Desinfectie middelen

Vorige1Volgende

Gelita-spon blokjes 10x10x10 mm.Gelita-spon kan gebruikt worden daar waar veneuze of diffuse bloedingen optreden, die moeilijk met traditionele middelen onder controle kunnen worden gebracht.

0,70

excl. BTW

Heka reinigingsvloeistof / Desinfectant 10 ml. / met druppelaarDesinfecterende vloeistof voor uitwendig gebruik. De vloeistof is handig voor snel en hygiënisch desinfecteren van schaafwonden bijvoorbeeld tijdens het spelen of sporten of voor het desinfecteren van de huid rondom een piercing.

1,98

excl. BTW

Kamferspiritus 100 mlKamferspiritus is een oplossing van kamfer in gedenatureerde alcohol. Kamferspiritus in fles 100 ml. met klikdop.

2,30

excl. BTW

Sprayflesje leeg 100 ml.Leeg sprayflesje met 100 ml. inhoud. Dit lege flesje is voor desinfectiematerialen of andere vloeistoffen geschikt.

2,95

excl. BTW

Alcoholdoekjes Heka doosje a 100 st. (afmeting 6,5 x 3 cm.)De Heka alcoholdoekjes zijn uitstuitend voor uitwendig gebruik. De Heka alcohol doekjes bevatten 70% Isopropyl alcohol.  Heka alcholdoekjes in de maat 6,5 x 3 cm. voor éénmalig gebruik op kleine oppervlakken zoals handen, reanimatiepoppen en mondstukken.

2,95

excl. BTW

Heka reinigingsvloeistof / Desinfectant 30 ml. / met druppelaarDesinfecterende vloeistof voor uitwendig gebruik. 70% alcohol / 30% aqua. In handige flacon met een inhoud van  30 ml. Door de desinfecterende vloeistof op de huid te druppelen, makkelijk en hygiënisch in gebruik.

3,10

excl. BTW

Sterillium Med 100 ml.Sterillium 100 ml. Een desinfectans op basis van alcohol en een quatenaire ammoniumverbinding met snelle en aanhoudende bactericide werking. Daarnaast bevat Sterillium emoliëntia die tot doel hebben het uitdrogen van de huid te voorkomen.

3,15

excl. BTW

Sport Lavit desinfectie spray-pen 15 ml.Sport Lavit Handdesinfectie spray voor snelle desinfectie en reininging van de handen. De Sport Lavit Hand desinfectant spray pen is makkelijk en hygiënisch in gebruik.

3,95

excl. BTW

Alcoholdoekjes 3 x 3 cm 100 stuksAlcoholdoekjes bestemd voor reinigen, desinfecteren en ontsmetten van de huid.

3,95

excl. BTW

Betadine desinfectiepleister 100 x 6 cm.Elastisch wondpleister geïmpregneerd met Betadine oplossing met 100 mg/g povidonjood. Voor de bedekking van wonden, het reinigen, behandelen en het voorkomen van infecties van de beschadigde huid en bij brandwonden.

4,05

excl. BTW

Daro Fysiologische zoutoplossing 0,9% 10 x 5 ml.Daro Fysiologische zoutoplossing 10 x 5 ml. is een bekend huishoudelijk hulpmiddel bij verkoudheid en wondjes.

4,06

excl. BTW

Volatile Tea Tree spray 50 mlVolatile tea tree spray is een reinigende spray op alcoholbasis voor de hele huid. Volatile tea tree spray werkt heilzaam, is antiseptisch en antibacterieel voor het hoge gehalte aan tea tree olie.

4,35

excl. BTW

Podilon spray 100 ml.Podilon Spray is een desinfectant voor huidoppervlakken. Podilon is effectief tegen coronavirussen wanneer schone handen minimaal 30 seconden worden ingewreven! Podilon is goedgekeurd door het Ctgb met toelatingsnummer 14461.

4,50

excl. BTW

100ml. Sterillium Gel Pure100ml. Sterillium Gel Pure desinfectant

4,95

excl. BTW

Alcoholdoekjes 20 x 11 cm. / Dispencer a 110 st.

4,95

excl. BTW

Betadine oplossing 30 ml.Betadine oplossing is een waterige oplossing met 100mg/ml povidonjood. Voor preventief dan wel behandeling van infecties van kleine wondjes zoals schaaf- en snijwonden, brandwonden, alsmede desinfectie van de onbeschadigde huid.

5,65

excl. BTW
-17%

Baktolin pure 500 ml.Baktolin pure 500 ml. waslotion voor grondige reiniging. Help mee in de strijd tegen COVID19. De handen regelmatig wassen met Baktolin pure helpt het voorkomen van het verspreiden van virussen en bacterieën. Met Baktolin kun je eenvoudig de handen wassen zonder gebruik van water.

4,95

excl. BTW

Oppervlaktereiniger spray | desinfectiespray 200ml.Desinfectiespray voor oppervlaktes. Deze desinfecterende spray is te gebruiken voor commercieel, huishoudelijk en veterinair gebruik. Ideaal voor desinfectie van deurklinken, winkelwagentjes, tafels, fitnessaparatuur etc. Effectief tegen griep en corona virussen, schimmels en bactierieën.

5,95

excl. BTW

Dormo-Gel desinfecterende handgel 500 ml. met pompDormo-Gel desinfecterende handgel is een reinigingsmiddel voor de handen op 70% alcohol basis. Dormo-Gel desinfecterende handgel is effectief tegen coronavirussen, een ideaal alternatief voor Sterillium! Reinig de handen zonder water met handgel van Dormo-Gel.

6,00

excl. BTW

Betadine zalf 30 gr.Betadine Zalf op vetvrije basis met 100mg./g. povidonjood.

6,25

excl. BTW

Bloedstelping plaatje Willospon 80x50x10 mm.Willospon is uitermate geschikt voor aanvullende lokale bloedstelping.

6,89

excl. BTW
-15%

Mesitran anti-bacteriele wondzalf 20 gr.L-Mesitran is een anti-bacteriële wondzalf op basis van honing. Aangetoond is dat honingzalf opmerkelijke resultaten geeft in wondbehandeling, zoals de antibacteriële en wondreinigende werking, de afname van de ontstekingsreactie, de absorptie van veel wondvoht, het voorkomen van maceratie en optimalisering van de wondgenezing.

5,91

excl. BTW
-29%

Handgel 80 ml. | Alcohol-GelHandgel is een reinigingsmiddel voor de handen op 75% alcohol/Ethanol basis. Deze handgel is effectief tegen diverse virussen en doodt 99,9% van de bacteriën. Reinig de handen zonder water met deze handgel.

4,95

excl. BTW

Oogspoelfles Eye Wash 500 ml.Bij vervuiling van het oog spoel het oog schoon met de Oogspoelfles van Eye Wash. Direct klaar voor gebruik.

7,59

excl. BTW

Betadine zalf 50 gr.Betadine-zalf voor preventie dan wel behandeling van oppervlakte infecties van de beschadigde huid en bij brandwonden.

8,35

excl. BTW

Praktisept 500 ml.Chemodis Praktisept is een reinigingsmiddel voor dagelijkse hygiëne in de praktijk. Uitermate geschikt voor reiniging van behandeltafels en massagebanken.

8,75

excl. BTW

Alcohol Podior 80% 1 literAlcohol Podior op 80% alcohol basis voor reiniging van oppervlakken, huid en instrumentaria.

8,95

excl. BTW

Betadine oplossing 120 ml.Betadine oplossing kan direct vanuit de flacon, of door middel van een watje, tampon of nat kompres, op de huid en het wondgebied worden aangebracht. Verdunde Betadine oplossing wordt o.a. toegepast bij het reinigen en het spoelen van geinfecteerde wonden.

9,50

excl. BTW

Wondspray Opsite 100 ml.OpSite wondspray, sneldrogende film die de wond beschermt tegen contaminatie van bacteriën en vloeistoffen; voor toepassing op oppervlakkige wonden. De spray is doorlaatbaar voor lucht en waterdamp, waardoor de wond en de omringende huid kunnen ademen en maceratie (verweking) van de huid wordt voorkomen.

9,50

excl. BTW

Dettol Med wondspray 100 ml.De werkzame stof in Dettol Med is benzalkoniumchloride 0,20%. De spray wordt gebruikt om verse kleine wonden te reinigen en om gewone bacteriën die geassocieerd zijn met infectie van lichte wonden, te verwijderen.

Dettol wondspray is niet bedoeld om de wondheling te verbeteren of om gebruikt te worden om de wondheling te verbeteren. Dettol wondspray mag niet worden gebruikt op grote of ernstige wonden en het is enkel bestemd voor kortdurend, plaatselijk kortetermijngebruik.


Dettol Med wondspray mag maar eenmaal per 24 uur worden gebruikt.

Lees voor het gebruik altijd eerst de  bijsluiter in de verpakking.

9,95

excl. BTW

Sterillium Med 500 ml.Sterillium kan overal worden gebruikt en is niet afhankelijk van de aanwezigheid van water of wastafel.

9,95

excl. BTW

Sterillium Gel Pure 475 ml.Handdesinfectie Sterillium Gel pure is een hygiënisch en een preoperatief handdesinfectiemiddel met uitstekende verzorgende eigenschappen.

9,95

excl. BTW

Hartmann Bacillol AF desinfectie TissuesHartmann Bacillol AF desinfectie Tissues. Snelwerkende desinfectiedoekjes op basis van alcohol met een uitgebreid werkingsspectrum, geleverd in een handige flowpack. 1 verpakking bevat 80 desinfectiedoekjes.

10,00

excl. BTW

Hartmann Bacillol 30 desinfectie TissuesHartmann Bacillol 30 desinfectie Tissues. Materiaalvriendelijke, snelwerkende reinigings- en desinfectiedoekjes voor kwetsbare oppervlakken, in een handige flowpack. 1 verpakking Bacillol desinfectiedoekjes bevat 80 whipes.

10,00

excl. BTW

Barbicide concentraat 480 ml.Barbicide is een breedspectrum desinfectans en werkt al binnen 5 minuten effectief tegen bacteriën en schimmels (gisten). Bestrijdt pseudomonas, stafylokokken en salmonella.

10,25

excl. BTW

Dettol MED 500 ml.Dettol Med 500 ml. desinfectiemiddel voor oppervalkte en huid.

10,95

excl. BTW

Podilon 1 literPodilon is effectief tegen coronavirussen wanneer schone handen minimaal 30 seconden worden ingewreven!

11,95

excl. BTW

Rowo Jodiumzeep 500 ml.Rowo Jodiumzeep 500 ml. is het nieuwste corona- fighting product in ons assortiment. Rowo Jodiumzeep is een professioneel reinigingsmiddel en tegelijkertijd desinfecterend middel voor de handen en huidoppervlakken. De jodium-formulering is werkzaam tegen bacteriën, gisten én omhulde virussen zoals het coronavirus!

35,12

11,95

excl. BTW

Hartmann Bacillol 30 Foam 750 ml fles meHartmann Bacillol 30 Foam is een gebruiksklare desinfectievloeistof welke reinigt en desinfecteert in één stap. Hartmann Bacillol 30 Foam is snelwerkend en bevat geen geur en kleurstoffen. Bijzonder geschikt voor kwetsbare oppervlakken als kunstleer en plexiglas.

11,95

excl. BTW

Sterillium Med 1000 ml.Sterillium kan overal worden gebruikt en is niet afhankelijk van de aanwezigheid van water of wastafel.

14,50

excl. BTW

Betadine oplossing 500 ml.Betadine oplossing is een waterige oplossing met 100mg/ml povidonjood.

16,47

excl. BTW

Betadine scrub (zeep) 500 ml.Betadine Scrub is een desinfecterende zeep voor huid en handen.

16,50

excl. BTW

Alcohol ISOPROPYL 70% 1 literAlcohol ISOPROPYL 70% 1 liter is een desinfectiemiddel voor het ontsmetten van de huid en instrumentaria.

16,95

excl. BTW

Alcohol ISOPROPYL 99% 1 literAlcohol ISOPROPYL 99% 1 liter is een desinfectiemiddel voor het ontsmetten van oppervlakken en instrumentaria. Alcohol ISOPROPYL 99% voor medische doeleinden.

16,95

excl. BTW

Steri wash oogspoelampul 25x20ml sterielHandige oogspoelampullen voor het gebruik op verschillende werkplekken.

17,28

excl. BTW

Rowo monsterpakket HirschtalgcremèHet Rowo monsterpakket bevat 20 zakjes Rowo Hirschtalgcremè van 5 ml. Overtuig klanten met de werking van Röwo producten, promoot vanuit uw praktijk of salon het product Rowo Hirschtalgcremè. Want proberen en smeren zegt meer dan 1000 woorden.

19,99

excl. BTW

Dettol Brown Liquid ontsmetting 1 literDettol heeft een snelle en aanhoudende bacteriendodende werking ten opzichte van een groot aantal pathogene micro-organismen, zowel gram-positieve als gram-negatieve bacterien, gisten en schimmels.

21,95

excl. BTW

Hibicet verdunning 25 ampullen a 15 ml.Hibicet verdunning is een steriele, gebruiksklare waterige oplossing voor uitwendig gebruik die als ontsmettingsmiddel

21,95

excl. BTW

Wondspray Opsite 240 ml.OpSite wondspray, film kan op alle oppervlakkige wonden worden toegepast. De film is waterdicht waardoor de huid gewassen kan worden zonder dat de film of de wond beschadigd wordt. De film is soepel en elastisch en blijft intact over huidgedeelten die vaak onder druk staan zoals bijv. de gewrichten.

22,50

excl. BTW

Alcohol Podior 80% 5 literAlcohol Podior op 80% alcohol basis voor reiniging van oppervlakken, huid en instrumentaria.

25,95

excl. BTW

Barbicide concentraat 1,89 literBarbicide is een breedspectrum desinfectans en werkt al binnen 5 minuten effectief tegen bacteriën en schimmels (gisten). Bestrijdt pseudomonas, stafylokokken en salmonella.

31,95

excl. BTW

Dettol 4 literDettol, in de aanbevolen verdunningen, is bacteriendodend en niet alleen bacteriostatisch.  

46,40

excl. BTW

Podilon 5 liter jerrycanPodilon is effectief tegen coronavirussen wanneer schone handen minimaal 30 seconden worden ingewreven!

47,95

excl. BTW
-12%

Chemasept 5 L.Chemasept, huidreiniging van Chemodis

55,00

excl. BTW

Dispenser Sterillium 500 ml. flessenAluminium houder voor de 500 ml. Sterillium flessen van Bode. Uitgevoerd met makkelijke armhendel.

62,95

excl. BTW

Cleartest Corona-Antigen | Corona sneltestCorona sneltest voor zorgprofessionals.  Een corona sneltest via de neus. Leesbaar binnen 15 minuten weten of u Corona heeft!

118,00

excl. BTW

Desinfectie paal touch-free wandmodelDe desinfectie paal voor bestrijding van het coronavirus met eenvoudige wandbevestiging. Plaats deze hand desinfectie zuil op plaatsen waar een zuil of paal niet tot zijn recht komt,of waar een desinfectiepaal makkelijk omgestoten kan worden. Deze desinfectie paal is voorzien van duidelijke instructies en wordt bediend met infra-rood zodat niemand aan het apparaat hoeft te zitten wat de hygiëne tegoed komt. Samen sterk tegen corona!

169,00

excl. BTW

Desinfectie paal touch-free tafelmodelDe desinfectie paal voor bestrijding van het coronavirus. Plaats deze hand desinfectie zuil op plaatsen waar een zuil of paal niet tot zijn recht komt, denk aan een vergaderruimte, kantine, restaurant met buffet, etc. Deze desinfectie paal is voorzien van duidelijke instructies en wordt bediend met infra-rood zodat niemand aan het apparaat hoeft te zitten wat de hygiëne tegoed komt. Samen sterk tegen corona!

179,00

excl. BTW

Corona sneltestCorona sneltest voor zorgprofessionals, u dient in het veld opmerking bij het verwerken van uw bestelling te vermelden welke zorgprofessional de test gaat uitvoeren incl. bijvoorbeeld BIG-registratienummer of zorg registratienummer. Een sneltest voor de kwalitatieve detectie van IgG- en IgM-antilichamen tegen 2019-nCoV in vingerprik volbloed. Alleen voor professioneel in vitro diagnostisch gebruik. De 2019-nCoV Rapid Test Cassette is een laterale flow chromatografische immunoassay voor de kwalitatieve detectie van IgG- en IgM-antilichamen tegen 2019-nCoV in menselijk volbloedmonster.

193,50

excl. BTW

Desinfectie paal touch-freeDe desinfectie paal voor bestrijding van het coronavirus. Plaats deze hand desinfectie zuil bij de ingang van uw winkel, praktijk, wachtkamer, etc. Deze desinfectie paal is voorzien van duidelijke instructies en wordt bediend met infra-rood zodat niemand aan het apparaat hoeft te zitten wat de hygiëne tegoed komt. Samen sterk tegen corona!

225,00

excl. BTW

Desinfectiezuil Mulit-useMet de Desinfectiezuil Multi-use heeft u het ideale desinfectiepunt voor bij de entree van uw praktijkruimte, horecagelegenheid, werkplaats, kantoor etc. om de hygiëne maximaal te waarborgen.

695,00

excl. BTW