Thera-Band

Vorige1Volgende

Thera-band 45 meterThera-band 45 meter zijn universele latex oefenbanden, die gebruikt kunnen worden voor weerstandstraining. De banden geven zowel positieve als negatieve kracht op de spieren. Training met Thera-Band geeft zowel verbetering van kracht en beweeglijkheid als samenwerking van spiergroepen.

Vanaf 105,95

Thera-Band 5,5 meterThera-Band 5,5 meter zijn universele latex oefenbanden, die gebruikt kunnen worden voor weerstandstraining. Thera-banden geven zowel positieve als negatieve kracht op de spieren. Training met Thera-Band geeft zowel verbetering van kracht en beweeglijkheid als samenwerking van spiergroepen.

Vanaf 14,08

Thera-Band LoopsThera-Band Loops in 20 cm., 30 cm. of 45 cm. Diverse sterktes van licht tot zeer zwaar.

Vanaf 5,25

Thera-Band Tubing LoopThera-Band Tubing Loop met comfortabele manchetten

Vanaf 15,84

Thera-Band Tubing 30,5 meterTheraband Tubing 30,5 meter verpakking

Vanaf 44,09

Thera-Band Dispenser 30 x 1,5 meterDispenser met 30 Thera-Band Oefenbanden in de lengte van 1,5 meter. Universele latex oefenbanden die gebruikt kunnen worden voor weerstandstraining. Verschillende sterktes verkrijgbaar.

Vanaf 101,53

Thera-Band Soft WeightsThera-Band Soft Weights is het veelzijdige en handzame alternatief voor gewone gewichten en halters.

Vanaf 12,81

Thera-Band Bodytrain. 1,4 m. vast

Vanaf 12,31

Bodytrainer - flexibel Thera-BandThera-Band bodytrainer flexibel is een nog sterkere tubing met handvaten. Voor extreme training.

Vanaf 12,31

Thera-Band Tubing 7,5 mThera-Band Tubing 7,5 meter is gemaakt van 100 % latex en is extreem sterk.

Vanaf 11,43

Thera-Band latex-vrij 22 meterLatex-vrije oefenbanden van Thera-Band

Vanaf 64,41

-10%

CLX 11 Loops Thera-BandThera-Band CLX 11 Loops, 11 opeenvolgende loops in één band

Vanaf 11,93

-10%

Thera-Band Set banden 1,5 mDrie banden van 1,5 meter Thera-Band voor therapeutische doeleinden

Vanaf 13,46

Thera-Band Set accessoiresThera-Band Set accessoires met één deuranker, één paar handgrepen en een assist.

17,11

excl. BTW

Zitbal ProSeries SCP 55 cm / Rood / Thera-BandThera-Band oefenballen zijn opblaasbare ballen die gebruikt worden voor kracht en balanstraining. De Thera-Band oefenbal is leverbaar in 5 maten om een individuele aanpassing aan de lichaamslengte mogelijk te maken.

23,02

excl. BTW

Thera-Band Stretch StrapHet gebruik van de Thera-Band Stretch Strap maakt stretchen makkelijk en toegankelijk: is het ideale middel voor PNF-stretching zonder gebruik te hoeven maken van een partner. De Thera-Band Stretch Strap wordt al gebruikt door veel professionele sporters in sporten als tennis, golf, squash, voetbal, basketbal en atletiek.

25,10

excl. BTW

Thera-Band ABS Zit en oefenbal groen 65 cmThera-Band oefenballen zijn opblaasbare ballen die gebruikt worden voor kracht en balanstraining. ABS (Anti Burst System) oefenballen van Thera-Band bieden een extra veiligheidsmarge bij het doen van kernkracht- of rompoefeningen en in toepassingen voor revalidatie.

25,62

excl. BTW

Thera-Band ABS Zit en oefenbal blauw 75 cmABS (Anti Burst System) oefenballen van Thera-Band bieden een extra veiligheidsmarge bij het doen van kernkracht- of rompoefeningen en in toepassingen voor revalidatie. Het speciale materiaal voorkomt plotseling barsten wanneer de bal met een scherp voorwerp in aanraking komt.

29,30

excl. BTW

Thera-Band ABS Zit en oefenbal zilver 85 cmThera-Band oefenballen zijn opblaasbare ballen die gebruikt worden voor kracht en balanstraining. De Thera-Band oefenbal is leverbaar in 5 maten om een individuele aanpassing aan de lichaamslengte mogelijk te maken.

45,00

excl. BTW