Trainingsmaterialen fysiotherapie

Diverse training en oefen materialen voor Fysiotherapie, de beoefende sporter en de thuis sporter. Of je nu wilt trainen op kracht, snelheid of wendbaarheid bij Sport Lavit vindt je precies jouw training equipment. Mensen die revalideren na een sportblessure vinden hier precies wat zij zoeken, met meer dan 30 jaar ervaring is Sport Lavit een uitstekende partij voor diverse training mogelijkheden. Bekende merken als Triggerpoint, Waff, Polar, Thera-Band, Kettlebells, Sandbells, Aquabags, Kamagon, Steelbells, Medicine Bells en medicijn ballen, BOSU, Hyper Wear, Dynamax zijn te verkrijgen bij Sport Lavit

Vorige1|2|3

Thera-band 45 meterThera-band 45 meter zijn universele latex oefenbanden, die gebruikt kunnen worden voor weerstandstraining. De banden geven zowel positieve als negatieve kracht op de spieren. Training met Theraband geeft zowel verbetering van kracht en beweeglijkheid als samenwerking van spiergroepen.

Vanaf 105,95

Thera-Band 5,5 meterThera-Band 5,5 meter zijn universele latex oefenbanden, die gebruikt kunnen worden voor weerstandstraining. Thera-banden geven zowel positieve als negatieve kracht op de spieren. Training met Theraband geeft zowel verbetering van kracht en beweeglijkheid als samenwerking van spiergroepen.

Vanaf 14,08

Thera-Band LoopsThera-Band Loops in 20 cm., 30 cm. of 45 cm. Diverse sterktes van licht tot zeer zwaar.

Vanaf 5,25

Thera-Band Tubing LoopThera-Band Tubing Loop met comfortabele manchetten

Vanaf 15,84

CLX 11 Loops Thera-BandThera-Band CLX 11 Loops, 11 opeenvolgende loops in één band

Vanaf 13,25

Thera-Band Tubing 30,5 meterTheraband Tubing 30,5 meter verpakking

Vanaf 44,09

Compressiekousen | Rel-Sport Zwart per paarRel-Sport compressiekousen van Medilast dragen bij aan ontspanning na de sport en zijn essentieel om te dragen tijdens het reizen, omdat ze de kans op het economy class-syndroom (arteriële trombose) verkleinen.

Vanaf 36,45

Medicine Balls | Medicijn ballenMedicijn Bal training wordt voornamelijk gebruikt om kracht en conditie te trainen, waarbij vooral het accent ligt op de armen, schouders en romp.

Vanaf 16,20

KettlebellVanwege de combinatie van kracht en cardio is een kettlebell training van toegevoegde waarde voor iedere vorm van duursport of krachtsport.

Vanaf 9,30

Hyper Wear SandBell | EmptyDe SandBell, gemaakt van rekbaar neopreen, is een kruising tussen een dumbell, barbell, medicine ball, grip bag, stabiliteitskussen, slam ball, sandbag, gliding disk en kettlebell.  Deze Sandbell dient u zelf af te vullen.

Vanaf 13,72

Hyper Vest PRO gewichtsvest Hyper WearHet Hyper vest Pro gewichtsvest van Hyper Wear is een gewichtsvest dat het effect creëert van extra massa dat evenredig is verdeeld rondom de romp, bedoeld om extra weerstand te produceren tijdens training. Door te trainen met dit extra lichaamsgewicht kunnen trainingsresultaten enorm toenemen.

Vanaf 198,30

ParachuteMet de Parachute kunnen zowel weerstand als overspeed trainingen gedaan worden zonder partner en zorgt voor een verbetering van paslengte en frequentie.

Vanaf 86,45

Leap frogMet de Leap Frog kan voortdurend en afwisselend passeren en hardlopen met weerstand worden getraind.

Vanaf 48,60

Dynamax Medicine Balls | Medicijn BallenDe unieke kenmerken van de Dynamax Medicijn Bal zijn het standaard formaat (35,5 cm) en de comfortabele grip, die ervoor zorgen dat de ballen zacht en gripvol aanvoelen.

Vanaf 80,29

Foamrol The Grid 2.0Met de foamrol The Grid 2.0. ontvang je een ultieme massage.

Vanaf 53,64

Thera-Band Soft WeightsThera-Band Soft Weights is het veelzijdige en handzame alternatief voor gewone gewichten en halters.

Vanaf 13,19

Thera-Band Bodytrainer 1,4 m. vastMet de Thera-Band bodytrainer met vaste handgreep heb je een full body workout voor thuis of groepsverband binnen handbereik. De Thera-Band bodytrainer is ook geschikt voor fysiotherapie doeleinden.

Vanaf 11,98

Bodytrainer - flexibel Thera-BandThera-Band bodytrainer flexibel is een nog sterkere tubing met handvaten. Voor extreme training.

Vanaf 12,31

Thera-Band Tubing 7,5 mThera-Band Tubing 7,5 meter is gemaakt van 100 % latex en is extreem sterk.

Vanaf 11,43

Bounce-Back Horde / CawilaDe horde gaat door het gewicht in de bochten zelfstandig weer staan.  Van robuust, slagvast kunststof. Breedte ca. 70 cm.

Vanaf 7,15

Cawila Slalom stangCawila stangen voor het uitzetten van een slalom parcours. Onmisbaar op het trainingsveld!

Vanaf 4,95

Cawila TrainingsstangCawila trainingsstang voor uitzetten van slalom-parcours, evt. uitbreidbaar met adapter (los verkrijgbaar). Trainingsstang gemaakt van PE materiaal. Slag- en slijtvast.

Vanaf 2,45

Match-U fitnessballen | OefenballenMatch-U oefenballen voor training van de rompstabiliteit, core-power onder begeleiding van een fysiotherapeut of voor thuisgebruik. Match-U fitnessballen zijn verkrijgbaar in diverse maten.

Vanaf 9,88

Team hesje overgooierHesjes teamsport overgooiers in diverse kleuren

Vanaf 4,75

Thera-Band latex-vrij 22 meterLatex-vrije oefenbanden van Thera-Band

Vanaf 64,41

Balans egelDe balans egel is ideaal voor balans, coördinatie en krachtoefeningen maar ook voor ontspanning, bijvoorbeeld voetmassage.

Vanaf 5,74

Thera-Band NoppenbalTheraBand Noppenballen zijn te gebruiken voor reflexzonemassage, vinger- en grijpoefeningen, ter bevordering van de doorbloeding en sensibiliseren na operaties.

Vanaf 4,59

Thera-Band handtrainersThera-Band Handtrainers worden gebruikt voor het versterken en voor verbetering van de vaardigheden van handen, vingers en onderarmen. Andere toepassingen omvatten het verminderen van stress en warmte en koude therapie.

Vanaf 11,43

Ultimateinstability AquaballsTijdens training met de Ultimateinstability Aquaballs moet het hele lichaam hard werken om het instabiele water te verplaatsen of onder controle te houden.

Vanaf 111,53

Fasciq FlossbandFasciq Flossband. Flossbanden worden met name gebruikt door de professionele therapeut voor de behandeling van de fascia. De keuze van de flossband is afhankelijk van het te behandelen gebied en de hoeveelheid compressie die nodig is.

Vanaf 7,40

Gymstick originalDe Gymstick original is geschikt voor groepstraining, personal training, revalidatie en je kan er zelfs thuis mee trainen. De mogelijkheden van de Gymstick original zijn ongekend.

Vanaf 59,46

Fieldpower vestMulti-training vest voor Fieldpower.

Vanaf 90,00

Eggsercizer handtrainerDe Eggsercizer is een ergonomisch gevormd weerstandsballetje in de vorm van een ei. Ideaal voor therapie ondersteunende oefeningen zoals het verstevigen van de hand en vingerspieren. De werking van de Eggserzicer strekt zich over de gehele arm tot in de schouder uit. Door de afwisselende spanning en ontspanning heeft de Eggsercizer een sterk stressverminderende werking.

Vanaf 7,60

Rubber Hex dumbbells Core Power | per setRubber Hex dumbbells van Core Power zijn gewichten voor krachttraining en spiergroei. Doordat de dumbbells uitgevoerd zijn in hexagon (achthoek) kunnen verschillende grondoefeningen gedaan worden.

Vanaf 5,37

Triggerpoint balDe Triggerpoint bal is een hard rubberen bal voor de zelfbehandeling van triggerpoint gerelateerde klachten. De triggerpoint tool gebruik je als een massagebal die diep doordringt in het weefsel. Hij wordt onder andere gebruikt bij de behandeling van stijve spieren (spierknopen).

Vanaf 1,35

excl. BTW

Cawila Elite training en coach boekHet Cawila Coach en training boek is een onmisbaar stuk gereedschap voor de moderne trainer.

3,49

excl. BTW

Triggerpoint Massage bal zwartHard rubberen Triggerpoint Massage bal voor behandelen van Triggerpoints.

3,50

excl. BTW

Cawila Horde 15 cmCawila Horde 15 cm. hoge horde.

3,55

excl. BTW

Cawila Slalom adapter met knikelementCawila slalom adapter met knikelement. Zorgt voor het meebuigen van de trainingsstang bij slalom training.

4,12

excl. BTW
-15%

Dumbels | Halters | Vynil 0.5 kg per 2 stuksHalters met antislip oppervlak. De halters zijn in speelse kleuren uitgevoerd en liggen fijn in de hand door de zachte afwerking van het antislip oppervlak. Onmisbaar in iedere oefen ruimte, of het nu voor balanstraining is of voor krachttraining. Halters zijn voor iedere sporter een onmisbaar instrument.

3,83

excl. BTW

Speedrings | loopringen 60 cm. oranjeSpeedringen voor op het veld of in de zaal. Loopringen met een doorsnede van 60 cm. in de kleur oranje

5,79

4,50

excl. BTW

Speedrings | loopringen 60 cm. geelSpeedringen voor op het veld of in de zaal. Loopringen met een doorsnede van 60 cm. in de kleur geel

5,79

4,50

excl. BTW

Cawila Horde L / Hoogte 32 cmCawila Horde 32 cm. hoge horde voor speed en agility training. Ideaal voor coördinatie-, sprong- en snelheidstraining. Geschikt voor training indoor en outdoor.

4,71

excl. BTW

Ballenpomp Sportec Double ActionBallenpomp Sportec klein model, handig mee te nemen in de sporttas

4,95

excl. BTW

Cawila reactie riemCawila reactie riem voor snelheid, coördinatie en reactie training

4,95

excl. BTW

Cawila Slalomstang voet verzwaardCawila Slalomstang voet verzwaard voor trainingsstangen rechtop te plaatsen op het veld of in de zaal.

4,96

excl. BTW

Thera-Band deurankerThera-Band deuranker voor Theraband banden en tubing

5,25

excl. BTW

Super Grip Sport Lavit 75 ml.Sport Lavit SUPER GRIP is dè vervanger van Talk poeder! Met Super grip heb je geen zweethanden meer, je krijgt meer grip tijdens intensieve inspanning zonder het knoeien van talkpoeder en magnesiumpoeder.

Vanaf 5,17

excl. BTW

Gewichtsmanchet 2 x 0,5 kiloGewichtsmanchet 2 x 0,5 kilogram. Makkelijke bevestiging met klittenband.

6,57

excl. BTW

Clipbord | Taktiekbord HandbalCawila Clipbord | Taktiekbord 40 x 25 cm. voor gebruik bij handbaltraining of wedstrijden

6,95

excl. BTW

Clipbord | Taktiekbord VoetbalCawila Clipbord | Taktiekbord 40 x 25 cm. voor gebruik bij voetbaltraining of wedstrijden

6,95

excl. BTW

Thera-Band Handgrepen, per paarThera-Band Handgrepen, per paar

7,90

excl. BTW

Triggerpoint Mobipoint Massage BallDe Mobipoint Massage Ball van Triggerpoint verlicht spierspanning en door de diepe noppen verdwijnt de pijn in handen en voeten als sneeuw voor de zon.

8,22

excl. BTW

Dumbels | Halters | Vynil 1 kg per 2 stuksHalters met antislip oppervlak. Onmisbaar in iedere oefen ruimte, of het nu voor balanstraining is of voor krachttraining. Halters zijn voor iedere sporter een onmisbaar instrument. - Gietijzeren halter met coating - Antislip oppervlak - Zeer hygienisch; neemt geen vuil op - Gemakkelijk schoon te maken

9,00

excl. BTW

Match-U SchouderstretcherMatch-U Schouderstretcher op katrol om eenvoudig thuis oefeningen te doen. Plaats de Match-U schouderstretcher met het anker achter de deur en je kunt meteen beginnen.

Vanaf 7,69

excl. BTW

Gewichtsmanchet 2 x 1 kiloGewichtsmanchet 2 x 1 kilogram. Makkelijke bevestiging met klittenband.

9,05

excl. BTW

Sport Lavit Ref Foam 125 ml.Scheidsrechter foam van Sport Lavit

9,05

excl. BTW

Handtrainer 5 > 20 Kg.Handtrainer voor training van spieren in de hand, de pols en onderarm.

13,18

9,05

excl. BTW

Massagestaaf RowoMassagestaafje van Rowo voor het gemakkelijk wegmasseren van Trigger points.

9,95

excl. BTW

SpringtouwSpringtouw voor training van snelheid en uithoudingsvermogen.

9,95

excl. BTW

Handtrainer 20 > 40 Kg.Handtrainer voor training van spieren in de hand, de pols en onderarm.

14,01

9,95

excl. BTW
-25%

Training Cones / Pionnen per 4 stuks wit, 16 cm. hoogTraining Cones zijn stevige en duurzame pionnen per 4 stuks wit.

7,50

excl. BTW

Trimona Handbalwax | Handbal hars 250gTrimona Handbalwax geeft een betere grip op de bal. Trimona Handbal hars in een pot van 250 gram.

12,40

10,00

excl. BTW

Stopwatch Maxim 150Stopwatch Maxim 150 voor tijdmetingen

14,01

11,50

excl. BTW

Cawila Stangentas | Trainingsstangen | SlalomCawila Draagtas voor vervoer van maximaal 30 trainingsstangen. Zet het slalom parcours uit met de trainingsstangen en na de training kun je deze makkelijk opbergen en vervoeren met de draagtas.

11,80

excl. BTW

Coachbord | Taktiekbord HandbalCawila Coachbord | Taktiekbord 30 x 45 cm. voor gebruik bij handbaltraining of wedstrijden

11,95

excl. BTW

Coachbord | Taktiekbord voetbalCawila Coachbord | Taktiekbord 30 x 45 cm. voor gebruik bij voetbaltraining of wedstrijden

11,95

excl. BTW
-15%

Triggerpoint Massage Ball MB1Wanneer je last hebt van spierspanning in een probleemgebied is de MB1 Massagebal de ideale tool. Je kunt de spierspanning verminderen door gebruik te maken van de massagebal.

10,50

excl. BTW

Clip Houder Ref Foam Spray / LavitClip houder voor referie foam

12,36

excl. BTW

Dual Massage BallDe Dual Massage Ball is ideaal voor zelfmassage van triggerpoints in o.a. heupen, nek, achillespees en voeten.

12,39

excl. BTW

Muscle massage kit | LifelineLifeline Muscle massage kit met 2 Verschillende massagerollers die een ergonomisch ontwerp hebben om de diepe weefsels te bereiken. Deze massagerollers hebben noppen om te masseren en herstel te activeren.

12,39

excl. BTW

Stopwatch Maxim 250Stopwatch Maxim 250 voor tijdmetingen

15,66

12,95

excl. BTW

Thera-band FlexBar Geel - LichtThera-band FlexBar voor oefeningen, fysiotherapie en krachttraining.

13,19

excl. BTW

Trimona Handbalwax Easy Clean | Handbal hars 250 gramTrimona Handbalwax geeft een betere grip op de bal. Trimona Handbal hars Easy Clean is gemakkelijk van de handen en de vloer te verwijderen.

16,53

13,50

excl. BTW

Agility horde 15 cm. p/st.De Agility Horde is onmisbaar bij de diverse sporttrainingen. Snel voetenwerk is van groot belang om prestaties te bevorderen. Verbeter zijwaartse beweging, behendigheid en snelheid met deze agility horde van duurzaam plastic (wit). Gemaakt van hoogwaardig materiaal, de Agility horde is vrijwel onbreekbaar.

13,97

excl. BTW

Thera-band FlexBar Rood - MediumThera-band FlexBar voor oefeningen, fysiotherapie en krachttraining.

14,08

excl. BTW
-10%

Cawila Trainingsladder 6 meter x 50 cm.Cawila Trainingsladder 6 meter x 50 cm. met verstelbare sporten (latjes) voor snelheid- en wendbaarheidtraining.

12,78

excl. BTW
-10%

Thera-Band Set banden 1,5 mDrie banden van 1,5 meter Thera-Band voor therapeutische doeleinden

Vanaf 13,46

Aeroskip Speedrope | SpringtouwDe AeroSkip Speedrope is hét springtouw voor training van snelheid en uithoudingsvermogen.

14,71

excl. BTW

Sportec trainingsladder 4 meterSportec trainingsladder voor snelheid en coördinatie training.

14,95

excl. BTW

Thera-band FlexBar Groen - ZwaarThera-band FlexBar voor oefeningen, fysiotherapie en krachttraining.

14,96

excl. BTW

Trigger Point Massage BallDe Trigger Point Massage Ball is het eerste en meest veelzijdige hulpmiddel van Trigger Point. Moeilijk bereikbare lichaamsregio's kunnen door de Trigger Point Massage Ball gemasseerd worden. Gebruik de vloer, de muur of harde ondergrond om druk op de massage bal uit te oefenen en de bal op de spier te stabiliseren.

16,45

excl. BTW
-15%

Triggerpoint Massage Massage Ball MBXDe Massage Ball MBX met extra stevige vaste zone bedoeld ter vervanging van het gevoel van de elleboog van de therapeut.

13,99

excl. BTW

Balansbord | Balanstrainer TunturiBalansbord | Balanstrainer Tunturi voor stabilisatie en coördinatie oefeningen.

16,85

excl. BTW

Trimona Handbalwax | Handbal hars 500 gramTrimona Handbalwax geeft een betere grip op de bal. Trimona Handbal hars in een pot van 500 gram.

20,66

16,95

excl. BTW

Agility horde 30 cm. p/st.De Agility Horde is onmisbaar bij de diverse sporttrainingen. Snel voetenwerk is van groot belang om prestaties te bevorderen. Verbeter zijwaartse beweging, behendigheid en snelheid met deze agility horde van duurzaam plastic (wit). Stapelbaar, gemakkelijk op te bergen en mee te nemen. Verkrijgbaar in 15 en 30 cm hoogtes.

17,23

excl. BTW

BOSU DVD EquilibriumBOSU DVD Equilibrium

17,31

excl. BTW

Boek Balanstraining Bosu op elk niveau (Nederlands)Boek Balanstraining Bosu op elk niveau (Nederlandstalig).

17,45

excl. BTW

Bosu boek balanstraining professioneelInstructie naslagwerk van BOSU. Voor professioneel gebruik.

17,61

excl. BTW

Thera-Band Set accessoiresThera-Band Set accessoires met één deuranker, één paar handgrepen en een assist.

17,61

excl. BTW

Thera-band FlexBar Blauw - Zeer ZwaarThera-band FlexBar voor oefeningen, fysiotherapie en krachttraining.

17,61

excl. BTW

Cawila Trainingsladder FIX 6 m x 50 cmCawila Trainingsladder FIX 6 meter x 50 cm. met vaste sporten.

17,95

excl. BTW

Trimona Handbalwax Easy Clean | Handbal hars 500 gramTrimona Handbalwax geeft een betere grip op de bal. Trimona Handbal hars Easy Clean is gemakkelijk van de handen en de vloer te verwijderen.

24,79

20,00

excl. BTW

The Grid - Nano voetrollerTriggerpoint therapie met The Grid - Nano

20,58

excl. BTW

The Grid - Nano X voetrollerTriggerpoint therapie met The Grid - Nano X voetroller.

20,58

excl. BTW

The Grid mini pinkDe GRID is de nummer 1 foam roller: compact, lichtgewicht en uiterst effectief voor de toepassing van Self Myofascial Release (SMR).

20,58

excl. BTW

Triggerpoint Grid balTriggerpoint Grid bal ideaal voor heupen en schouders.

20,58

excl. BTW

Dumbels | Halters | 2 kg per 2 stuksHalters met antislip oppervlak. De halters zijn in speelse kleuren uitgevoerd en liggen fijn in de hand door de zachte afwerking van het antislip oppervlak. Onmisbaar in iedere oefen ruimte, of het nu voor balanstraining is of voor krachttraining. Halters zijn voor iedere sporter een onmisbaar instrument.

20,62

excl. BTW

Foot therapy roller | LifelineLifeline voetroller voor zelfmassage van de voetspieren. De Foot therapy roller van Lifeline helpt herstellen vanaf de bodem.

20,65

excl. BTW

Balans bord Match-UHet Match U balans bord is perfect voor het trainen van je balans, coördinatie en uithoudingsvermogen en is zowel voor fitness als therapie geschikt.

20,95

excl. BTW

Aerosling pully trainers

Trainen met de Aerosling pully trainers is trainen met je eigen lichaamsgewicht. Geen dure fitnessapparatuur maar back to basics. Creëer een functional Full-Body training met de Aerosling Elite. Ongekende variatiemogelijkheden qua trainingsarbeid, de posters of dvd's helpen je verder dan orthodoxe trainingsmethodes. Wil jij corestability trainen? Dan is de Aerosling jouw trainingspartner.

Aquabags

Maak kennis met een nieuwe manier van trainen waarbij traagheid van het water een grote rol speelt. Dankzij de traagheid van het water ontstaat er veel instabiliteit tijdens training. Bij de Aquabags zit de instabiliteit in het gewicht zelf! Hierdoor sluiten de oefenvormen in bijvoorbeeld revalidatietrajecten veel specifieker aan bij daadwerkelijke sportbeoefening en situaties in het dagelijks leven. Tijdens training met de Aquabags moet het hele lichaam hard werken om het instabiele water te verplaatsen of onder controle te houden. Hierdoor train je niet alleen je grote spiergroepen, maar ook al die spieren die je normaal gemakkelijk vergeet.

SandBells en SteelBells

De SandBells zijn verkrijgbaar in gewichten variërend van 1-23 kg (2-50 lbs) en worden geleverd met zandvulling. Hyperwear SandBells zijn onderdeel van Core Power. De SandBell van Hyperwear is het meest veelzijdige en functionele trainingsgewicht op de markt! De SandBell, gemaakt van rekbaar neopreen, is een kruising tussen een dumbell, barbell, medicine ball, grip bag, stabiliteitskussen, slam ball, sandbag, gliding disk en kettlebell. Het gewicht varieert van 1-23 kg (2-50 lbs). Het gewicht is afgebeeld op de SandBell en de gebruikte kleurcodes geven een visuele indicatie van het gewicht. Het gebruik van neopreen maakt het vastpakken van de SandBell eenvoudig, terwijl het sterk genoeg is om dagelijks intensief te gebruiken. Met de SandBell kan een veelvoud aan oefeningen, van eenvoudig tot complex, uitgevoerd worden. De SandBell kan in de plaats van meerdere soorten fitnesstools, zoals halters, medicine balls, kettlebells, gebruikt worden. Bespaar tijd, geld en opslagruimte door te investeren in een kleine of grote verzameling SandBells.

Kettlebells

Kettlebells online kopen? Dan bent u bij Sport Lavit aan het juiste adres! Een uitgebreid assortiment Kettlebells voor krachttraining en Core Stability training.

Medicine Balls | Medicijn ballen

Een medicijn bal is een zware bal die gebruikt wordt voor gymnastische oefeningen. Medicijn ballen worden veelal gebruikt om met oefeningen bepaalde spiergroepen te versterken. Ze worden op allerlei manieren overgegooid of meegedragen met bewegingen.

Triggerpoint

Trigger points veroorzaken hoofdpijn, pijn in nek en kaak, pijn in de onderrug, tennisarmen en carpaaltunnel syndromen. Ze zijn de bron van de pijn in gewrichten, zoals de schouder, pols, heup, knie en enkel, die zo vaak wordt aangezien voor artritis, tendinitis, bursitis, en letsel aan de gewrichtsbanden. Triggerpoints veroorzaken ook nog andere symptomen, zoals duizeligheid, oorpijn, sinusitis, misselijkheid, maagzuur, hartritmestoornissen, pijn aan de geslachtsdelen en gevoelloosheid in handen en voeten. Zelfs fibromyalgie kan zijn oorsprong hebben in triggerpoints. Gelukkig komen de symptomen die door triggerpoints worden veroorzaakt voor in voorspelbare patronen. Als je weet waar je zoeken moet, zijn triggerpoints gemakkelijk te vinden en uit te schakelen. Het systeem van zelfmassage is makkelijk uit tevoeren met de Triggerpoint producten van Sport lavit.

Oefentherapie

De fysiotherapeut geeft vaak oefeningen, ook wel oefentherapie genoemt, wordt bij fysiotherapie ook gebruikgemaakt van andere technieken en hulpmiddelen zoals massage, ultrageluid, tractie e.d. en wordt de oefentherapie vaak met behulp van fitnessapparatuur gegeven of met oefenmaterialen als balans trainers, thera-banden en gewichten. Bij Sport Lavit hebben we een groot assortiment diverse oefentherapie artikelen. "Oefentherapie heeft bij veel aandoeningen aan spieren, gewrichten en zenuwen een positief effect, blijkt uit onderzoek van de Gezondheidsraad". - Wikipedia –

Thera-Band

Thera-Band Fysiobanden en tubes: Fysiobanden en tubes bieden veelzijdige oefenmogelijkheden voor het verbeteren van kracht, mobiliteit en flexibiliteit.

Trainingsmaterialen

Verhoog je snelheid, wendbaarheid en coördinatie met de trainingsmaterialen uit de Speed & Agility productlijn van Sport Lavit.