ZenGrowth Biologische Wegwerp handdoeken Rol 0.36m x 100m (240 handdoeken)

wegwerp handdoeken van ZenGrowth zijn perfect voor kappers, masseurs, schoonheidsspecialisten en spa's. In tegenstelling tot veel andere wegwerp handdoeken, worden onze handdoeken volledig geproduceerd binnen de EU, onder strenge milieueisen. De handdoeken worden gemaakt van organisch extra zacht katoen en zijn 100% biologisch afbreekbaar.

De wegwerphanddoeken worden hier op een rol van 100 meter geleverd. Iedere 40cm zit er een scheurrandje, en beschik je dus over handdoeken van zowel 30 x 40cm als 30 x 80cm. De handdoeken van 30 x 40cm worden vaak gebruikt als gastendoekjes, als je cliënt bijvoorbeeld zijn handen heeft gewassen.  

Het katoen dat we gebruiken voor deze wegwerp handdoeken is volledig Ecocert gecertificeerd en voldoet daarmee aan hoge milieu standaarden. De handdoeken zijn in 4 maanden volledig gecomposteerd tot voedingsrijk materiaal dat geen giftige resten achterlaat. Hiermee zijn ze zelfs beter voor het milieu dan reguliere handdoeken (omdat je op veel wasbeurten zult besparen).

Naast de ecologische voordelen van onze wegwerp handdoeken, zijn er ook veel praktische voordelen. Zo absorberen de handdoeken veel water en olie, waardoor ze erg geliefd zijn bij kappers en masseurs. Uiteraard zijn de handdoeken ook extreem zacht, waardoor ze comfortabel op de huid aanvoelen.

Kenmerken Zengrowth wegwerp handdoeken:

  • 240 handdoeken op een rol
  • 52 gram per m2
  • kleur wit
  • afmeting 36 X 100m
  • gemaakt van organisch katoen
  • Ecocert gecertificeerd
  • 100% biologisch afbreekbare handdoek

Gebruikt u veel handdoeken binnen uw massagepraktijk of salon? Kies dan milieubewust voor Zengrowth wegwerphanddoeken.
Voor grootverbruikers hebben we speciale staffelprijzen.