Desinfectie middelen

Vorige1Volgende

Gelita-spon blokjes 10x10x10 mm.Gelita-spon kan gebruikt worden daar waar veneuze of diffuse bloedingen optreden, die moeilijk met traditionele middelen onder controle kunnen worden gebracht.

0,70

excl. BTW

Heka reinigingsvloeistof 10 ml.Desinfecterende vloeistof voor uitwendig gebruik. De vloeistof is handig voor snel en hygiënisch desinfecteren van schaafwonden bijvoorbeeld tijdens het spelen of sporten of voor het desinfecteren van de huid rondom een piercing.

1,64

excl. BTW
-15%

Alcohol Podior 70% 100 ml.Alcohol 70% gedenatureerd, ook wel Spiritus ketonatus dilutus genoemd, is een desinfectiemiddel voor het ontsmetten van de huid en instrumentaria.

1,53

excl. BTW

Desinfectant 30 ml. / met druppelaarDesinfecterende vloeistof voor uitwendig gebruik. 70% alcohol / 30% aqua. In handige flacon met een inhoud van  30 ml. Door de desinfecterende vloeistof op de huid te druppelen, makkelijk en hygiënisch in gebruik.

2,00

excl. BTW

Alcoholdoekjes a 100 st. (6,5 x 3 cm.)De Heka alcoholdoekjes zijn uitstuitend voor uitwendig gebruik. 70% Isopropyl alcohol.  - Reinig de huid met enkele vegen - Het alcholdoekje is slechts eenmaal bruikbaar

Vanaf 2,22

excl. BTW

100ml. Sterillium Gel Pure100ml. Sterillium Gel Pure desinfectant

3,25

excl. BTW

Betadine oplossing 15 ml.Waterige oplossing met 100mg/ml povidonjood. Preventie dan wel behandeling van infecties van kleine wondjes zoals schaaf- en snijwonden, brandwonden, alsmede desinfectie van de onbeschadigde huid.

3,53

excl. BTW

Betadine desinfectiepleister 100 x 6 cm.Elastisch wondpleister geïmpregneerd met Betadine oplossing met 100 mg/g povidonjood. Voor de bedekking van wonden, het reinigen, behandelen en het voorkomen van infecties van de beschadigde huid en bij brandwonden.

3,65

excl. BTW

Alcohol Podior 70% 1 literAlcohol 70% gedenatureerd, ook wel Spiritus ketonatus dilutus genoemd, is een desinfectiemiddel voor het ontsmetten van de huid en instrumentaria.

3,70

excl. BTW

Daro Fysiologische zoutoplossing 0,9% 10 x 5 ml.Daro Fysiologische zoutoplossing 10 x 5 ml. is een bekend huishoudelijk hulpmiddel bij verkoudheid en wondjes.

4,06

excl. BTW

Alcoholdoekje 250 stuksAlcoholdoekjes bestemd voor reinigen en ontsmetten van de huid.

5,05

excl. BTW

Betadine oplossing 30 ml.Betadine oplossing is een waterige oplossing met 100mg/ml povidonjood. Voor preventief dan wel behandeling van infecties van kleine wondjes zoals schaaf- en snijwonden, brandwonden, alsmede desinfectie van de onbeschadigde huid.

5,25

excl. BTW

Alcohol Podior 80% 1 literAlcohol Podior op 80% alcohol basis voor reiniging van oppervlakken, huid en instrumentaria.

5,50

excl. BTW

Betadine zalf 30 gr.Betadine Zalf op vetvrije basis met 100mg./g. povidonjood.

5,69

excl. BTW

Dettol Med wondspray 100 ml.De werkzame stof in Dettol Med is benzalkoniumchloride 0,20%. De spray wordt gebruikt om verse kleine wonden te reinigen en om gewone bacteriën die geassocieerd zijn met infectie van lichte wonden, te verwijderen.

Dettol wondspray is niet bedoeld om de wondheling te verbeteren of om gebruikt te worden om de wondheling te verbeteren. Dettol wondspray mag niet worden gebruikt op grote of ernstige wonden en het is enkel bestemd voor kortdurend, plaatselijk kortetermijngebruik.


Dettol Med wondspray mag maar eenmaal per 24 uur worden gebruikt.

Lees voor het gebruik altijd eerst de  bijsluiter in de verpakking.

6,59

excl. BTW

Bloedstelping plaatje Willospon 80x50x10 mm.Willospon is uitermate geschikt voor aanvullende lokale bloedstelping.

6,89

excl. BTW

Mesitran anti-bacteriele wondzalf 20 gr.L-Mesitran is een anti-bacteriële wondzalf op basis van honing. Aangetoond is dat honingzalf opmerkelijke resultaten geeft in wondbehandeling, zoals de antibacteriële en wondreinigende werking, de afname van de ontstekingsreactie, de absorptie van veel wondvoht, het voorkomen van maceratie en optimalisering van de wondgenezing.

6,95

excl. BTW

Oogspoelfles Eye Wash 500 ml.Bij vervuiling van het oog spoel het oog schoon met de Oogspoelfles van Eye Wash. Direct klaar voor gebruik.

7,95

excl. BTW

Wondspray Opsite 100 ml.OpSite wondspray, sneldrogende film die de wond beschermt tegen contaminatie van bacteriën en vloeistoffen; voor toepassing op oppervlakkige wonden. De spray is doorlaatbaar voor lucht en waterdamp, waardoor de wond en de omringende huid kunnen ademen en maceratie (verweking) van de huid wordt voorkomen.

8,25

excl. BTW

Betadine zalf 50 gr.Betadine-zalf voor preventie dan wel behandeling van oppervlakte infecties van de beschadigde huid en bij brandwonden.

8,35

excl. BTW

Betadine oplossing 120 ml.Betadine oplossing kan direct vanuit de flacon, of door middel van een watje, tampon of nat kompres, op de huid en het wondgebied worden aangebracht. Verdunde Betadine oplossing wordt o.a. toegepast bij het reinigen en het spoelen van geinfecteerde wonden.

9,50

excl. BTW

Dettol MED 500 ml.Dettol Med 500 ml. desinfectiemiddel voor oppervalkte en huid.

13,43

excl. BTW

Alcohol Podior 70% 5 literAlcohol 70% gedenatureerd, ook wel Spiritus ketonatus dilutus genoemd, is een desinfectiemiddel voor het ontsmetten van de huid en instrumentaria. Voor desinfectie van huid en oppervlakken.

13,65

excl. BTW
-5%

Betadine scrub (zeep) 500 ml.Betadine Scrub is een desinfecterende zeep voor huid en handen.

13,40

excl. BTW

Betadine oplossing 500 ml.Betadine oplossing is een waterige oplossing met 100mg/ml povidonjood.

15,10

excl. BTW

Wondspray Opsite 240 ml.OpSite wondspray, film kan op alle oppervlakkige wonden worden toegepast. De film is waterdicht waardoor de huid gewassen kan worden zonder dat de film of de wond beschadigd wordt. De film is soepel en elastisch en blijft intact over huidgedeelten die vaak onder druk staan zoals bijv. de gewrichten.

18,50

excl. BTW
-15%

Alcohol Podior 80% 5 literAlcohol Podior op 80% alcohol basis voor reiniging van oppervlakken, huid en instrumentaria.

16,96

excl. BTW

Dettol 1 literDettol heeft een snelle en aanhoudende bacteriendodende werking ten opzichte van een groot aantal pathogene micro-organismen, zowel gram-positieve als gram-negatieve bacterien, gisten en schimmels.

21,65

excl. BTW

Hibicet verdunning 25 ampullen a 15 ml.Hibicet verdunning is een steriele, gebruiksklare waterige oplossing voor uitwendig gebruik die als ontsmettingsmiddel

21,95

excl. BTW

Dettol 4 literDettol, in de aanbevolen verdunningen, is bacteriendodend en niet alleen bacteriostatisch.  

43,15

excl. BTW