Tubigrip D 10 m. / huidskleur

Tubigrip compression
Tubigrip compression is een druk- en steungevend buisverband dat verschillende toepassingen kent. Zo wordt tubigrip toegepast bij lichte vormen van oedeem, na gipsbehandeling, bij spataderen en verrekkingen van pezen of banden. Tubigrip compression knelt niet af, omdat de zwachtel zich vormt naar het lichaamsdeel. Tubigrip wordt dubbel aangebracht op het betreffende lichaamsdeel en geeft overal een gelijkmatige druk. Het Tubigrip buisverband is vervaardigd van katoen met omwonden elastische draden die los zijn meegeweven. De Tubigrip beige is door de huidskleur onopvallend, waardoor deze overal onder kan worden gedragen.

Tubigrip maten
Er zijn diverse maten Tubigrip beige leverbaar. Ook is Tubigrip verkrijgbaar voor verschillende lichaamsdelen. Zo is er Tubigrip arm, Tubigrip knie, maar ook Tubigrip onderbeen of dijbeen. Bekijk hieronder de verschillende Tubigrip maten:

  • Maat C: arm medium, enkel small
  • Maat D: arm large, enkel medium, knie small
  • Maat E: enkel large, knie medium, dijbeen small
  • Maat F: knie large, dijbeen medium

Heeft u vragen over Tubigrip compression? Of heeft u een vraag over Tubigrip D 10 m. / huidskleur? Neem dan gerust contact op met onze Sport Lavit klantenservice. Wij helpen u graag verder.