Trainingsmaterialen | Fysio

Diverse training en oefen materialen voor Fysiotherapie, de beoefende sporter en de thuis sporter. Of je nu wilt trainen op kracht, snelheid of wendbaarheid bij Sport Lavit vindt je precies jouw training equipment. Mensen die revalideren na een sportblessure vinden hier precies wat zij zoeken, met meer dan 30 jaar ervaring is Sport Lavit een uitstekende partij voor diverse training mogelijkheden. Bekende merken als Triggerpoint, Waff, Polar, Thera-Band, Kettlebells, Sandbells, Aquabags, Kamagon, Steelbells, Medicine Bells en medicijn ballen, BOSU, Hyper Wear, Dynamax zijn te verkrijgen bij Sport Lavit

Foot therapy roller | LifelineLifeline voetroller voor zelfmassage van de voetspieren. De Foot therapy roller van Lifeline helpt herstellen vanaf de bodem.

20,65

excl. BTW

Agility Ladder (1 x 4,5 m)Agility Ladder van 4,5 meter lang met 11 sporten. De sporten (treden zijn van stof!)

21,61

excl. BTW
-11%

Cawila Markeer set 40 maat M | 20 cmEen qualitatief zeer hoogwaardige markeer set bestaande uit 10 rode, 10 witte, 10 blauwe en 10 gele schijven met draagstang.

20,45

excl. BTW
-20%

Cawila Markeer set 40 maat M | 20 cmEen qualitatief zeer hoogwaardige markeer set bestaande uit 10 roze, 10 fluorgeel, 10 lichtblauwe en 10 fel oranje schijven met draagstang.

18,36

excl. BTW

Zitbal ProSeries SCP 55 cm / Rood / Thera-BandThera-Band oefenballen zijn opblaasbare ballen die gebruikt worden voor kracht en balanstraining. De Thera-Band oefenbal is leverbaar in 5 maten om een individuele aanpassing aan de lichaamslengte mogelijk te maken.

23,02

excl. BTW

Thera-Band ABS Zit en oefenbal groen 65 cmThera-Band oefenballen zijn opblaasbare ballen die gebruikt worden voor kracht en balanstraining. ABS (Anti Burst System) oefenballen van Thera-Band bieden een extra veiligheidsmarge bij het doen van kernkracht- of rompoefeningen en in toepassingen voor revalidatie.

23,69

excl. BTW

Travel Massage Bar | LifelineDe Travel Massage Bar van het merk Lifeline is een draagbare massageroller voor zelfmassage. Perfect formaat massage bar om mee te nemen en pijnen te verlichten die gepaard gaan met lang zitten in vliegtuigstoelen, het sjouwen van bagage, urenlang rijden en in de rij staan.

23,75

excl. BTW
-20%

Rowo Foamrol HARD | MassagerolFoamrol van Rowo, harde uitvoering massagerol

33,02

19,16

excl. BTW
-20%

Rowo Foamrol ZACHT | MassagerolFoamrol van Rowo, zachte uitvoering massagerol

33,02

19,16

excl. BTW
-20%

Rowo Foamrol MEDIUM | MassagerolFoamrol van Rowo, medium harde uitvoering massagerol

33,02

19,16

excl. BTW

Dumbels | Halters | 2 kg per 2 stuksHalters met antislip oppervlak. De halters zijn in speelse kleuren uitgevoerd en liggen fijn in de hand door de zachte afwerking van het antislip oppervlak. Onmisbaar in iedere oefen ruimte, of het nu voor balanstraining is of voor krachttraining. Halters zijn voor iedere sporter een onmisbaar instrument.

24,14

excl. BTW

Bosu oefenbal 2 kiloDe Bosu oefenbal is gemaakt om met 1 hand gemakkelijk oefeningen te doen op de Bosu balance trainer.

24,17

excl. BTW
-21%

Triggerpoint MB2 rollerMet deze massage roller van TriggerPoint verlicht je stijve spieren en stijfheid in nek en rug.

19,14

excl. BTW

Acucurve caneDe TriggerPoint AcuCurve Cane is een eenvoudig te gebruiken en effectief hulpmiddel om zelf spierpijn en spierspanning te verminderen.

24,71

excl. BTW
-19%

Triggerpoint Massage Ball MB5De MB5 triggerpoint bal is ontworpen om het gevoel van de handen van de therapeut na te bootsen. De vaste kern van EVA schuim, zorgt voor een veilige en diepgaande indringing in het weefsel.

19,99

excl. BTW

Perfect Push Up EliteDe Perfect Push Up Elite bestaat uit twee handgrepen die stevig op de grond gezet worden. Ze maken een draaibeweging, waardoor de push-ups nog meer effect hebben op de spieren.

24,79

excl. BTW

Massage Bar | LifelineMassage Bar Lifeline, het geribbelde oppervlak masseer je triggerpoints of knopen waardoor spierpijn vermindert en de aanmaak van melkzuur verhoogt.

24,79

excl. BTW

Markeer set Indoor van CawilaCawila indoor markeer set met antislip laag.

24,95

excl. BTW

Coachbord voetbal | SportecCoachbord voor de voetbaltrainer en voetbalcoach. Coachbord met handgreep voor duidelijke presentatie van taktieken en de opstelling.

33,02

24,95

excl. BTW

Coachbord hockey | SportecCoachbord voor de hockeytrainer en hockeycoach. Coachbord met handgreep voor duidelijke presentatie van taktieken en de opstelling.

33,02

24,95

excl. BTW

Thera-Band Stretch StrapHet gebruik van de Thera-Band Stretch Strap maakt stretchen makkelijk en toegankelijk: is het ideale middel voor PNF-stretching zonder gebruik te hoeven maken van een partner. De Thera-Band Stretch Strap wordt al gebruikt door veel professionele sporters in sporten als tennis, golf, squash, voetbal, basketbal en atletiek.

25,10

excl. BTW

Markeer set L - 20 / 30x15 cm hoogEen markeer set bestaande uit 10 rode en 10 gele schijven met een draagsysteem. Elke schijf is van duurzaam, elastisch kunststof met vier inkepingen aan bovenzijde om als stanghouder te dienen.

25,13

excl. BTW

AeroSling Deuranker verstelbaaraerosling deuranker verstelbaar

25,58

excl. BTW
-10%

Thera-band Balanstrainer - groenThera-Band balanstrainer wordt gebruikt bij knie- rug- en enkelrevalidatie en door senioren om de motorische vaardigheden en de balans te verbeteren.

23,80

excl. BTW
-10%

Thera-band Balanstrainer - blauwThera-Band balanstrainer wordt gebruikt bij knie- rug- en enkelrevalidatie en door senioren om de motorische vaardigheden en de balans te verbeteren.

23,80

excl. BTW

Tandem TowDe Tandem Tow is 3 meter lange riem met aan beide uiteinden 90 cm lussen/gordels. Ontwikkel loopkracht en anaerobic conditie in de positie aan kop en sterke excentrische beenkracht in de volgpositie.

26,98

excl. BTW

Dumbels | Halters | Vynil 3 kg per 2 stuksHalters met antislip oppervlak. De ideale halters om oefeningen mee te doen, optioneel opbergrek leverbaar. De halters zijn in speelse kleuren uitgevoerd en liggen fijn in de hand door de zachte afwerking van het antislip oppervlak.

27,50

excl. BTW

Foamrol Wit | lengte 90 cm. | diameter 15 cm.Witte Foamrol. Lengte 90 cm. met een diameter van 15 cm.

27,69

excl. BTW

Foamrol The Grid | Triggerpoint therapieDe Grid foamrol is geschikt voor sporters van alle niveau's, van hardlopers, voetballers etc. Het is het perfecte hulpmiddel voor Self Myofascial Release, zelf massage voor het verbeteren van de spierkwaliteit, mobiliteit en flexibiliteit. Triggerpoint therapie met The Grid foamrol.

Vanaf 28,84

The Grid Core RollerDe GRID CORE foam roller is compact, lichtgewicht en uiterst effectief voor de toepassing van Self Myofascial Release (SMR).

28,84

excl. BTW

The Grid - STK contour oranjeDe GRID STK Contour is een innovatieve handheld foam roller met een flexibel zandloper ontwerp

28,84

excl. BTW

The Grid - STK oranjeThe GRID STK en GRID STK X zijn de nieuwste innovaties op het gebied van foam rolling. Een hand-held model van het succesvolle model The Grid.

28,89

excl. BTW

Agility Domes, set van 40 pionnen | Markeer setDeze veelkleurige Agility Domes zijn ideaal om je behendigheidsbaan te markeren. Plaats de domes in diverse configuraties en gebruik de verschillende kleuren om richtingveranderingen aan te geven. Gemaakt van duurzaam polyethyleen plastic .

28,90

excl. BTW

Thera-Band ABS Zit en oefenbal blauw 75 cmABS (Anti Burst System) oefenballen van Thera-Band bieden een extra veiligheidsmarge bij het doen van kernkracht- of rompoefeningen en in toepassingen voor revalidatie. Het speciale materiaal voorkomt plotseling barsten wanneer de bal met een scherp voorwerp in aanraking komt.

29,30

excl. BTW

Parachute MarcyParachute Marcy voor training van acceleratie en sprintsnelheid.

30,70

excl. BTW

Dumbels | Halters | Vynil 4 kg per 2 stuksHalters met antislip oppervlak. De ideale halters om oefeningen mee te doen, optioneel opbergrek leverbaar. De halters zijn in speelse kleuren uitgevoerd en liggen fijn in de hand door de zachte afwerking van het antislip oppervlak.

32,50

excl. BTW

Hexagonale speedrings met clipsHexagonale speedrings met clips voor op het veld of in de zaal.

41,28

32,95

excl. BTW

Multi Gym ProMet de Multi Gym Pro kunt u Pull-ups, Dips en heel veel grondoefeningen uitvoeren. Met de Multi Gym Pro haalt u een betaalbaar en multifunctioneel trainingsapparaat in huis.

32,98

excl. BTW

The Grid - STK X zwartDe GRID STK is een evolutie op het gebied van foam rolling. Ze hebben de techniek van de GRID foam roller -bekend vanwege zijn vernieuwende benadering van foam rolling- vertaald naar een hand-held model.

33,02

excl. BTW

Lifeline Progression foamroller 33 cm.De Progression FoamRoller heeft 3 verschillende oppervlakken (vlak, geribbeld en puntig) voor diepe weefselmassage zodat je spieren sneller herstellen en je mobiliteit en flexibiliteit verbeteren.

33,05

excl. BTW

FLOWIN Instructie DVD-1Flowin instructie DVD1. Instructie DVD met 3 oefenprogramma's

33,84

excl. BTW

aeroSling T-MountBevestiging van de Aerosling aan de muur of plafond

33,84

excl. BTW
-29%

Sportec trainingsladder 10 meterSportec trainingsladder voor snelheid en coördinatie training.

24,95

excl. BTW

Hexagonale speedrings per setHexagonale speedrings per set voor op het veld of in de zaal.

44,21

34,95

excl. BTW

Ab Carver ProDe Ab Carver Pro is een wiel dat gebruikt kan worden voor het trainen van de buikspieren en armen. Het wiel is voorzien van twee comfortabele handgrepen.

37,11

excl. BTW

Dumbels | Halters | Vynil 5 kg per 2 stuksHalters met antislip oppervlak. De ideale halters om oefeningen mee te doen, optioneel opbergrek leverbaar. De halters zijn in speelse kleuren uitgevoerd en liggen fijn in de hand door de zachte afwerking van het antislip oppervlak.

37,50

excl. BTW

Thera-band Balkussen 33 cm. groenDe Thera-Band Balanskussens worden gebruikt voor dynamisch en onbelast zitten.

38,11

excl. BTW
-20%

Triggerpoint Mobility PackMet het Triggerpoint Mobility Pack heb je je eigen massagesalon voor onder weg bij de hand. Dit speciaal samengesteld mobility pakket bestaat uit een GRID 1.0, MB1 Massage Ball en een strap.

32,99

excl. BTW

Foamroller The Grid XVoor de sporters die op zoek zijn naar een intensere massage is er de GRID X.

46,28

41,28

excl. BTW

Stopwatch Maxim 700Stopwatch Maxim 700 voor tijdmetingen en een extra groot geheugen.

53,68

42,95

excl. BTW
-10%

Thera-band Balanstrainer - zwartThera-Band balanstrainer wordt gebruikt bij knie- rug- en enkelrevalidatie en door senioren om de motorische vaardigheden en de balans te verbeteren.

38,93

excl. BTW

FLOWIN Push-up barsDe FLOWI Push-up bars zorgen voor een ergonomische, neutrale en comfortabele positie van de pols. De Push-up bars dienen op de workout pads te worden geplaatst. De solide metaalconstructie zorgt ervoor dat de push-up bars veilig en duurzaam zijn.

43,76

excl. BTW

Thera-Band ABS Zit en oefenbal zilver 85 cmThera-Band oefenballen zijn opblaasbare ballen die gebruikt worden voor kracht en balanstraining. De Thera-Band oefenbal is leverbaar in 5 maten om een individuele aanpassing aan de lichaamslengte mogelijk te maken.

45,00

excl. BTW

Thera-band Balkussen 36 cm. blauwDe Thera-Band Balanskussens worden gebruikt voor het trainen van je rugspieren en bekkenbodem.

46,87

excl. BTW

FLOWIN Pad kitFLOWIN Pad kit, voor het kunnen uitvoeren van bewegingen op het gladde oppervlak van de FLOWIN Friction Plate.Extra set van 5 pads voor de knieën (1x), handen (2x) en voeten (2x).

47,31

excl. BTW

Bosu Ballast Bal 45 cmBosu Ballast bal 45 cm. in diverse kleuren verkrijgbaar.

Vanaf 48,72

Hyper Vest Pro Booster Packs 2,3 Kg losse gewichtenExtra gewichten voor de Hyper Wear vest PRO. (Booster Pack)

49,30

excl. BTW

Gymstick Spike Foam rollerDe Gymstick Spike Foam roller is een innovatief nieuw type roller die de voordelen van regelmatige rollende oefeningen combineert met de voordelen van acupunctuur.

49,50

excl. BTW
-10%

Plastic Flat Rung Ladder / 1 x 4,5 meterStroop Ladder voor speed en agility training

44,60

excl. BTW

Lifeline Progression foamroller 58 cm.De Progression FoamRoller heeft 3 verschillende oppervlakken (vlak, geribbeld en puntig) voor diepe weefselmassage zodat je spieren sneller herstellen en je mobiliteit en flexibiliteit verbeteren.

49,58

excl. BTW

Trampoline Tunturi doorsnede 95 cm.Trampoline Tunturi doorsnede 95 cm. en maximaal belastbaar tot 100 kilogram persoonsgewicht.

49,95

excl. BTW

Cawila gewichtvest 10 Kg.Cawila gewicht vest voor (explosieve) krachttraining en conditietraining.

59,95

excl. BTW

Resistance Trainer met harnas StroopsStroops Resistance trainer met harnas voor een explosieve training.

64,79

excl. BTW

Variable Resistance Trainer met riemVariable Resistance Trainer met riem heeft een 3 m lange Smart Toner Tubing die tot 9 m uitgerekt kan worden. Op deze manier kan er gewerkt worden met een progressieve weerstand.

64,83

excl. BTW

Oefenmat Theraband 190 x 60 x 1.5 cm. / 3 kleurenOefenmat van het merk Theraband in de afmeting 190 x 60 x 1.5 cm. Verkrijgbaar in 3 kleuren, blauw , rood en groen. Hoogwaardige kwaliteit. De Theraband oefenmat is afgewerkt met een nylon laag wat zorgt voor een langere levensduur.

Vanaf 66,95

Coachbord voetbal opvouwbaar | SportecOpvouwbaar Coachbord voor voetbaltrainers en coaches. Een groot coachbord in een klein formaat. Makkelijk hanteerbaar om overal mee naar toe te nemen als een klein koffertje in de hand. Voor duidelijke presentatie van taktieken en de opstelling.

82,60

69,95

excl. BTW

Coachbord hockey opvouwbaar | SportecOpvouwbaar Coachbord voor hockeytrainers en coaches. Een groot coachbord in een klein formaat. Makkelijk hanteerbaar om overal mee naar toe te nemen als een klein koffertje in de hand. Voor duidelijke presentatie van taktieken en de opstelling.

82,60

69,95

excl. BTW

Variable Resistance Trainer met harnasDe Progressive Resistance Trainer is vergelijkbaar met de Tough Tow trainer. De Tough Tow trainer heeft een 3 m lange Smart Toner Tubing die tot 9 m uitgerekt kan worden. Op deze manier kan er gewerkt worden met een progressieve weerstand.

75,45

excl. BTW

Aerobics step Gymstick ProAerobics step Gymstick Pro is voorzien van non-slip vloer blokken en een rubberen platform om veilig op te stappen.

75,63

excl. BTW

Power Reels 3,5 kg (8 lbs) roodPower Reels biedt constante weerstand tijdens je hele work-out, is makkelijk mee te nemen en ideaal voor thuis of op de sportschool.

80,58

excl. BTW

Power Reels 2,5 kg (5 lbs) blauwPower Reels biedt constante weerstand tijdens je hele work-out, is makkelijk mee te nemen en ideaal voor thuis of op de sportschool.

80,58

excl. BTW

Power Reels 1,5 kg (3 lbs) geelPower Reels biedt constante weerstand tijdens je hele work-out, is makkelijk mee te nemen en ideaal voor thuis of op de sportschool.

80,58

excl. BTW
-15%

Bosu Ballast Ball | Instructie-DVD | Handleiding + PompDe BOSU Ballast Ball is een stability ball, gevuld met 2,5 kg kunststof korrels. Deze kunststof korrels vormen de  ballast.

69,19

excl. BTW

Balanstrainer TunturiBalanstrainer voor stabilisatie en coördinatie oefeningen.

84,50

excl. BTW

Trainingsset BasicTrainingsset voor snelheid en wendbaarheidtraining. Trainingsset basic voor in- en outdoor gebruik.

103,26

84,95

excl. BTW

Roll out ladder (1 x 4,5 m)Deze roll-out ladder is ideaal voor ladderoefeningen op een harde ondergrond. Deze ladder blijft zeer goed op zijn plaats liggen en is gemakkelijk op te rollen.

86,49

excl. BTW

Lebert Equalizer | complete setDe Lebert Equalizer is hét trainingsapparaat waar iedereen op heeft gewacht! Geen dure investering maar een eenvoudig trainingsapparaat waarop alle lichaamsdelen getraind kunnen worden.

99,95

excl. BTW
-10%

Aerosling XPE compleet fitness | AANBIEDING!De Aerosling XPE is ideaal in gebruik voor thuistrainen. Maak gebruik van je eigen lichaamsgewicht en train makkelijk en snel in je eigen huis. SCHERPE AANBIEDING!

90,00

excl. BTW
-10%

Thera-Band Dispenser 30 x 1,5 meterDispenser met 30 Therabanden in de lengte van 1,5 meter. Therabanden zijn universele latex oefenbanden die gebruikt kunnen worden voor weerstandstraining. Therabanden zijn in verschillende sterktes verkrijgbaar.

Vanaf 91,38

FLOWIN FitnessDe oprolbare Flowin Fitness, een revolutie in de Flowin training!

106,61

excl. BTW

Triggerpoint Wellness CollectionDe Trigger Point Wellness Collection is gericht op de behandeling en preventie van klachten aan heup en onderrug. Met online videos leggen ze je uit hoe Myofascial Compression Techniques (MCT) een bijdrage kunnen leveren bij het verhelpen van klachten aan onderrug en heup en demonstreren alle bijbehorende technieken van de Triggerpoint Wellness Collection

107,35

excl. BTW

Trampoline Tunturi inklapbaar doorsnede 100 cm.Trampoline Tunturi inklapbaar met een doorsnede van 100 cm. en maximaal belastbaar tot 135 kilogram persoonsgewicht.

109,95

excl. BTW

The Grid Vibe - oranjeDe GRID VIBE is een trillende foamroller die ervoor zorgt dat je spieren ontspannen.

123,88

excl. BTW

Trainingsset PLUSTrainingsset voor snelheid en wendbaarheidtraining. Trainingsset PLUS voor in- en outdoor gebruik.

148,72

124,95

excl. BTW

Aerosling Elite incl. DVD en deurankerAeroSling Slingtrainer: geen dure en ingewikkelde fitnessapparaat, maar trainen met je eigen lichaamsgewicht en het opnemen tegen de zwaartekracht.

125,21

excl. BTW

BOSU Balans Trainer Sport EditionDe BOSU Balance Trainer SPORT is het perfecte trainingsproduct om balans toe te voegen aan iedere bestaande oefening.

130,79

excl. BTW

BOSU Balans Trainer Sport Edition | PINKDe BOSU Balance Trainer SPORT is het perfecte trainingsproduct om balans toe te voegen aan iedere bestaande oefening.

130,79

excl. BTW

Bosu PowerstaxDe BOSU POWERSTAX maakt het trainen met de BOSU Balance Trainer nog gevarieerder en uitdagender!

131,20

excl. BTW

FLOWIN SportFLOWIN biedt een nieuwe, functionele en vooral praktische kijk op krachttraining:  Friction Resistance Training. De FLOWIN Sport is oprolbaar!

144,59

excl. BTW

Airex Mat HerculesDe Airex Mat Hercules is een oefenmat van ongekende kwaliteit. Airex Mat Hercules is 200 x 100 x 2,5 cm qua afmeting.

156,98

excl. BTW

Trainingsset PROUitgebreide Trainingsset voor snelheid en wendbaarheidtraining. Trainingsset PRO biedt alles voor voor in- en outdoor gebruik bij trainingsdoeleinden.

181,78

159,95

excl. BTW
-15%

Balanstrainer Bosu Home Edition (DVD+handleiding)De BOSU Balanstrainer Home Edition. Balans is het begin van iedere beweging. Dit kunt u thuis uitstekend oefenen met de BOSU Balanstrainer. Inclusief Instructie DVD en pomp.

Vanaf 136,95

-13%

BOSU Balance Trainer PRO EditionDe BOSU Balance trainer Pro motiveert tot actief trainen: van gedoseerde core stability training tot knallende powerjumps, in personal training of groepsles.

160,00

excl. BTW
-30%

AeroSling Elite Set BASICAeroSling Elite Set BASIC, de ideale beginnersset om van start te gaan met suspensiontraining waarmee je overal en altijd je workout kunt verrichten.

136,50

excl. BTW

Kettlebell rekKettlebell rek voor het opruimen van Kettlebells. Robuust een stevig rek.

210,70

excl. BTW
-15%

BOSU Balance Trainer EliteBOSU Balanstrainer, doorsnede 65 cm. Met Power Zone en Power Line waardoor je in de beste positie komt voor een zwaardere en meer uitdagende oefening.

205,30

excl. BTW

Ultimateinstability Hydrovest M/LGebruik het Ultimateinstability Hydrovest voor trainingsdoeleinden, door het water dat zich in de bag beweegt wordt het lichaam en dus de spieren, continue getriggert voor verbetering en versterking.

244,00

excl. BTW

Ultimateinstability Hydrovest S/MGebruik het Ultimateinstability Hydrovest voor trainingsdoeleinden, door het water dat zich in de bag beweegt wordt het lichaam en dus de spieren, continue getriggert voor verbetering en versterking.

244,00

excl. BTW

Bosu Ballast Ball ( 5 - pack )Voordeelverpakking BOSU Ballast Ball stability bal

395,70

excl. BTW

Thera-Band Wall StationHet TheraBand Wall Station is een compact revalidatiesysteem voor het hele lichaam, ontworpen voor krachttraining in de kliniek, en het beschikt over de bekende kleuren en weerstandsniveaus van TheraBand clip-connect slangen. Dit uitgebreide revalidatiesysteem voor de bovenste en onderste ledematen heeft een multidimensionaal ontwerp met drie bewegingsvlakken om patiënten hetzelfde bewezen TheraBand-progressiesysteem te leren dat ze thuis zullen gebruiken. Het systeem biedt ook een uitgebreid accessoirepakket met zachte handgrepen, extremiteitsriemen en hoofdband.

556,20

excl. BTW

Aerosling pully trainers

Trainen met de Aerosling pully trainers is trainen met je eigen lichaamsgewicht. Geen dure fitnessapparatuur maar back to basics. Creëer een functional Full-Body training met de Aerosling Elite. Ongekende variatiemogelijkheden qua trainingsarbeid, de posters of dvd's helpen je verder dan orthodoxe trainingsmethodes. Wil jij corestability trainen? Dan is de Aerosling jouw trainingspartner.

Aquabags

Maak kennis met een nieuwe manier van trainen waarbij traagheid van het water een grote rol speelt. Dankzij de traagheid van het water ontstaat er veel instabiliteit tijdens training. Bij de Aquabags zit de instabiliteit in het gewicht zelf! Hierdoor sluiten de oefenvormen in bijvoorbeeld revalidatietrajecten veel specifieker aan bij daadwerkelijke sportbeoefening en situaties in het dagelijks leven. Tijdens training met de Aquabags moet het hele lichaam hard werken om het instabiele water te verplaatsen of onder controle te houden. Hierdoor train je niet alleen je grote spiergroepen, maar ook al die spieren die je normaal gemakkelijk vergeet.

SandBells en SteelBells

De SandBells zijn verkrijgbaar in gewichten variërend van 1-23 kg (2-50 lbs) en worden geleverd met zandvulling. Hyperwear SandBells zijn onderdeel van Core Power. De SandBell van Hyperwear is het meest veelzijdige en functionele trainingsgewicht op de markt! De SandBell, gemaakt van rekbaar neopreen, is een kruising tussen een dumbell, barbell, medicine ball, grip bag, stabiliteitskussen, slam ball, sandbag, gliding disk en kettlebell. Het gewicht varieert van 1-23 kg (2-50 lbs). Het gewicht is afgebeeld op de SandBell en de gebruikte kleurcodes geven een visuele indicatie van het gewicht. Het gebruik van neopreen maakt het vastpakken van de SandBell eenvoudig, terwijl het sterk genoeg is om dagelijks intensief te gebruiken. Met de SandBell kan een veelvoud aan oefeningen, van eenvoudig tot complex, uitgevoerd worden. De SandBell kan in de plaats van meerdere soorten fitnesstools, zoals halters, medicine balls, kettlebells, gebruikt worden. Bespaar tijd, geld en opslagruimte door te investeren in een kleine of grote verzameling SandBells.

Kettlebells

Kettlebells online kopen? Dan bent u bij Sport Lavit aan het juiste adres! Een uitgebreid assortiment Kettlebells voor krachttraining en Core Stability training.

Medicine Balls | Medicijn ballen

Een medicijn bal is een zware bal die gebruikt wordt voor gymnastische oefeningen. Medicijn ballen worden veelal gebruikt om met oefeningen bepaalde spiergroepen te versterken. Ze worden op allerlei manieren overgegooid of meegedragen met bewegingen.

Triggerpoint

Trigger points veroorzaken hoofdpijn, pijn in nek en kaak, pijn in de onderrug, tennisarmen en carpaaltunnel syndromen. Ze zijn de bron van de pijn in gewrichten, zoals de schouder, pols, heup, knie en enkel, die zo vaak wordt aangezien voor artritis, tendinitis, bursitis, en letsel aan de gewrichtsbanden. Triggerpoints veroorzaken ook nog andere symptomen, zoals duizeligheid, oorpijn, sinusitis, misselijkheid, maagzuur, hartritmestoornissen, pijn aan de geslachtsdelen en gevoelloosheid in handen en voeten. Zelfs fibromyalgie kan zijn oorsprong hebben in triggerpoints. Gelukkig komen de symptomen die door triggerpoints worden veroorzaakt voor in voorspelbare patronen. Als je weet waar je zoeken moet, zijn triggerpoints gemakkelijk te vinden en uit te schakelen. Het systeem van zelfmassage is makkelijk uit tevoeren met de Triggerpoint producten van Sport lavit.

Oefentherapie

De fysiotherapeut geeft vaak oefeningen, ook wel oefentherapie genoemt, wordt bij fysiotherapie ook gebruikgemaakt van andere technieken en hulpmiddelen zoals massage, ultrageluid, tractie e.d. en wordt de oefentherapie vaak met behulp van fitnessapparatuur gegeven of met oefenmaterialen als balans trainers, thera-banden en gewichten. Bij Sport Lavit hebben we een groot assortiment diverse oefentherapie artikelen. "Oefentherapie heeft bij veel aandoeningen aan spieren, gewrichten en zenuwen een positief effect, blijkt uit onderzoek van de Gezondheidsraad". - Wikipedia –

Thera-Band

Thera-Band Fysiobanden en tubes: Fysiobanden en tubes bieden veelzijdige oefenmogelijkheden voor het verbeteren van kracht, mobiliteit en flexibiliteit.

Trainingsmaterialen

Verhoog je snelheid, wendbaarheid en coördinatie met de trainingsmaterialen uit de Speed & Agility productlijn van Sport Lavit.