Kniebrace

Vorige1Volgende

Push med KniebraceDe Push Med knie brace biedt een hoge mate van ondersteuning aan het kniegewricht in medio-laterale richting.

Vanaf 122,66

Brace Knie | open patella | LPDe LP kniebrace met open patella helpt bij herstel na knieoperaties, verstuikingen, gewrichtsontstekingen en als bescherming tegen schaafwonden.

Vanaf 21,00

Kniebrace met baleinen | LPDe LP kniebrace met baleinen beschermt en geeft steun aan het kniegewricht bij blessures of na een operatie.

Vanaf 51,43

Kniebrace Push careDe Push Care Kniebrace biedt compressie rondom het kniegewricht, waardoor het stabiliteitsgevoel in het gewricht wordt verbeterd.

Vanaf 73,53

BioSkin Kniebrace Hinged Pull-On | Ultima materialBio Skin Scharnierende Kniebrace is een van de lichtste scharnierende knie braces beschikbaar. De bi-centric, aluminium scharnieren zijn licht van gewicht en bieden extra steun aan knieën met ligament schade.

Vanaf 99,19

Push Sports kniebraceDe Push Sports kniebrace is een prettig zittende sportbrace, die de buigbewegingen van de knie volledig toelaat. De Push Sports kniebrace heeft 2 bladveren voor optimale ondersteuning van de knie. Voorzien van 2 straps zakt de Push Sports kniebrace nooit af.

Vanaf 83,00

Kniebeschermer | Kniekussen LPMet de LP kniebeschermer heb je de juiste bescherming in huis tegen kwetsuur van de knie. De LP kniebeschermer word veel gebruikt in de handbal en volleybal en is uitermate geschikt voor keepers.

Vanaf 28,30

Brace Patella | Bauerfeind GenuPointDe Bauerfeind GenuPoint patella brace biedt steun bij stekende pijn onder de knie. De vier geldrukpunten oefenen druk uit op de kniepees en ondersteunt de patella/knieschijf.

Vanaf 34,91

Bauerfeind GenuTrain kniebandageWanneer Uw knie instabiel aanvoelt, gezwollen of pijnlijk is, kan een GenuTrain kniebandage helpen. Zij ondersteunt het gewricht, werkt pijnverlichtend en stimuleert een snellere mobilisatie. GenuTrain tegen Kniepijn - de nieuwe generatie met Omega-pelotte.

Vanaf 64,62

BioSkin Kniebrace Standard knee skin open patella - straps | Ultima materialDe BioSkin Kniebrace Standard knee skin open patella met straps is een lichte kniebrace. De Standard Kneeskin van BioSkin heeft een opening voor de patella en boven en onder circulaire fixatiebanden. Hierdoor blijft de kniebrace goed op haar plaats zitten, ook tijdens het sporten.

Vanaf 45,05

Elastische kniekous LPDe LP elastische kniesteun is goed te gebruiken bij lichte kneuzingen, Zwellingen, Stijfheid, Bloedcirculatieproblemen en ter preventie.

Vanaf 16,47

Brace Patella | LPDe LP Patella brace geeft druk op de patellapees. Verlicht pijn bij o.a. peesontstekingen, gewrichtsontstekingen, springersknie en overbelasting. Door klittenband kan de druk van de patella brace gemakkelijk worden aangepast.

12,00

excl. BTW

Brace Knie | LP | Open LangKnie brace LP open Lang, one size fits all dankzij uniek klitteband ontwerp. Geeft comfortabele druk bij zwakke of overbelaste knieën. Houdt de spieren warm en verbetert de bloedcirculatie.

21,00

excl. BTW

Patellabrace Push SportsDe Patellabrace Push Sports is zeer geschikt voor overbelastingklachten rond de knieschijf. De Pelotte in de Patellabrace van Push Sports oefent druk uit op de kniepees onder de knieschij en vermindert zo pijnklachten bij bijvoorbeeld een jumpersknee en Osgood Schlatter.

23,62

excl. BTW

Push Med PatellabraceDe Push Med Patellabrace biedt lokale druk op de kniepees en ondersteunt de patella. Op deze manier wordt de aanhechting van de bovenbeenspier ontlast en vermindert de trekkracht op het onderbeen waaardoor pijnklachten verminderen. De pelote van de Push Med Patellabrace bestaat uit een huidvriendelijk en veerkrachtig polymeer.

35,78

excl. BTW