ADL hulpmiddelen Kinderen

Vorige1Volgende

Gel-Beertje Warmtetherapie RowoBeertje met speciale gel gevuld voor veilige warmtetherapie bij kinderen. Medicijnproduct ISO 13485

4,55

excl. BTW

Beker Vitility - TransparantDe drinkbeker wordt geleverd met twee deksels met drinktuit met verschillende openingen, waardoor drinken makkelijker wordt.

7,40

excl. BTW

Beker Vitility - RoodDe tuit met de smalle opening is geschikt voor het drinken van dunne vloeistoffen, zoals thee en/of koffie. De tuit met een grote opening is geschikt voor het drinken van dikkere vloeistoffen, bijvoorbeeld soep.

7,40

excl. BTW

Bestek Vitility - mesHet bestek heeft een zacht, ergonomisch gevormd handvat dat, mede vanwege de structuur van het materiaal, zorgt voor meer grip. De lepels en vork kunnen, indien nodig, enkele malen, in de voor de gebruiker gewenste stand gebogen worden.

7,40

excl. BTW

Bord Pearl - hoge randGeschikt voor mensen met een beperkte handfunctie, spierfunctie, coördinatievermogen of die maar één hand kunnen gebruiken om zelfstandig te eten. De opstaande rand voorkomt dat het eten van het bord glijdt.

7,40

excl. BTW

Schaar ObanVersnipperen wordt heel eenvoudig met de schaar met vijf knipbladen. De vijf roestvrijstalen bladen knippen moeiteloos door bijvoorbeeld papier. Maar de schaar kan ook worden gebruikt voor het versnipperen van kruiden om bijvoorbeeld het eten te garneren.

8,89

excl. BTW

Handvatverdikker Foamgrip S-M-LHiermee verdikt u elk willekeurig handvat waardoor de gebruiker met een verminderde handfunctie beter een gebruiksvoorwerp vast kan houden. Het materiaal is gemaakt van anti-slipmateriaal.

10,71

excl. BTW

Sleutelgeleider VitilityDe sleutelgeleider maakt het makkelijker de sleutel in het sleutelgat te doen, voor het openen en het sluiten van het slot van een deur.

15,80

excl. BTW