Compressiekleding

Vorige1Volgende

Compressiebroek | Slidingbroek | LPLP Compressiebroek geeft ondersteuning aan de buikspieren, hamstrings, liesspieren, quadriceps en lage rugspieren.

Vanaf 34,22

LP WarmtebroekLP warmtebroek is een lichtgewicht warmhoud-of trimbroek. Voorzien van zoom met aantrekkoord. Geeft warmte en steun aan hamstrings en quadriceps. Helpt pijn bij liesblessures verminderen. Aanbevolen door fysiotherapeuten en trainers.

Vanaf 45,75

Compressiekousen | Rel-Sport Zwart per paarRel-Sport compressiekousen van Medilast dragen bij aan ontspanning na de sport en zijn essentieel om te dragen tijdens het reizen, omdat ze de kans op het economy class-syndroom (arteriële trombose) verkleinen.

Vanaf 36,45

McDavid Active Runner Socks zwart | CompressiekousenHet dragen van McDavid Active Runner Socks vermindert verzuring van de spieren en versnelt het herstel van de spieren.

Vanaf 29,20

McDavid Recovery Compressie kousenDe McDavid Recovery Compressie kousen verbeteren de bloedcirculatie in de voeten en kuiten dankzij Targeted Compression technologie. Verhoogt de bloeddoorstroming wat zorgt voor een snellere en meer complete recuperatie.

Vanaf 33,25

McDavid Cross CompressiebroekExclusieve McDavid Cross Compressie technologie verwarmt en stabiliseert de spieren door het nabootsen van taping technieken gebruikt door sporttrainers. Geeft steun aan de hamstrings en quadriceps. Vormt een wrap voor de behandeling van heupblessures.

Vanaf 39,95

McDavid Recovery BroekDe McDavid Recovery broek is een compressiebroek die zorgt voor de perfecte balans tussen vocht- en warmteregulatie. Zorgt voor stabilisatie en verwarmt de grote spiergroepen.

Vanaf 63,25

McDavid Recovery ShirtBehaal de best mogelijke prestaties uit je training of wedstrijd met het Recovery Shirt van McDavid. Optimale compressie en vochtregulatie zorgen voor een perfecte trainingspartner.

Vanaf 34,95

McDavid Active Runner Socks wit | CompressiekousenHet dragen van McDavid Active Runner Socks compressiekousen vermindert verzuring van de spieren en versnelt het herstel van de spieren.

Vanaf 29,20