Thera-Band

Vorige1Volgende

Thera-band 45 meterThera-band 45 meter zijn universele latex oefenbanden, die gebruikt kunnen worden voor weerstandstraining. De banden geven zowel positieve als negatieve kracht op de spieren. Training met Theraband geeft zowel verbetering van kracht en beweeglijkheid als samenwerking van spiergroepen.

Vanaf 105,95

Thera-Band 5,5 meterThera-Band 5,5 meter zijn universele latex oefenbanden, die gebruikt kunnen worden voor weerstandstraining. Thera-banden geven zowel positieve als negatieve kracht op de spieren. Training met Theraband geeft zowel verbetering van kracht en beweeglijkheid als samenwerking van spiergroepen.

Vanaf 14,08

Thera-Band LoopsThera-Band Loops in 20 cm., 30 cm. of 45 cm. Diverse sterktes van licht tot zeer zwaar.

Vanaf 5,25

Thera-Band Tubing LoopThera-Band Tubing Loop met comfortabele manchetten

Vanaf 15,84

CLX 11 Loops Thera-BandThera-Band CLX 11 Loops, 11 opeenvolgende loops in één band

Vanaf 13,25

Thera-Band Tubing 30,5 meterTheraband Tubing 30,5 meter verpakking

Vanaf 44,09

Thera-Band Soft WeightsThera-Band Soft Weights is het veelzijdige en handzame alternatief voor gewone gewichten en halters.

Vanaf 13,19

Thera-Band Bodytrainer 1,4 m. vastMet de Thera-Band bodytrainer met vaste handgreep heb je een full body workout voor thuis of groepsverband binnen handbereik. De Thera-Band bodytrainer is ook geschikt voor fysiotherapie doeleinden.

Vanaf 11,98

Bodytrainer - flexibel Thera-BandThera-Band bodytrainer flexibel is een nog sterkere tubing met handvaten. Voor extreme training.

Vanaf 12,31

Thera-Band Tubing 7,5 mThera-Band Tubing 7,5 meter is gemaakt van 100 % latex en is extreem sterk.

Vanaf 11,43

Thera-Band latex-vrij 22 meterLatex-vrije oefenbanden van Thera-Band

Vanaf 64,41

Thera-Band NoppenbalTheraBand Noppenballen zijn te gebruiken voor reflexzonemassage, vinger- en grijpoefeningen, ter bevordering van de doorbloeding en sensibiliseren na operaties.

Vanaf 4,59

Thera-Band handtrainersThera-Band Handtrainers worden gebruikt voor het versterken en voor verbetering van de vaardigheden van handen, vingers en onderarmen. Andere toepassingen omvatten het verminderen van stress en warmte en koude therapie.

Vanaf 11,43

Thera-Band deurankerThera-Band deuranker voor Theraband banden en tubing

5,25

excl. BTW

Thera-Band Handgrepen, per paarThera-Band Handgrepen, per paar

7,90

excl. BTW

Thera-band FlexBar Geel - LichtThera-band FlexBar voor oefeningen, fysiotherapie en krachttraining.

13,19

excl. BTW

Thera-band FlexBar Rood - MediumThera-band FlexBar voor oefeningen, fysiotherapie en krachttraining.

14,08

excl. BTW
-10%

Thera-Band Set banden 1,5 mDrie banden van 1,5 meter Thera-Band voor therapeutische doeleinden

Vanaf 13,46

Thera-band FlexBar Groen - ZwaarThera-band FlexBar voor oefeningen, fysiotherapie en krachttraining.

14,96

excl. BTW

Thera-Band Set accessoiresThera-Band Set accessoires met één deuranker, één paar handgrepen en een assist.

17,61

excl. BTW

Thera-band FlexBar Blauw - Zeer ZwaarThera-band FlexBar voor oefeningen, fysiotherapie en krachttraining.

17,61

excl. BTW

Zitbal ProSeries SCP 55 cm / Rood / Thera-BandThera-Band oefenballen zijn opblaasbare ballen die gebruikt worden voor kracht en balanstraining. De Thera-Band oefenbal is leverbaar in 5 maten om een individuele aanpassing aan de lichaamslengte mogelijk te maken.

23,02

excl. BTW

Thera-Band ABS Zit en oefenbal groen 65 cmThera-Band oefenballen zijn opblaasbare ballen die gebruikt worden voor kracht en balanstraining. ABS (Anti Burst System) oefenballen van Thera-Band bieden een extra veiligheidsmarge bij het doen van kernkracht- of rompoefeningen en in toepassingen voor revalidatie.

23,69

excl. BTW

Thera-Band Stretch StrapHet gebruik van de Thera-Band Stretch Strap maakt stretchen makkelijk en toegankelijk: is het ideale middel voor PNF-stretching zonder gebruik te hoeven maken van een partner. De Thera-Band Stretch Strap wordt al gebruikt door veel professionele sporters in sporten als tennis, golf, squash, voetbal, basketbal en atletiek.

25,10

excl. BTW
-10%

Thera-band Balanstrainer - groenThera-Band balanstrainer wordt gebruikt bij knie- rug- en enkelrevalidatie en door senioren om de motorische vaardigheden en de balans te verbeteren.

23,80

excl. BTW
-10%

Thera-band  balanstrainer blauwThera-Band balanstrainer wordt gebruikt bij knie- rug- en enkelrevalidatie en door senioren om de motorische vaardigheden en de balans te verbeteren.

23,80

excl. BTW

Thera-Band ABS Zit en oefenbal blauw 75 cmABS (Anti Burst System) oefenballen van Thera-Band bieden een extra veiligheidsmarge bij het doen van kernkracht- of rompoefeningen en in toepassingen voor revalidatie. Het speciale materiaal voorkomt plotseling barsten wanneer de bal met een scherp voorwerp in aanraking komt.

29,30

excl. BTW

Thera-band Balanskussen 33 cm. groenDe Thera-Band Balanskussens worden gebruikt voor dynamisch en onbelast zitten.

38,11

excl. BTW
-10%

Thera-band Balanstrainer - zwartThera-Band balanstrainer wordt gebruikt bij knie- rug- en enkelrevalidatie en door senioren om de motorische vaardigheden en de balans te verbeteren.

38,93

excl. BTW

Thera-Band ABS Zit en oefenbal zilver 85 cmThera-Band oefenballen zijn opblaasbare ballen die gebruikt worden voor kracht en balanstraining. De Thera-Band oefenbal is leverbaar in 5 maten om een individuele aanpassing aan de lichaamslengte mogelijk te maken.

45,00

excl. BTW

Thera-band Balanskussen 36 cm. blauwDe Thera-Band Balanskussens worden gebruikt voor het trainen van je rugspieren en bekkenbodem.

46,87

excl. BTW
-10%

Thera-Band Dispenser 30 x 1,5 meterDispenser met 30 Therabanden in de lengte van 1,5 meter. Therabanden zijn universele latex oefenbanden die gebruikt kunnen worden voor weerstandstraining. Therabanden zijn in verschillende sterktes verkrijgbaar.

Vanaf 91,38

Thera-Band Wall StationHet TheraBand Wall Station is een compact revalidatiesysteem voor het hele lichaam, ontworpen voor krachttraining in de kliniek, en het beschikt over de bekende kleuren en weerstandsniveaus van TheraBand clip-connect slangen. Dit uitgebreide revalidatiesysteem voor de bovenste en onderste ledematen heeft een multidimensionaal ontwerp met drie bewegingsvlakken om patiënten hetzelfde bewezen TheraBand-progressiesysteem te leren dat ze thuis zullen gebruiken. Het systeem biedt ook een uitgebreid accessoirepakket met zachte handgrepen, extremiteitsriemen en hoofdband.

556,20

excl. BTW