Handschoenen en bescherming

Vorige1Volgende

Handschoenen Nitrile 200 stuksAcceleratorvrije Nitrile handschoen. KNGF handschoenen: EN 455 en EN 374

Vanaf 34,95

Semperguard LATEX handschoenen WIT gepoederd doos à 100st.Semperguard Latex handschoenen WIT gepoederd. Semperguard latex handschoenen zijn verkrijgbaar in diverse maten. Semperguard latex handschoenen zitten in een doos á 100 stuks, behalve maat XL deze zitten per 90 stuks verpakt. Semperguard gepoederde latex handschoenen zijn van zeer goede kwaliteit en geschikt voor éénmalig gebruik. KNGF handschoenen: EN 455 en 374.

Vanaf 17,95

Handschoenen NitrileNitrile reduceert door zijn lage chemische residuen de risico's van contact allergieën. De Nitril handschoenen van Screen Touch vopldoen aan de eisen van KNGF handschoenen: EN 374 en EN455

Vanaf 17,95

Handschoenen Vinyl poedervrij 100stVinyl onderzoekhandschoenen zijn primair bestemd voor medisch gebruik om zowel patiënt als gebruiker te beschermen tegen crosscontaminatie. Deze handschoen is uitsluitend geschikt voor kortdurende handelingen met geringe kans op besmetting. KNGF handschoenen: EN 455

Vanaf 8,95

Nitrile handschoenen Klinion personal protection sensitive poedervrijNitrile handschoenen Klinion personal protection sensitive poedervrij onderzoekshandschoenen zijn geschikt voor diverse niet-steriele verpleegkundige handelingen in ziekenhuizen, verpleeg- en verzorgingshuizen, maar ook voor thuiszorgmedewerkers, tandartsen of huisartsen. De producten zijn een echte doorbraak ter voorkoming van allergische reacties Type I en Type IV.

Vanaf 16,95

Handschoenen per paar verpakt / maat L / VinylVinyl wegwerp handschoenen, verpakt per paar in de maat Large.

Vanaf 0,34

excl. BTW

Pocket Masker ventiel en filter (Ambu)

1,79

excl. BTW

Gezichtsmasker | Face protectorHet gezichtsmasker trekt zich als een soort schild om het gezicht waardoor de gebruiker beschermt is tegen blootstelling aan mogelijke besmetting door micro-organismen die zich via druppels verspreiden. Gezichtsmaskers dienen ter bescherming van het gezicht en de bijbehorende slijmvliezen (ogen, neus, mond) tegen spatten van lichaamsvloeistoffen, nevel en vervuilende druppels. Wapen uzelf en anderen tegen het corona virus door het dragen van een face protector.

2,95

excl. BTW

Veiligheidsbril pedicureWerk veilig met de veiligheidsbril van Sport Lavit.

5,95

excl. BTW

Universele VeiligheidsbrilUniversele veiligheidsbril ter bescherming van de ogen. Ook te gebruiken ter bescherming van de bril doordat deze hier overheen geplaatst kan worden.

5,95

excl. BTW

Gezichtsmasker | GezichtsschermGoed beschermd weer aan de slag! Disposable gezichtsschermen beschermen zorgverleners tegen spatten, druppels en verneveling van vloeistoffen die mogelijk besmet kunnen zijn met het coronavirus.

5,95

excl. BTW

Uitwasbaar mondkapje Antibacteriële laag geimpregneerdChirurgisch mondkapje, type IIR, herbruikbaar/wasbaar. Een betaalbare en veilige optie voor gebruik bij contactberoepen of in het openbaar vervoer.

7,99

excl. BTW

Mouw overtrekken Polyethyleen 100 stuksMouw overtrekken per 100 stuks verpakt. Beschermen de mouwen en onderarmen tegen vlekken.

8,95

excl. BTW
-20%

Schort PE 100 x 140 cm. 19Mu | per 25 stuksWegwerp schorten met V-nek en makkelijk afscheurblok met 2 gaten voor ophangen. Deze wegwerp schorten zijn gemaakt van PE 19 Mu dik materiaal.

7,16

excl. BTW

Wegwerp hoofdmutsje / haarnetjes 100 stuksWegwerp hoofdmutsjes, haarnetjes verpakt per 100 stuks.

10,95

excl. BTW

Sport mondmasker MCDavid, WitMCDavid herbruikbaar mondmasker voor sporters. Dit mondmasker beschermd sporters bij wedstrijden, tijdens reizen en interviews. Het MCDavid sportmondmasker is extra zacht, heeft een comfortabele pasvorm en zet zich om het achterhoofd in plaats van om de oren.

12,95

excl. BTW

Sport mondmasker MCDavid, ZwartMCDavid herbruikbaar mondmasker voor sporters. Dit mondmasker beschermd sporters bij wedstrijden, tijdens reizen en interviews. Het MCDavid sportmondmasker is extra zacht, heeft een comfortabele pasvorm en zet zich om het achterhoofd in plaats van om de oren.

12,95

excl. BTW

Sport mondmasker MCDavid, Wit - JEUGDMCDavid herbruikbaar mondmasker voor sporters. Dit mondkapje beschermd sporters bij wedstrijden, tijdens reizen en interviews. Het MCDavid sportmondmasker is extra zacht, heeft een comfortabele pasvorm en zet zich om het achterhoofd in plaats van om de oren. Met dit mondkapje mag je gezien worden, strakke pasvotm en sportief design.

12,95

excl. BTW

Chirurgisch mondmaskers Type IIR 3-laags | doos á 30 stuksMondmaskers,Type IIR 3-laags mondkapjes met perfecte pasvorm en hoge filtratie. Deze mondmaskers zijn met neusklem en oor elastiek. Onze chirurgische mondkapjes zijn CE gecertificeerd, Chirurgische mondmaskers, type IIR, conform ISO 14683 : 2019

13,95

excl. BTW

Plastic Schort PE 128 x 80 cm. 100 stuksWegwerp plastic schorten voor éénmalig gebruik in de pedicurepraktijk of schoonheidssalon.

16,95

excl. BTW

Mondmaskers 3-laags | doosje á 50 stuks mondkapjesMondmaskers 3-laags. Het betreft de niet-medische mondkapjes welke geschikt zijn voor gebruik in het openbaar vervoer.

19,95

excl. BTW

Mondmaskers FFP2 á 10 stuks | mondkapjesMondmaskers FFP2 met filtratie hoger dan 95%. FFP2 mondkapjes met perfecte pasvorm door neusstrip. Deze mondmaskers met neusklem en oor elastiek zijn CE gecertificeerd, Gecertificeerd en getest volgens de Chinese norm GB2626-2006 en volgens de Nederlandse en Europese norm NEN-EU 149:2001+A1:2009

35,00

excl. BTW