Trigger point

Vorige1Volgende

Foamrol The Grid | Triggerpoint therapieDe Grid foamrol is geschikt voor sporters van alle niveau's, van hardlopers, voetballers etc. Het is het perfecte hulpmiddel voor Self Myofascial Release, zelf massage voor het verbeteren van de spierkwaliteit, mobiliteit en flexibiliteit. Triggerpoint therapie met The Grid foamrol.

Vanaf 37,11

Foamrol The Grid 2.0Met de foamrol The Grid 2.0. ontvang je een ultieme massage.

Vanaf 53,64

Triggerpoint Massage bal zwartHard rubberen Triggerpoint Massage bal voor behandelen van Triggerpoints.

3,75

excl. BTW

Massagestaaf RowoMassagestaafje van Rowo voor het gemakkelijk wegmasseren van Trigger points.

9,66

excl. BTW

Triggerpoint Massage Ball MB1Wanneer je last hebt van spierspanning in een probleemgebied is de MB1 Massagebal de ideale tool. Je kunt de spierspanning verminderen door gebruik te maken van de massagebal.

12,31

excl. BTW

Foamrol Wit | lengte 90 cm. | diameter 10 cm.Witte Foamrol. Lengte 90 cm. met een diameter van 10 cm.

14,83

excl. BTW

Trigger Point Massage BallDe Trigger Point Massage Ball is het eerste en meest veelzijdige hulpmiddel van Trigger Point. Moeilijk bereikbare lichaamsregio's kunnen door de Trigger Point Massage Ball gemasseerd worden. Gebruik de vloer, de muur of harde ondergrond om druk op de massage bal uit te oefenen en de bal op de spier te stabiliseren.

16,45

excl. BTW

Triggerpoint Massage Massage Ball MBXDe Massage Ball MBX met extra stevige vaste zone bedoeld ter vervanging van het gevoel van de elleboog van de therapeut.

16,45

excl. BTW

The Grid - Nano voetrollerTriggerpoint therapie met The Grid - Nano

20,58

excl. BTW

The Grid - Nano X voetrollerTriggerpoint therapie met The Grid - Nano X voetroller.

20,58

excl. BTW

The Grid mini pinkDe GRID is de nummer 1 foam roller: compact, lichtgewicht en uiterst effectief voor de toepassing van Self Myofascial Release (SMR).

20,58

excl. BTW

Triggerpoint Grid balTriggerpoint Grid bal ideaal voor heupen en schouders.

20,58

excl. BTW

Rowo Fasciarol HARDFasciarol van Rowo, harde uitvoering

23,95

excl. BTW

Rowo Fasciarol ZACHTFasciarol van Rowo, zachte uitvoering

23,95

excl. BTW

Rowo Fasciarol MEDIUMFasciarol van Rowo, medium harde uitvoering

23,95

excl. BTW

Triggerpoint MB2 rollerMet deze massage roller van TriggerPoint verlicht je stijve spieren en stijfheid in nek en rug.

24,38

excl. BTW

Acucurve caneDe TriggerPoint AcuCurve Cane is een eenvoudig te gebruiken en effectief hulpmiddel om zelf spierpijn en spierspanning te verminderen.

24,71

excl. BTW

Triggerpoint Massage Ball MB5De MB5 triggerpoint bal is ontworpen om het gevoel van de handen van de therapeut na te bootsen. De vaste kern van EVA schuim, zorgt voor een veilige en diepgaande indringing in het weefsel.

24,71

excl. BTW

Foamrol Wit | lengte 90 cm. | diameter 15 cm.Witte Foamrol. Lengte 90 cm. met een diameter van 15 cm.

27,69

excl. BTW

The Grid Core RollerDe GRID CORE foam roller is compact, lichtgewicht en uiterst effectief voor de toepassing van Self Myofascial Release (SMR).

28,84

excl. BTW

The Grid - STK contour oranjeDe GRID STK Contour is een innovatieve handheld foam roller met een flexibel zandloper ontwerp

28,84

excl. BTW

The Grid - STK oranjeThe GRID STK en GRID STK X zijn de nieuwste innovaties op het gebied van foam rolling. Een hand-held model van het succesvolle model The Grid.

28,89

excl. BTW

The Grid - STK X zwartDe GRID STK is een evolutie op het gebied van foam rolling. Ze hebben de techniek van de GRID foam roller -bekend vanwege zijn vernieuwende benadering van foam rolling- vertaald naar een hand-held model.

33,02

excl. BTW

Foamroller The Grid XVoor de sporters die op zoek zijn naar een intensere massage is er de GRID X.

41,28

excl. BTW

Foot and Lower Leg Performance KitDe Trigger Point Foot en Lower Leg Performance Kit bevat alle hulpmiddelen en bijbehorende instructies voor massage van de voet en het onderbeen.

95,00

excl. BTW

Performance Hip and Lower Back KitDe Trigger Point Performance Hip en Lower Back Kit is gericht op de behandeling en preventie van klachten aan heup en onderrug. De bijgeleverde dvd's leggen je uit hoe Myofascial Compression Techniques (MCT) een bijdrage kunnen leveren bij het verhelpen van klachten aan onderrug en heup en demonstreren alle bijbehorende technieken van de Performance Hip & Lower Back Kit.

136,32

excl. BTW