Viro effect handdesinfectie 1 liter

Viro effect handdesinfectie is een handdesinfectant ter bescherming tegen virussen en bacterieën. Viro effect handdesinfectie wordt geleverd in een fles met klikdop van 1 liter. Viro effect handdesinfectie bevat een oplossing van natriumhypochloriet, 0,6% CI actief. Dit middel is vrijgegeven door het CTGB (N-13732) als desinfectiemiddel tegen o.a. het coronavirus, ook het RIVM heeft dit goedgekeurd!

Viro effect handdesinfectie is ideaal voor gebruik in de huisartsenpraktijk, ziekenhuis, fysiopraktijk, salon, praktijk of gewoon thuis. Met deze hygiënische handontsmetter reinig je de handen makkelijk zonder water. Werkzaam tegen bacteriën, gisten, schimmels en virussen. Uitstekende verdraagzaamheid, ook bij langdurig gebruik. Direct werkzaam alsmede een residuwerking.

Voordelen Viro effect handdesinfectie :

  • goedgekeurd door CTGB en het RIVM
  • registratienummer 13732N
  • desinfecterend
  • diep reinigend
  • geen water nodig
  • goedkoop

Lees voor gebruik goed de verpakking voor gebruiksinstructies!
Viro Effect is een gebruiksklaar handdesinfectant voor professionele zorgaanbieders. Viro Effect is in een dosering van minimaal 5 ml. voor beide handen en een inwerktijd van minimaal 30 seconden geschikt voor gebruik tegen corona virussen.

Wanneer Viro handdesinfectie in contact komt met de ogen, voorzichtig spoelen met water gedurende enkele minuten. Contactlenzen verwijderen indien mogelijk. Blijven spoelen en een arts waarschuwen. Laat het label zien.
Wanneer Viro Effect handdesinfectant wordt ingeslikt, mond met water doorspoelen (alleen als de persoon bij bewustzijn is!). Wanneer persoon die Viro effect desinfectie doorgeslikt heeft onwel wordt, raadpleeg een arts. Laat het label zien.
Buiten bereik van kinderen houden.
De Spraykop van de Rowo Septospray past perfect op de fles van viro effect, artikelnummer 114271.