Kniebrace

Kniebrace met baleinen | LP

De LP kniebrace met baleinen beschermt en geeft steun aan het kniegewricht bij blessures of na een operatie.

Vanaf 51,43

Kniebeschermer | Kniekussen LP

Met de LP kniebeschermer heb je de juiste bescherming in huis tegen kwetsuur van de knie. De LP kniebeschermer word veel gebruikt in de handbal en volleybal en is uitermate geschikt voor keepers.

Vanaf 28,30

Elastische kniekous LP

De LP elastische kniesteun is goed te gebruiken bij lichte kneuzingen, Zwellingen, Stijfheid, Bloedcirculatieproblemen en ter preventie.

Vanaf 16,47

Kniebrace Push care

De Push Care Kniebrace biedt compressie rondom het kniegewricht, waardoor het stabiliteitsgevoel in het gewricht wordt verbeterd.

Vanaf 73,53

Brace Patella | Bauerfeind GenuPoint

De Bauerfeind GenuPoint patella brace biedt steun bij stekende pijn onder de knie. De vier geldrukpunten oefenen druk uit op de kniepees en ondersteunt de patella/knieschijf.

Vanaf 34,91

Push med Kniebrace

De Push Med knie brace biedt een hoge mate van ondersteuning aan het kniegewricht in medio-laterale richting.

Vanaf 122,66

BioSkin Kniebrace Hinged Pull-On | Ultima material

Bio Skin Scharnierende Kniebrace is een van de lichtste scharnierende knie braces beschikbaar. De bi-centric, aluminium scharnieren zijn licht van gewicht en bieden extra steun aan knieën met ligament schade.

Vanaf 99,19

Bauerfeind GenuTrain kniebandage

Wanneer Uw knie instabiel aanvoelt, gezwollen of pijnlijk is, kan een GenuTrain kniebandage helpen. Zij ondersteunt het gewricht, werkt pijnverlichtend en stimuleert een snellere mobilisatie. GenuTrain tegen Kniepijn - de nieuwe generatie met Omega-pelotte.

Vanaf 64,62

Brace Knie | open patella | LP

De LP kniebrace met open patella helpt bij herstel na knieoperaties, verstuikingen, gewrichtsontstekingen en als bescherming tegen schaafwonden.

Vanaf 21,00

Push Sports kniebrace

De Push Sports kniebrace is een prettig zittende sportbrace, die de buigbewegingen van de knie volledig toelaat. De Push Sports kniebrace heeft 2 bladveren voor optimale ondersteuning van de knie. Voorzien van 2 straps zakt de Push Sports kniebrace nooit af.

Vanaf 83,00

BioSkin Kniebrace Standard knee skin open patella - straps | Ultima material

De BioSkin Kniebrace Standard knee skin open patella met straps is een lichte kniebrace. De Standard Kneeskin van BioSkin heeft een opening voor de patella en boven en onder circulaire fixatiebanden. Hierdoor blijft de kniebrace goed op haar plaats zitten, ook tijdens het sporten.

Vanaf 45,05

Brace Patella | LP

De LP Patella brace geeft druk op de patellapees. Verlicht pijn bij o.a. peesontstekingen, gewrichtsontstekingen, springersknie en overbelasting. Door klittenband kan de druk van de patella brace gemakkelijk worden aangepast.

12,00

excl. BTW

Brace Knie | LP | Open Lang

Knie brace LP open Lang, one size fits all dankzij uniek klitteband ontwerp. Geeft comfortabele druk bij zwakke of overbelaste knieën. Houdt de spieren warm en verbetert de bloedcirculatie.

21,00

excl. BTW

Patellabrace Push Sports

De Patellabrace Push Sports is zeer geschikt voor overbelastingklachten rond de knieschijf. De Pelotte in de Patellabrace van Push Sports oefent druk uit op de kniepees onder de knieschij en vermindert zo pijnklachten bij bijvoorbeeld een jumpersknee en Osgood Schlatter.

23,62

excl. BTW

Push Med Patellabrace

De Push Med Patellabrace biedt lokale druk op de kniepees en ondersteunt de patella. Op deze manier wordt de aanhechting van de bovenbeenspier ontlast en vermindert de trekkracht op het onderbeen waaardoor pijnklachten verminderen. De pelote van de Push Med Patellabrace bestaat uit een huidvriendelijk en veerkrachtig polymeer.

35,78

excl. BTW