-Band Handgrepen, per paarThera-Band Handgrepen, per paar

7,90

excl. BTW

Thera-band FlexBar Geel - LichtThera-band FlexBar voor oefeningen, fysiotherapie en krachttraining.

13,19

excl. BTW
-10%

CLX 11 Loops Thera-BandThera-Band CLX 11 Loops, 11 opeenvolgende loops in één band

Vanaf 11,93

Thera-band FlexBar Rood - MediumThera-band FlexBar voor oefeningen, fysiotherapie en krachttraining.

14,08

excl. BTW
-10%

Thera-Band Set banden 1,5 mDrie banden van 1,5 meter Thera-Band voor therapeutische doeleinden

Vanaf 13,46

Thera-band FlexBar Groen - ZwaarThera-band FlexBar voor oefeningen, fysiotherapie en krachttraining.

14,96

excl. BTW

Thera-Band Set accessoiresThera-Band Set accessoires met één deuranker, één paar handgrepen en een assist.

17,11

excl. BTW

Thera-band FlexBar Blauw - Zeer ZwaarThera-band FlexBar voor oefeningen, fysiotherapie en krachttraining.

17,61

excl. BTW

Zitbal ProSeries SCP 55 cm / Rood / Thera-BandThera-Band oefenballen zijn opblaasbare ballen die gebruikt worden voor kracht en balanstraining. De Thera-Band oefenbal is leverbaar in 5 maten om een individuele aanpassing aan de lichaamslengte mogelijk te maken.

23,02

excl. BTW

Thera-Band ABS Zit en oefenbal groen 65 cmThera-Band oefenballen zijn opblaasbare ballen die gebruikt worden voor kracht en balanstraining. ABS (Anti Burst System) oefenballen van Thera-Band bieden een extra veiligheidsmarge bij het doen van kernkracht- of rompoefeningen en in toepassingen voor revalidatie.

23,69

excl. BTW

Thera-Band Stretch StrapHet gebruik van de Thera-Band Stretch Strap maakt stretchen makkelijk en toegankelijk: is het ideale middel voor PNF-stretching zonder gebruik te hoeven maken van een partner. De Thera-Band Stretch Strap wordt al gebruikt door veel professionele sporters in sporten als tennis, golf, squash, voetbal, basketbal en atletiek.

25,10

excl. BTW

Thera-band Balanstrainer - groenThera-Band balanstrainer wordt gebruikt bij knie- rug- en enkelrevalidatie en door senioren om de motorische vaardigheden en de balans te verbeteren.

26,44

excl. BTW

Thera-band Balanstrainer - blauwThera-Band balanstrainer wordt gebruikt bij knie- rug- en enkelrevalidatie en door senioren om de motorische vaardigheden en de balans te verbeteren.

26,44

excl. BTW

Thera-Band ABS Zit en oefenbal blauw 75 cmABS (Anti Burst System) oefenballen van Thera-Band bieden een extra veiligheidsmarge bij het doen van kernkracht- of rompoefeningen en in toepassingen voor revalidatie. Het speciale materiaal voorkomt plotseling barsten wanneer de bal met een scherp voorwerp in aanraking komt.

29,30

excl. BTW

Thera-band Balkussen 33 cm. groenDe Thera-Band Balanskussens worden gebruikt voor dynamisch en onbelast zitten.

38,11

excl. BTW

Thera-band Balanstrainer - zwartThera-Band balanstrainer wordt gebruikt bij knie- rug- en enkelrevalidatie en door senioren om de motorische vaardigheden en de balans te verbeteren.

43,26

excl. BTW

Thera-Band ABS Zit en oefenbal zilver 85 cmThera-Band oefenballen zijn opblaasbare ballen die gebruikt worden voor kracht en balanstraining. De Thera-Band oefenbal is leverbaar in 5 maten om een individuele aanpassing aan de lichaamslengte mogelijk te maken.

45,00

excl. BTW

Thera-band Balkussen 36 cm. blauwDe Thera-Band Balanskussens worden gebruikt voor het trainen van je rugspieren en bekkenbodem.

46,87

excl. BTW