Handschoenen en bescherming

Vorige1Volgende

Handschoenen Nitrile 200 stuksAcceleratorvrije Nitrile handschoen. KNGF handschoenen: EN 455 en EN 374

Vanaf 23,10

Semperguard LATEX handschoenen WIT gepoederd doos à 100st.Latex handschoenen WIT gepoederd. Latex handschoenen zijn verkrijgbaar in diverse maten. Latex handschoenen zitten in een doos á 100 stuk deze gepoederde latex handschoenen zijn van zeer goede kwaliteit en geschikt voor éénmalig gebruik. KNGF handschoenen: EN 455 en 374.

Vanaf 9,88

Handschoenen NitrileNitrile handschoenen reduceert door zijn lage chemische residuen de risico's van contact allergieën. De Nitril handschoenen van Screen Touch vopldoen aan de eisen van KNGF handschoenen: EN 374 en EN455

Vanaf 19,95

Handschoenen Vinyl poedervrij 100stVinyl onderzoekhandschoenen zijn primair bestemd voor medisch gebruik om zowel patiënt als gebruiker te beschermen tegen crosscontaminatie. Deze handschoen is uitsluitend geschikt voor kortdurende handelingen met geringe kans op besmetting. KNGF handschoenen: EN 455

Vanaf 17,95

Nitrile handschoenen poedervrij blauwNitrile handschoenen poedervrij zijn geschikt voor diverse niet-steriele verpleegkundige handelingen in ziekenhuizen, verpleeg- en verzorgingshuizen, maar ook voor thuiszorgmedewerkers, tandartsen of huisartsen. De Nitril onderzoekshandschoenen zijn een echte doorbraak ter voorkoming van allergische reacties Type I en Type IV.

Vanaf 14,01

Handschoenen per paar verpakt / maat L / VinylVinyl wegwerp handschoenen, verpakt per paar in de maat Large.

Vanaf 0,34

excl. BTW

Pocket Masker ventiel en filter (Ambu)

1,79

excl. BTW

Mondkapje beugelErvaar meer draagcomfort van uw mondkapje met een mondkapje beugel. Deze uit siliconen gemaakte beugel houdt het mondkapje van de huid en geeft u ruimte om te ademen.

2,00

excl. BTW

Wegwerp schort met lange mouwenWegwerp schort voor éénmalig gebruik voor GGD's, ziekenhuizen, prik en testlocaties. Dit wegwerp schort is ook geschikt voor in de pedicurepraktijk of schoonheidssalon.

2,50

excl. BTW

Transparant mondkapjeTransparante mondkapjes u heeft ze vast al eens gezien in het straatbeeld of in de horeca of winkel. Een transparant mondkapje biedt meer zuurstof en uw gezicht is zichtbaar, waardoor het vriendelijker overkomt.

Vanaf 2,50

excl. BTW

Gezichtsmasker | Face protectorHet gezichtsmasker trekt zich als een soort schild om het gezicht waardoor de gebruiker beschermt is tegen blootstelling aan mogelijke besmetting door micro-organismen die zich via druppels verspreiden. Gezichtsmaskers dienen ter bescherming van het gezicht en de bijbehorende slijmvliezen (ogen, neus, mond) tegen spatten van lichaamsvloeistoffen, nevel en vervuilende druppels. Wapen uzelf en anderen tegen het corona virus door het dragen van een face protector.

Vanaf 3,71

excl. BTW

Veiligheidsbril pedicureWerk veilig met de veiligheidsbril van Sport Lavit.

5,95

excl. BTW

Universele VeiligheidsbrilUniversele veiligheidsbril ter bescherming van de ogen. Ook te gebruiken ter bescherming van de bril doordat deze hier overheen geplaatst kan worden.

5,95

excl. BTW

Chirurgisch mondmaskers Type IIR 3-laags | doos á 30 stuksMondmaskers,Type IIR 3-laags mondkapjes met perfecte pasvorm en hoge filtratie. Deze mondmaskers zijn met neusklem en oor elastiek. Onze chirurgische mondkapjes zijn CE gecertificeerd, Chirurgische mondmaskers, type IIR, conform ISO 14683 : 2019

5,95

excl. BTW

Gezichtsmasker | GezichtsschermGoed beschermd weer aan de slag! Disposable gezichtsschermen beschermen zorgverleners tegen spatten, druppels en verneveling van vloeistoffen die mogelijk besmet kunnen zijn met het coronavirus.

Vanaf 5,95

excl. BTW

Uitwasbaar mondkapje Antibacteriële laag geimpregneerdChirurgisch mondkapje, type IIR, herbruikbaar/wasbaar. Een betaalbare en veilige optie voor gebruik bij contactberoepen of in het openbaar vervoer.

7,99

excl. BTW
-40%

Schort PE 100 x 140 cm. 19Mu | per 25 stuksWegwerp schorten met V-nek en makkelijk afscheurblok met 2 gaten voor ophangen. Deze wegwerp schorten zijn gemaakt van PE 19 Mu dik materiaal.

4,92

excl. BTW

Mouw overtrekken Polyethyleen 100 stuksMouw overtrekken per 100 stuks verpakt. Beschermen de mouwen en onderarmen tegen vlekken.

8,95

excl. BTW

Schuimband 10 stuks t.b.v. Gezichtsscherm | Face Shield ProSchuimband met kleefrand voor het gezichtsscherm Pro. Vervang de schuimband van het de Face Shield Pro ter hygiëne.

9,95

excl. BTW

Wegwerp hoofdmutsje / haarnetjes 100 stuksWegwerp hoofdmutsjes, haarnetjes verpakt per 100 stuks.

10,95

excl. BTW

Plastic Schort PE 128 x 80 cm. 100 stuksWegwerp plastic schorten voor éénmalig gebruik in de pedicurepraktijk of schoonheidssalon.

Vanaf 10,53

excl. BTW

Sport mondmasker MCDavid, WitMCDavid herbruikbaar mondmasker voor sporters. Dit mondmasker beschermd sporters bij wedstrijden, tijdens reizen en interviews. Het MCDavid sportmondmasker is extra zacht, heeft een comfortabele pasvorm en zet zich om het achterhoofd in plaats van om de oren.

12,95

excl. BTW

Sport mondmasker MCDavid, ZwartMCDavid herbruikbaar mondmasker voor sporters. Dit mondmasker beschermd sporters bij wedstrijden, tijdens reizen en interviews. Het MCDavid sportmondmasker is extra zacht, heeft een comfortabele pasvorm en zet zich om het achterhoofd in plaats van om de oren.

12,95

excl. BTW

Sport mondmasker MCDavid, Wit - JEUGDMCDavid herbruikbaar mondmasker voor sporters. Dit mondkapje beschermd sporters bij wedstrijden, tijdens reizen en interviews. Het MCDavid sportmondmasker is extra zacht, heeft een comfortabele pasvorm en zet zich om het achterhoofd in plaats van om de oren. Met dit mondkapje mag je gezien worden, strakke pasvotm en sportief design.

12,95

excl. BTW

Gezichtsscherm | Face Shield ProWilt u een betrouwbaar face shield kopen? Dit gezichtsscherm | Face Shield Pro beschermt zorgverleners, kappers, mensen in de horeca tegen spatten, druppels en verneveling van vloeistoffen, die mogelijk besmet kunnen zijn met het coronavirus.

13,95

excl. BTW

Chirurgisch mondmaskers Type IIR 3-laags | doos á 50 stuksMondmaskers,Type IIR 3-laags mondkapjes met perfecte pasvorm en hoge filtratie. Deze mondmaskers zijn met neusklem en oor elastiek. Onze chirurgische mondkapjes zijn CE gecertificeerd, Chirurgische mondmaskers, type IIR, conform ISO 14683 : 2019

16,95

excl. BTW

Mondmaskers FFP2 á 20 stuks | KN95 mondkapjesMondkapjes FFP2 met filtratie hoger dan 95%. KN95 mondkapjes met perfecte pasvorm door neusstrip. Deze FFP2 mondmaskers met neusklem en oorelastiek zijn CE gecertificeerd, Gecertificeerd en getest volgens de Nederlandse en Europese norm NEN-EU 149:2001+A1:2009

Vanaf 15,95

excl. BTW